W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny ale mnie naszła ochota na grilla 😋😂
W pracy poinformowana zastępca, bo główna przełożona nie odbiera, trzyma kciuki🙂Blond27, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze godzinę temu sąsiad ognisko rozpalił , normalnie mam ochotę się wprosić 😂Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
CestLaVie wrote:Domi jesteś w ciąży?!?! Jak pięknie
dopiero pamiętam jak pisałaś o jajowodach i niedrożności
gratulacje ! Jak to się stało bo widzę, że krotko po udraznianiu okazało się, że jesteś w ciąży
Podczas zabiegu byłam we wczesnej ciąży o czym nikt nie miał pojęcia
Napisałam post na tym wątku, który po krótce wszystko opisuje --> 29 marca, 08:25 możesz zerknąć jak chcesz
Mgdra cudny bobas!!!
malinowamamba95 witamy w gronie brzuchatekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2022, 19:17
Mgdra lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ojj nawet nie mów 🙈
Ja tez ciagle mówię o grillu, dziś już wyczyściłam meble ogrodowe 😂 i ciagle staremu kręcę ze musimy zrobić grilla 😂👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyKlaraJa wrote:Dziewczyny które miały już krzywą cukrową - czy Wam też po tym było tak niedobrze? Generalnie wypiłam i dałam radę, nawet poleżałam w przychodni przez te 2h i nie zemdliło mnie, ale odkąd wróciłam do domu i coś zjadłam mam takie nudności, że aż mi gorąco 🤢🥴 plus tego wszystkiego jest taki, że mam już wyniki i glukoza mi znacznie spadła, krzywa wygląda idealnie. w ogóle pani w przychodni tak się mną zaopiekowała, że aż jestem zdziwiona😯 i pod wrażeniem, nie wkurzała się nawet na te moje marne żyły z których nic nie chciało lecieć (taką do kłucia mam w sumie tylko jedną i jest ona trochę zmasakrowana po tym miesiącu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2022, 20:12
-
Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:O jaaa, a czemu już robiłaś krzywa? Mi ginek zlecił dopiero przed następna wizyta, to będzie jakoś 25tc
-
My dzisiaj też grill, a bardziej ognisko.. Wcześniej obiad, a teraz relax, przemyślenia cudowne w takich okolicznościach ☺
Blondyna.B, Angelaaaa, Domi_naturelover, RoZyCzK4, 2+3, Kalli95, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Musiałam, bo zrobiłam sobie badanie glukozy (mój dziadek miał cukrzycę) i jeszcze przed ciążą miałam podwyższoną. W dzień kiedy zrobiłam pierwszą betę miałam 101(w ciąży jest do 92), to i tak lepiej bo w lutym wyszła mi 110... ale do tych dwóch nie przygotowywałam się specjalnie, w sensie ja generalnie przed ciążą mało spałam, dużo pracowałam po nocach, więc może to też miało wplyw. Diabetolog zleciła mi krzywą i inne badania. Całkowicie obcięłam produkty o wysokim IG i teraz się wyspałam przed badaniem, także wynik miałam bardzo dobry, krzywą super, także myślę że jak tak dalej będę trzymać dietę o niskim IG to obejdzie się bez leków 🙂 ale dzisiaj cały dzień mdli mnie niemiłosiernie przez tę glukozę wypitą chyba 🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2022, 20:53
conte lubi tę wiadomość
-
Ja już wczoraj zjadłam pierwszą kiełbaskę z ogniska 😋
U Nas teściowie przed domem mają kamiennego grilla i palenisko na ognisko ❤️ Niedługo oficjalne otwarcie sezonu, a w menu kiełbaski, szaszłyki i ZIEMNIAKI PO CABAŃSKU 😋❤️❤️❤️Angelaaaa, Nati94, Milixx, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi, Angela, proszę ważyć słowa 🤭 wiecie co jem o 22? Kanapkę ze smażoną cebulą, 100 lat nie jadłam a czułam aż zapach i musiałam to zrobić🙈 i z masełkiem. Jak nic będę gruba(znowu🥺)
Oo i od razu włączył się mój jeden, jedyny objaw ciąży- zgagaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2022, 22:01
Domi_naturelover, Milixx, Grażyna1820, Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis zaszalałam i nie ugotowałam obiadu bo mi się nie chciało i aż mi zapachniał te kiełbaski z ognia🤤 a nie ugotowałam bo żem siadła do pazurów i wymyśliłam sobie frencza no i wiadomo... 🥴 lewa, cyk, pyk poszło. Prawa...🤦♀️ prawej Wam nie pokaże 🤣
Nati94, Domi_naturelover, Aneta2506, 2+3, KlaraJa, Blondyna.B, Kalli95, Milixx, Kluska95, Olo323, AgulaM, Blond27, Mgdra lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Dziewczyny które miały już krzywą cukrową - czy Wam też po tym było tak niedobrze? Generalnie wypiłam i dałam radę, nawet poleżałam w przychodni przez te 2h i nie zemdliło mnie, ale odkąd wróciłam do domu i coś zjadłam mam takie nudności, że aż mi gorąco 🤢🥴 plus tego wszystkiego jest taki, że mam już wyniki i glukoza mi znacznie spadła, krzywa wygląda idealnie. w ogóle pani w przychodni tak się mną zaopiekowała, że aż jestem zdziwiona😯 i pod wrażeniem, nie wkurzała się nawet na te moje marne żyły z których nic nie chciało lecieć (taką do kłucia mam w sumie tylko jedną i jest ona trochę zmasakrowana po tym miesiącu).
Ja robiłam tydzień temu. Nie było mi niedobrze, ale nienawidzę tego badania. Po nim wszystko jest dla mnie za słodkie 🤮 -
conte wrote:
Wow 😱 piękne 😍
Zazdroszczę talentu! 😍👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Ja dziś mam taki ciężki dzień, ze spałam do prawie 12:30 i gdyby nie to ze mąż mnie obudził, to dalej bym najchętniej spała 🙈
Teraz chilluje na tarasie z herbatka i próbuje nie zasnąć 🙈😂👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
U mnie dziewczyny ciężki czas, zmarła babcia mojego męża, bardzo bliska również dla mnie. Będzie mnie mniej ale będę Was czytać. 💜Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