W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:
Też z chęcią wskoczyłabym do basen🌊 póki co po obiadku opalam nogi, może wreszcie je opalę 🙈Nati94 lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Kasiooola wrote:Nati - cudny brzuszek 🤩 miłego odpoczynku🍓
Ja odpoczywam póki dzisiaj mogę, od jutra maraton w pracy, ale we wtorek wolne bo mi przywożą nowa lodówkę, 😂 to napewno skorzystam z drzemki 😁
O mojej ciąży tak naprawdę wiedzą ciągle tylko moi rodzice i mojego P. No i moj brat, reszta rodzeństwa nie, chyba będą mieli okazję zobaczyc brzuszek dopiero🤩👫 33lata
Miłych basenowych kąpieli 😌🏖 Korzystajcie jak macie, ja standardowo hamaczek 😄
Olo323, Poziomka9204, Blond27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Poziomka9204 wrote:Nasze rodzeństwo też jeszcze nie wie, rodzice sugerują mojemu bratu, ale on jeszcze się nie domyślił 😄
Moi też 😂 wczoraj mama coś próbowała przygadać, ale się nie spodziewają więc się nie domyślają 😂
Też akcja opalania nóg po obiedzie i czytanie książki 😁 niech są plusy z tego leżeniaOlo323, Poziomka9204, Blond27 lubią tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
nick nieaktualnyU nas mocno zabiegane dni 🙈 w piątek były moje urodziny, Mój nieślubny obudził mnie ala tortem z swieczkami w łóżku, dostałam kwiaty i nowy smartwach 😀 później pojechaliśmy na budowę bo zaczęli nam robić dach 🏚😁
Później miałam sesje brzuszkowa, obiad u teściów i gości w domu 🙈
Wczoraj byliśmy na chrzcinach, mój W podawał syna siostry a dziś meeega leniwy dzień u mojej mamy.
Co niedziela jeździmy do niej na obiad wszyscy i właśnie niedawno wróciliśmy do siebie, przywiozłam trochę truskawek i wstawiłam ciasto bo za mną chodzi już kilka dni 😅 od jutra znowu na pełnych obrotach... Malutki tak kopie, że nawet nie trzeba się przyglądać i wyczekiwać, widać jak brzuch faluje 🤣
Noo ale my wyglądamy już tak 🙈
Kluska95, Olo323, Blond27, Angelaaaa, KlaraJa, Poziomka9204, Nati94, Kasiooola, Domi_naturelover, Kalli95, Blondyna.B, Grażyna1820, Milixx, mamastasia2020, Mgdra, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Nati94 piękny brzuszek, ja wielkością mam teraz podobny.
Conte który to tydzień u Ciebie? Ja właśnie chciałabym zorganizować sobie sesje ciążową kiedy mój brzuszek będzie wyglądał wielkościowo jak Twój 😊 wiem że to u każdej inaczej wygląda, ale orientacyjnie chciałabym wiedzieć mniej więcej na jaki miesiąc powinnam się nastawiać 😊Nati94, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
KlaraJa wrote:Nati94 piękny brzuszek, ja wielkością mam teraz podobny.
Conte który to tydzień u Ciebie? Ja właśnie chciałabym zorganizować sobie sesje ciążową kiedy mój brzuszek będzie wyglądał wielkościowo jak Twój 😊 wiem że to u każdej inaczej wygląda, ale orientacyjnie chciałabym wiedzieć mniej więcej na jaki miesiąc powinnam się nastawiać 😊
Ja mogę od siebie polecić tak max do 32/34 😉 pykam zdjęcia i widzę jak się kobietki czują na sesji, jeszcze nie są opuchnięte i brzuszek zgrabnie wygląda 😍 miałam też jedną sesje w 38 tygodniu i było ciężko 😉 jednak zdecydowali się w ostatnim momencie i za tydzień było już po porodzie 🐣KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
conte wrote:U nas mocno zabiegane dni 🙈 w piątek były moje urodziny, Mój nieślubny obudził mnie ala tortem z swieczkami w łóżku, dostałam kwiaty i nowy smartwach 😀 później pojechaliśmy na budowę bo zaczęli nam robić dach 🏚😁
Wczoraj byliśmy na chrzcinach, mój W podawał syna siostry a dziś meeega leniwy dzień u mojej mamy.
