W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:Jak tam weekend dziewczyny? Aktywna, czy leniwa niedziela? 😇
Ja jak pomyślę, że trzeba posprzątać po wczorajszej parapetówce to mam dość i nie mogę się podnieść z łóżka 😝
Wczoraj byliśmy na komunii a dzisiaj leniwa niedziela 🤭🤭
Pogoda też brzydka więc nie ma co robić 😖Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Przez 2 dni myślałam że już czuję ruchy a teraz już nie więc się stresuje ☹️ wizyta dopiero 2 czerwca 😓
A nawet jak poczułaś ruchy to sama wiesz że na początku mogą być odczuwalne co kilka dni a nie codziennie czy kilka razy dziennie ☺️Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Jak tam weekend dziewczyny? Aktywna, czy leniwa niedziela? 😇
Ja jak pomyślę, że trzeba posprzątać po wczorajszej parapetówce to mam dość i nie mogę się podnieść z łóżka 😝 -
Blondyna.B wrote:Przecież jeszcze wcześnie - mogłaś poczuć jelita które mega przypominają ruchy...
A nawet jak poczułaś ruchy to sama wiesz że na początku mogą być odczuwalne co kilka dni a nie codziennie czy kilka razy dziennie ☺️
No mam taką nadzieję 🙏Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U Nas jest ładnie, dlatego mogą pojawić się wyrzuty sumienia, jeśli cały dzień przeleżę 😂
Angelaaa, chyba jeszcze zbyt wcześnie na regularne ruchy, więc postaraj się nie stresować 😘
Koleżanka przyniosła mi detektor tętna płodu, niby od 12 tygodnia można już wykryć, ja nie znalazłam niestety. Ale dzidziuś jeszcze na tyle mały, że raczej nie ma się czym stresować, tak sądzę 😃💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Angelaaaa wrote:Przez 2 dni myślałam że już czuję ruchy a teraz już nie więc się stresuje ☹️ wizyta dopiero 2 czerwca 😓
Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Tez miałam wrażenie dwa razy ze coś poczułam i teraz już długo nic. Tak jak dziewczyny mówią, albo miałyśmy szczęście ze coś już poczuliśmy albo to co innego. Lekarz mi mówił ze ok 17-18 tyg będzie wiadomo ze to to .
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,
My od 15 w trasie, właśnie zamelinowaliśmy się w hotelu. Wywaliłam się na łóżku i mały w końcu może szaleć w brzuszku, bo do tej pory był ściśnięty więc daje czadu 🙈
Jakoś ostatnio mało czasu na wszystko, mój Wik jutro leci do UK na 3 tyg, nie pamiętam kiedy tak długo byłam sam, chyba się zatęsknię za nim 🙄Blond27 lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Cześć dziewczynki,
My od 15 w trasie, właśnie zamelinowaliśmy się w hotelu. Wywaliłam się na łóżku i mały w końcu może szaleć w brzuszku, bo do tej pory był ściśnięty więc daje czadu 🙈
Jakoś ostatnio mało czasu na wszystko, mój Wik jutro leci do UK na 3 tyg, nie pamiętam kiedy tak długo byłam sam, chyba się zatęsknię za nim 🙄
Janie mogę doczekać się tych kopniaków!💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Hej 💕 odpoczelam i wracam do Was, napiszcie co wpsiac na pierwszą stronę 😘 komu wizytę itp. 😊
Domi_naturelover, Blondyna.B, Angelaaaa, Oliwia23, Grażyna1820, Milixx, Magdak, Olo323, Mgdra, milam lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja poproszę wizytę na 23.06 😊Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Aneta2506 wrote:Hej 💕 odpoczelam i wracam do Was, napiszcie co wpsiac na pierwszą stronę 😘 komu wizytę itp. 😊
Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Ja mam takiego lenia niewyobrażalnego 😩 Coś tam rano poroniłam, ale jestem taaaka śpiąca, niemoc totalna.
Jutro jedziemy na prenatalne. Na szczęście mam pozytywne nastawienie, jestem dosyć spokojna 💪🏼 Dzwoniłam i pytałam - mój M. może wejść ze mną na badanie 😊Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
nick nieaktualny
-
Domi_naturelover wrote:Ja mam takiego lenia niewyobrażalnego 😩 Coś tam rano poroniłam, ale jestem taaaka śpiąca, niemoc totalna.
Jutro jedziemy na prenatalne. Na szczęście mam pozytywne nastawienie, jestem dosyć spokojna 💪🏼 Dzwoniłam i pytałam - mój M. może wejść ze mną na badanie 😊
Edit. Super, że mąż może wejść z Tobą - to będzie dla niego niezłe przeżycie ❤️
Dziś mnie brzuch boli, czuję jak wszystko się rozciąga i nie mam siły siedzieć przed komputerem 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2022, 12:25
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Aneta, dobrze że jesteś. Mam nadzieję, że już wkrótce 🤰, trzymam kciuki✊Ja mam wizytę 15.06 i 24.06 prenatalne u lekarza z fmf.
U mnie samopoczucie kiepskie. Mam mdłości, takie powiedzmy do przeżycia, albo rano prawie w ogóle, później jak zjem to się zaczyna drama..wczoraj nie byłam w stanie podnieść się z kanapy, helikopter, dobrze, że była mama. W takiej sytuacji jak tylko się podniosę, ledwo zdążam dobiec do toalety. Już mam momenty, w których klnę i płaczę ale mam nadzieję, że już bliżej niż dalej.
Blondyna, mi odkąd wystrzelił brzuch to mam to samo. Czuję rozciąganie, delikatne bóle coś jak okresowe.
Domi, kciuki za prenatalne. Fajnie, że wchodzicie razem. Mój mąż dostał wolne na 15.06, ale to będzie niecałe 12+0 więc obawiam się, że nawet mój lekarz może nie dostrzec płci. Dzieciom przekażemy właśnie przez te balony z dymem czy jakoś tak, muszę ogarnąć. Dla starszej to będzie frajda szczególnie. Jeśli płeć Poznam 24.06, to pewnie i mąż się tak dowie. Przy drugiej ciąży kupiłam ubranko dziewczęce i im dałam;)Aneta2506, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dobrze,że jesteś ❤️ Jak się masz?
Ja poproszę wizytę na 23.06 😊
A jako tako 😊 nowy cykl - więc nowe nastawienie, ale jakoś na nic nie liczę, raczej myślę już przyszłością - mam zaplanowane zmianę ginekologa i drożność tylko we wrześniu. Teraz starania jak zawsze, czerwiec - lipiec myślę że odpuszczę, jak się teraz nie uda chcemy zarezerwować wakacje w Turcji, nie chciałabym polecieć w ciąży gdyby się udało, wolę miec spokojna głowę...Olo323 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed