W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Juz co ma być to będzie, chyba i tak będzie wszystko ok, bo czuję się fatalnie xD nie mam siły. Umyłam się, szlafrok, koc i leżę. Trochę mnie łapie lęk na myśl o wizycie, ale nic to nie zmieni, że będę się bać. Zresztą w 5+4 niestety nie liczę jeszcze na serducho, i tak będę czekać dalej, więc oby był zarodek bo myślę, że musi
Mam nadzieję że będzie już serduszko żebyś była spokojna ❤️ ale najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu 😊😊Nati94, Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Jeeeju jak to jak widzę cebule i czosnek to mam odruch wymiotny. Chociaż już mnie nie mdli (może raz na kilka dni zemdli ale to już nie to ci było) i nie jestem aż tak bardzo wrażliwa na zapach cebuli, tak jednak nie chwyce się jej dłuuuugo długo 🤮
Za to kwaśne to chętnie 🥰 słodkie też spoko. Słone także.
A mnie mój suwaczek przestał działać 🤔🤷♀️Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:A mnie mój suwaczek przestał działać 🤔🤷♀️
Nati94, Blond27, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Mam nadzieję że będzie już serduszko żebyś była spokojna ❤️ ale najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu 😊😊
I co ja miałam w głowie, że chciałam mieć mdłości 🤢 umieram.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2022, 21:08
Angelaaaa, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:
I co ja miałam w głowie, że chciałam mieć mdłości 🤢 umieram.
ja ci od razu mowilam nie chcij bo jeszcze pozalujesz a tak- wykrakalas sobie. wyprobuj imbir, mnie w 1 ciazy ratowaly imbirowe cukierki troche.
Nati czy Ty masz dzis wizyte? daj znac juz po, bo jestem bardzo ciekawa co tam bedzie juz widac, ja mam w srode. nadal dzielnie sie trzymam bez żadnych ciazowych objawow .
powiem Wam, ze namietnie ogladam w necie ciuchy ciazowe- juz chce!
Nati94, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati kciuki zaciśnięte 🤞 tylko proszę nie stresuj się jak jeszcze nie będzie serduszka - na Twoim etapie dzień różnicy to dużo ❤️
Ja mam coraz większy stres przed wizytą w czwartek... W środę lecę na kilka badań ale jeszcze nie wirusowychNati94, Blond27 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:powiem Wam, ze namietnie ogladam w necie ciuchy ciazowe- juz chce!
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Nie będzie serduszka bo to 5+4, ważne, żeby było widać, że ciąża rośnie🙏 tzn od ostatniej wizyty większy pęcherzyk+musi być zarodek, to na pewno. Mam nadzieję, że będzie miał więcej niż 2 mm bo ostatnio tyle miał w 5+2. Ale ja mam wizytę dopiero po 20, tyle czekania..
Blondyna, a czego się boisz? Raczej już na spokojnie 🍀Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Blondyna, a czego się boisz? Raczej już na spokojnie 🍀
Nati94, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Pierwszą ulgę poczuję po 1 prenatalnych pewnie, teraz cały czas strach że się zatrzymała. Myślę bardzo pozytywnie ale to jest silniejsze - ten 12-13 tc zwykle jest taki właśnie że czuje się ulgę i jeszcze jak wyniki są dobre ☺️
Blondyna.B, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, ja już w pracy, powrót nie był taki zły jak się ma w perspektywie niedługiej L4 😆
Trzymam kciuki za wizyty!
Moja w piątek 😎Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
cuddlemuffin wrote:a macie jakieś zachcianki? ja mogłabym codziennie jeść kanapki z szynką i musztardą i solone czipsy- dlatego podejrzewam, że chłopiec, bo z córką jadłam lody i ogólnie słodkie i miałam piękną cerę a teraz mnie tak wypryszczyło, że strach. No i boje sie, że nie uda mi sie ukryc brzucha jeszcze 3 tygodnie bo jak sie przyjzec co juz widac taka mala górke .. ale ogolnie jestem raczej szczupla, wiec szybko widac..
Kanapka z serkiem Almette i serem i to zrobione w piekarniku 😍 nie mdli mnie po tym i czuję szczęście jedząc 😅Blond27 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizytę w czwartek już nie mogę się doczekać 🤩
Idzie ze mną mąż może go wpuszczą bo nie wiem jak to teraz jest bo w poprzedniej ciąży nie mógł chodzić przez pandemię 🥺chciałabym chociaż żeby na tej wizycie był bo to akurat już będzie 11+0tc więc dziecko już takie spore i ładnie wszystko będzie widać 😁😁Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
cuddlemuffin wrote:jeju nie straszcie mnie, moja wizyta bedzie 6+1 i mialam nadzieje, ze bedzie juz serduszko bo inaczej bede sie martwić..
ja sie czuje okropnie- ospała, napuchnieta, cieknie mi z nosa i mam czerwone oczy- witaj wiosno! sprawdzilam ze wolno mi brac ceryryzyne wiec biore ale slabo pomaga a boje sie brac kortyzonu do nosa albo wziewów.. to gorsze niz ciazowe objawy
Najlepiej skontaktuj się z alergologiem, mój mówił że krople są nie straszne (ale pewnie nie wszystkie) gorzej właśnie z tabletkami -
Kurczę dziewczyny, otworzyłam sobie wymaz z pochwy, lekarz kazał przynieść na kolejną wizytę ale już zrobiony i chyba nie jest zbyt dobrze...mam klebsielle pneumoniae i candide 🥺 nie mam pojęcia, czy to może wpłynąć na ciążę ale się zaczęłam bać 🥺 nie mam żadnych objawów niczego. Wydzielina normalnie wygląda i nie śmierdzi. A wszystko liczne
Chyba muszę zrobić mocz b/o, kurczę mocno dbam o higienę ale może to probiotyki zaburzyły mi mikroflorę+covid po drodze..
Oby z ciążą było dobrze 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2022, 14:00
-
Nati94 wrote:Kurczę dziewczyny, otworzyłam sobie wymaz z pochwy, lekarz kazał przynieść na kolejną wizytę ale już zrobiony i chyba nie jest zbyt dobrze...mam klebsielle pneumoniae i candide 🥺 nie mam pojęcia, czy to może wpłynąć na ciążę ale się zaczęłam bać 🥺 nie mam żadnych objawów niczego. Wydzielina normalnie wygląda i nie śmierdzi. A wszystko liczne
Chyba muszę zrobić mocz b/o, kurczę mocno dbam o higienę ale może to probiotyki zaburzyły mi mikroflorę+covid po drodze..
Oby z ciążą było dobrze 🥺Blond27 lubi tę wiadomość