W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaa kciuki za jutro ✊✊✊ mam nadzieję że będzie wiadomo czy córeczka czy synek i kolejny chłopiec na listę 😊😊😊
Ja też prosze o pół kciuka bo jutro o 7 wysikuje dwie kreski 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2022, 22:10
verliebtindich, milam, Domi_naturelover, Poziomka9204, cuddlemuffin, Nati94, Kalli95, KlaraJa, Mgdra, Angelaaaa, Grażyna1820, Milixx, marrrtini, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi ale piękny brzusio już! 🥰🥰
Aneta trzymam kciuki za jutrzejsze dwie kreski! ✊🏻✊🏻✊🏻🦠
Angela kciuki jutro na wizytę✊🏻✊🏻✊🏻
Ja mam jutro tez wizytę i już cała się telepie ze stresu. Boje się znów usłyszeć najgorsze… No ale co ma być to będzie.
Dzisiaj to chyba ze stresu mi strasznie niedobrze. Odreagowuje lekkimi pracami w ogródku. Zasadziłam sobie ziemniaki, pomidory i marchewkę, zobaczymy co z tego wyrośnie.
Powiem wam, że patrzę jak mój synek z synem sąsiadów świetnie się dogadują, pomimo różnicy wieku 3 lat, zachowują się jak najlepsi przyjaciele… tak bardzo chciałabym, żeby synek doczekał rodzeństwa. Żeby to się udało.
Dobrej nocy 🥰✊🏻Aneta2506, Domi_naturelover, Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Aneta2506 wrote:Angelaaa kciuki za jutro ✊✊✊ mam nadzieję że będzie wiadomo czy córeczka czy synek i kolejny chłopiec na listę 😊😊😊
Ja też prosze o pół kciuka bo jutro o 7 wysikuje dwie kreski 😁😁😁Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
U mnie okropna biel wizira 9-10 dpo, więc jutro ostatni test i odstawiam proga 🙇♀️15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja właśnie zostałam zwyzywana za wejście poza kolejką w ciąży. 3 panie i pan. Usłyszałam, że jestem bezrobotna i w 3 tygodniu 😅 żałuję, że panu nie obrzygałam butów. Podnieśli lament na cały korytarz, bo od dziś są numerki dla ciężarnych i oni mają grupę i muszą siedzieć. Sory dziewczyny że to napiszę ale niektórzy ludzie to ######## -
Aneta2506 wrote:U mnie okropna biel wizira 9-10 dpo, więc jutro ostatni test i odstawiam proga 🙇♀️
Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny kciuki za wizyty mocno zaciśnięte 🤞❤️
Nati dasz radę - tymi ******* się nie przejmuj, starsi ludzie tacy są i czasem trzeba się po prostu odgryźć żeby im było głupio 😅
Aneta ale to jeszcze bardzo wcześnie, poczekaj 2 dni a jak już i dopiero odstaw - jednak zwykle lekarze mówią że jak 12 dpo nic nie będzie to odstawić i nam nadzieję że jednak będzie ❤️
Ciężka noc za mną, spać nie mogłam i ułożyć... Brzuch mnie uwierał i żadna pozycja nie była dobra a na plecach nie umiem spać 😔Nati94 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Dziewczyny kciuki za wizyty mocno zaciśnięte 🤞❤️
Nati dasz radę - tymi ******* się nie przejmuj, starsi ludzie tacy są i czasem trzeba się po prostu odgryźć żeby im było głupio 😅
Aneta ale to jeszcze bardzo wcześnie, poczekaj 2 dni a jak już i dopiero odstaw - jednak zwykle lekarze mówią że jak 12 dpo nic nie będzie to odstawić i nam nadzieję że jednak będzie ❤️
Ciężka noc za mną, spać nie mogłam i ułożyć... Brzuch mnie uwierał i żadna pozycja nie była dobra a na plecach nie umiem spać 😔
Za mną 2 pobranie, cukier na czczo bodajże 116. Nie wiem czy to prawdziwy wynik bo poszłam szybko spać i jadłam po 20 albo przed 21, nie pamiętam. Wymiotowałam mocno przed snem i w nocy. Bez sensu ta krzywa gdy tak zwracam. Ale mój lekarz nie odpuści i już będę traktowana jak z cc
Angela kciuki🍀🍀🍀🍀 -
nick nieaktualnyŁącze się wirtualnie, też robię glukoza. Najgorsze, że jestem tak masakrycznie głodna! Obudziłam się przed 6 a diag otwarta od 7.30, zanim doczłapałam i wypiłam to cholerstwo, była 8... teraz siedzę i czekam... spać mi się chce, jeść mi się chce i sama nie wiem co jeszcze 😅
-
Nati94 wrote:Przykro mi..
Ja właśnie zostałam zwyzywana za wejście poza kolejką w ciąży. 3 panie i pan. Usłyszałam, że jestem bezrobotna i w 3 tygodniu 😅 żałuję, że panu nie obrzygałam butów. Podnieśli lament na cały korytarz, bo od dziś są numerki dla ciężarnych i oni mają grupę i muszą siedzieć. Sory dziewczyny że to napiszę ale niektórzy ludzie to ########Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2022, 08:46
-
Nati94 wrote:Przykro mi..
Ja właśnie zostałam zwyzywana za wejście poza kolejką w ciąży. 3 panie i pan. Usłyszałam, że jestem bezrobotna i w 3 tygodniu 😅 żałuję, że panu nie obrzygałam butów. Podnieśli lament na cały korytarz, bo od dziś są numerki dla ciężarnych i oni mają grupę i muszą siedzieć. Sory dziewczyny że to napiszę ale niektórzy ludzie to ######## -
Nati94 wrote:Za mną 2 pobranie, cukier na czczo bodajże 116. Nie wiem czy to prawdziwy wynik bo poszłam szybko spać i jadłam po 20 albo przed 21, nie pamiętam. Wymiotowałam mocno przed snem i w nocy. Bez sensu ta krzywa gdy tak zwracam. Ale mój lekarz nie odpuści i już będę traktowana jak z cc