W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za wizyty dziewczyny! ❤️
Ja zamówiłam sobie poduszkę ciążową, bo ostatnio niewygodnie mi się śpiA od prawie 2 miesięcy śpię tylko na poduszce ortopedycznej pod głowę, polecam 😄
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kalli95 chciałabym żeby lekarz chociaż raz zobaczył w tym 3d te struktury dziecka których nie może w 2d. Nie ukrywam też, że takie zdjęcie na pamiątkę też by było fajne 😅 oczywiście gdyby odwrócił się przodem a nie tak jak ostatnio pleckami 🤦♀️😅 za nic się nie chciał przekręcić😅 no ale cóż, loteria 😄
Domi ja jakiś czas temu zamówiłam sobie poduszkę z motherhood i jestem bardzo zadowolona, co prawda kręgosłup jak mówiłam to mnie dalej pobolewa ale ja przed ciążą lubiłam spać na brzuchu a ta poduszka praktycznie uniemożliwia mi przekręcenie się do takiej pozycji w nocy 😊Domi_naturelover, Kalli95 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Kciuki za wizyty ✊✊
Do wyjazdu wakacyjnego zostało 10 dni a ja męczę się z katarem 🤧🤧 Masakra jakaś, jestem tak wykończona, że na nic siły znowu nie mam 😔 Kupiłam krople w aptece, mam nadzieję że pomogą 😔🤧 -
Milixx wrote:Kciuki za wizyty ✊✊
Do wyjazdu wakacyjnego zostało 10 dni a ja męczę się z katarem 🤧🤧 Masakra jakaś, jestem tak wykończona, że na nic siły znowu nie mam 😔 Kupiłam krople w aptece, mam nadzieję że pomogą 😔🤧👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Milixx wrote:Kciuki za wizyty ✊✊
Do wyjazdu wakacyjnego zostało 10 dni a ja męczę się z katarem 🤧🤧 Masakra jakaś, jestem tak wykończona, że na nic siły znowu nie mam 😔 Kupiłam krople w aptece, mam nadzieję że pomogą 😔🤧
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Cześć dziewczyny,
Dzięki za kciuki! Ja dalej przeziębiona ale jest już lepiej dużo wiec zdecydowałam się iść jechać na wizytę na 12. 🥰
Nati trzymam kciuki za Twoja wizytę!
Współczuje wam boli pleców, mnie na szczęście plecy nie bolą . Śpię z poduszka ciążowa poofi prawie od początku ciąży i lubie ta pozycje. Mnie za to zaczęła męczyć bezsenność. Nie umiem zasnąć w nocy, budzę się rano i powiedzmy ze trochę później dosypiam ale z koszmarami i takim snem na czujce wiec ogólnie chodzę zmęczona.
Nati94 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Malinowa kciuki 🍀🍀
Mój myśliciel 🤭
My już po. Stasiu przypakował i waży 162 g🤭
Wszystko wygląda super. Wymeczylam pytaniami, doktor stawia, że wtedy byliśmy chorzy(córka miała zapalenie płuc) i stąd nt. Dziś nt wygląda ok, nic się nie zwiększyło, przepływ prawidłowy i wszystko inne też. Na 3 d machał nam łapkami☺️
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna jużWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2022, 11:49
Domi_naturelover, conte, malinowamamba95, Blondyna.B, KlaraJa, Milixx, Chrupka , Angelaaaa, Monk@, Mgdra, Szatkownicadojajek, Poziomka9204, milam, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Malinowa kciuki 🍀🍀
Mój myśliciel 🤭
Wszystko wygląda super. Wymeczylam pytaniami, doktor stawia, że wtedy byliśmy chorzy(córka miała zapalenie płuc) i stąd nt. Dziś nt wygląda ok, nic się nie zwiększyło, przepływ prawidłowy i wszystko inne też. Na 3 d machał nam łapkami☺️
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna jużWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2022, 11:58
Nati94 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Mój myśliciel 🤭
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna jużNati94 lubi tę wiadomość
-
Mój myśliciel 🤭
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna już
Świetne wieści ❤️Nati94 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Mój myśliciel 🤭
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna już
Super 😍 możesz odetchnąć z ulgą i już o tym nie myśleć 💚Nati94 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja po wizycie, co się naczekalam dzisiaj to moje.
Z dzidzią wszystko ok, wazy już 155g 🥰. Łożysko dalej przoduje ale na tylnej ścianie jest częściowo - pewnie dlatego czuje już ruchy.
Malutka spała całe badanie 🥰 mam jakieś zdjęcie ale nie jest jakieś super wiec zostawię dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2022, 14:48
Angelaaaa, Blondyna.B, Domi_naturelover, Poziomka9204, Chrupka , Milixx, Nati94, Grażyna1820, KlaraJa, Szatkownicadojajek, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🏻26
👦🏻 34
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Dodatkowo miałam dzisiaj test na depresje ciążowa. W pierwszej ciąży nikt mnie pod tym kątem nie badał.
👩🏻26
👦🏻 34
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Mój myśliciel 🤭
Mam się zapisać na echo serca, ale po jego ocenie, jeśli będzie wada, to niewielka- teraz serduszko wygląda zdrowo 🥺💙 szyjka 4.3 cm. Jestem spokojna jużNati94 lubi tę wiadomość
👫 33lata
malinowamamba95 wrote:Ja po wizycie, co się naczekalam dzisiaj to moje.
Z dzidzią wszystko ok, wazy już 155g 🥰. Łożysko dalej przoduje ale na tylnej ścianie jest częściowo - pewnie dlatego czuje już ruchy.
Malutka spała całe badanie 🥰 mam jakieś zdjęcie ale nie jest jakieś super wiec zostawię dla siebie👫 33lata
Taaak położna zadawała pytania i podawała skale odpowiedzi, zliczyła punkty i powiedziała ze nie mam depresji
ale tam były pytania typu czy odczuwa pani lek przed czymś tam, i odpowiedz 0- nie odczuwam wcale, 1 - odczuwam od czasu do czasu, 2- odczuwam często, 3- pernamentnie.
Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🏻26
👦🏻 34
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Malinowa, ja mam ten test w karcie ciąży i w poprzedniej też go robiłam
gratuluję, idziemy łeb w łeb 🥰
Zrobiłam rozeznanie o echo serca płodu i w Olsztynie polecana jest tylko ta pani doktor, która badała Stasia na prenatalnych, boję się trochę jej podejścia i chyba będziemy jechać do Gdańska. Jestem mega szczęśliwa, że jest dobrze. Mały jest też tydzień starszy i doktor mówi, że nawet to dużo mówi, że ładnie rośnie 🙂Poziomka9204, Angelaaaa, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Malinowa, ja mam ten test w karcie ciąży i w poprzedniej też go robiłam
gratuluję, idziemy łeb w łeb 🥰
Zrobiłam rozeznanie o echo serca płodu i w Olsztynie polecana jest tylko ta pani doktor, która badała Stasia na prenatalnych, boję się trochę jej podejścia i chyba będziemy jechać do Gdańska. Jestem mega szczęśliwa, że jest dobrze. Mały jest też tydzień starszy i doktor mówi, że nawet to dużo mówi, że ładnie rośnie 🙂
A nie jest tak ze na prenatalnych ustala się ostateczny termin i później po prostu dziecko jest na percentylu jakimś wobec tego wieku? Bo z tego co wiem, teraz nie można patrzeć już czy jest o tydzień starszy czy o ile, bardziej na percentyla co do ustalonego wieku ciążowego.
Moja dzidzia jest dokładnie na 56 percentylu, ale nogi będzie chyba mieć długie bo są na 83 percentylu 🤔🤔. To pewnie się jeszcze milion razy zmieni do porodu no i każda dzidzia rośnie teraz w swoim tępie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2022, 18:45
👩🏻26
👦🏻 34
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
malinowamamba95 wrote:A nie jest tak ze na prenatalnych ustala się ostateczny termin i później po prostu dziecko jest na percentylu jakimś wobec tego wieku? Bo z tego co wiem, teraz nie można patrzeć już czy jest o tydzień starszy czy o ile, bardziej na percentyla co do ustalonego wieku ciążowego.
Moja dzidzia jest dokładnie na 56 percentylu, ale nogi będzie chyba mieć długie bo są na 83 percentylu 🤔🤔. To pewnie się jeszcze milion razy zmieni do porodu no i każda dzidzia rośnie teraz w swoim tępie.ale pomiary wychodzą na tydzień więcej, np 16+5 itd. zawsze miałam tak podawane poszczególne pomiary części ciała🙂