Co niedziela jeździmy do niej na obiad wszyscy i właśnie niedawno wróciliśmy do siebie, przywiozłam trochę truskawek i wstawiłam ciasto bo za mną chodzi już kilka dni 😅 od jutra znowu na pełnych obrotach... Malutki tak kopie, że nawet nie trzeba się przyglądać i wyczekiwać, widać jak brzuch faluje 🤣
conte lubi tę wiadomość
👫 33lata
Kluska95 wrote:Ja mogę od siebie polecić tak max do 32/34 😉 pykam zdjęcia i widzę jak się kobietki czują na sesji, jeszcze nie są opuchnięte i brzuszek zgrabnie wygląda 😍 miałam też jedną sesje w 38 tygodniu i było ciężko 😉 jednak zdecydowali się w ostatnim momencie i za tydzień było już po porodzie 🐣
Super, dzięki za radę 😘Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Nati, piękny brzuszek ☺
Conte, bliżej niż dalej 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 00:39
Nati94, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
nick nieaktualnyDokładnie to był 29 tydzień ale 4 lipca będę miała powtórkę sesji 🙈 wczoraj zadzwoniła fotografka, karta jej wybuchła jak zgrywała moje zdjęcia, malo nie płakała... powiedziała, że odsącz mi kasę za sesje i zapłaci za ponowny makijaż ale ja nie wezmę od niej grosza, to nie jej wina, jak widać elektronika też nie lubi upałów 😬
Dzięki dziewczynki za miłe słowa 🙂 pewnie, że pokaże Wam efekty "powtorzonej" sesji 😜
Ta moja fotografka powiedziała, że do 30tygodnia jest optymalnie robić sesje, ciągle pytała jak się czuje itp. Ale ja ciążę znoszę jak katar 😆 wiem, że w niej jestem ale w niczym mi nie przeszkadza 😁Olo323, Poziomka9204, Mgdra, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta2506 wrote:Nati, piękny brzuszek ☺
Conte, bliżej niż dalej 😍
Z jednej strony nie możemy się doczekać a z drugiej boję się, że nie zdążymy ze wszystkim i trochę zaczynam myśleć i przeżywać porod 🙈 -
conte wrote:U nas mocno zabiegane dni 🙈 w piątek były moje urodziny, Mój nieślubny obudził mnie ala tortem z swieczkami w łóżku, dostałam kwiaty i nowy smartwach 😀 później pojechaliśmy na budowę bo zaczęli nam robić dach 🏚😁
Ja też się przymierzam do sesji końcem lata, będzie bardzo ładny krajobraz 🥰 Ale pewnie po prostu poproszę kogoś znajomego, kto robi zdjęcia 😊conte, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 13:33
Anati, Grażyna1820, Blondyna.B, Blond27, Milixx, mamastasia2020, Olo323, conte, Poziomka9204, Kasiooola, KlaraJa, Kluska95, milam, Chrupka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Conte pięknie wyglądasz ❤️ upały nie doskwierają??? Ja zawsze lubiłam ciepło a teraz to ciężko wytrzymać a to przecież jeszcze nawet nie połowa 🙈
Domi jesteś szczuplutka to i możesz dłużej poczekać (szkoda, że ten wcześniej to było wzdęcie ciążowe 😅). Nie obejrzysz się a z dnia na dzień wyskoczy ☺️
Ja jestem na etapie z brzuszkiem, że już widać nie da się ukryć ale wieczorami to brzuch jak w 5 miesiącu ciąży 😅
Muszę kupić sukienkę na chrzciny i wesele w lipcu i boję się teraz kupować bo się okaże że wtedy się nie zmieszczę...
Co do sesji to ja od dawna u nas w Warszawie mam upatrzoną jedną dziewczynę - czasem nawet za darmo szuka modelek więc pewnie właśnie na początku września załatwię sobie sesję - może i mojego M. namówię 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 09:04
Domi_naturelover, Blond27, Milixx, Olo323, conte, Poziomka9204, Nati94, Kluska95, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Długo nic nie pisałam bo trochę mnie męczą mdłości ostatnio i dużo śpię. Macie piękne brzuszki 😍 ja w swojej pierwszej dość długo czekałam żeby się pokazał i nie wyglądał jak zwykle wzdęcie. Jestem szczupła, i sporo ćwiczyłam przed ciąża i nie chciał wyskoczyć do 18 tyg:)
Teraz jestem w 8 tyg i nie mieszacie się już w żadne spodnie, dobrze ze mam sporo spódnic i sukienek. Popołudniem tak mi wystaje jakbym zjadła największa porcje świata i była przed okresem. Teściowa ciagle wypomina mi wagę, ze jestem za chuda, i obowiam się ze szybko go wyłapie 😹 za chwile nie da się ukryć.
W piątek mam usg o 18:00. Oczywiście już zaczęłam przezywać. Trzymajcie kciuki ✊🏻Blondyna.B, Olo323, Poziomka9204, Kasiooola, KlaraJa, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:
Domi jesteś szczuplutka to i możesz dłużej poczekać (szkoda, że ten wcześniej to było wzdęcie ciążowe 😅). Nie obejrzysz się a z dnia na dzień wyskoczy ☺️
Piękny brzusio już ❤️ Ale chyba z sukienkami faktycznie dobrze się wstrzymać jak najdłużej, bo żadna z nas nie przewidzi teraz kiedy i do jakich rozmiarów brzusio urośnie 😃 My mamy wesele pod koniec sierpnia i też będę czekać do ostaniej chwili 😅 Za to muszę kupić jakieś buty, bo zawsze szpila wchodziła, teraz nie ma szans 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 10:20
Blondyna.B, Blond27, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Dziewczyny jakie Wy macie już piękne brzuszki 😍😍 mój to wygląda jak bym była już w jakimś 6 msc ciąży 🙈😄 porównując do Waszych 😊
Też myślę o jakieś sesji ciążowej i jednocześnie rodzinnej. Tylko nie wiem kiedy, hmm 🤔 Chciałabym żeby było już ładnie widać brzuszek ale żeby nie był też za duży. Chcę się dobrze czuć podczas zdjęć 🤪conte, Nati94 lubią tę wiadomość