W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Olo323 wrote:Dziewczyny, a mam pytanko- macie problem z zatkanym nosem? Od jakiegoś czasu rano zawsze wstaje z zatkanym nosem- budzę się z katarem i gdzieś do południa nie mogę oddychać przez nos, tez macie taki problem? 🙈
Dość dobrze mi pomagają krople Prenalen - są naturalne dla kobiet w ciąży. Ciążowy nieżyt nosa to niestety częsty objaw - właśnie płukanie itp ponoć pomagaOlo323 lubi tę wiadomość
-
Domi widzę, że się ujawniałaś w social mediach 😍
Ja też planuję za tydzień jak będę na chrzciny ładnie wyglądać - muszą tylko spytać M. czy jest już na to gotowyDomi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Domi widzę, że się ujawniałaś w social mediach 😍
Ja też planuję za tydzień jak będę na chrzciny ładnie wyglądać - muszą tylko spytać M. czy jest już na to gotowyBlondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Niestety chyba nic 😔
Warto każdą chorobę konsultować z lekarzem i ze swoim ginekologiem bo mogą przepisać leki po których po prostu szybciej przejdzie a nie męczenie się miesiąc bez leków.
Sama mam taką alergię, że będę szukać sobie jakiejś wizyty bo jeszcze całe wakacje przede mną a nie wiem jak wytrzymam 😑
Będę jutro pisać do mojej ginekolog i dzwonić do internisty jak nie przejdzie. Póki co leżę od wczoraj plackiem, aż współczuje mężowi bo nie jestem w stanie nic zrobić. Pije mleko z czosnkiem i miodem, dużo cytryny i miodu w herbacie (o dziwo nawet mi po tym cukry nie skaczą). Za to prawie nic nie umiem zjeść. Mąż zabrał syna właśnie do teściowej, a ten na odchodne przyleciał, mówił tuli tuli mama, i kocham Cię mama - rozpłynęłam się, bo od niedawna właściwie już tak dobrze się komunikuje. 🥰
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Dzisiaj dowiedziałam się że moja siostra też jest w ciąży ☺️☺️ znowu między naszymi dziećmi będzie 3 miesiące różnicy 🤭
Tylko martwi ją to bo zarodek jest mniejszy o 6 dni te ciałko żółte też.. jest się czym martwić ?Domi_naturelover, Olo323, KlaraJa, Nati94, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Dzisiaj dowiedziałam się że moja siostra też jest w ciąży ☺️☺️ znowu między naszymi dziećmi będzie 3 miesiące różnicy 🤭
Tylko martwi ją to bo zarodek jest mniejszy o 6 dni te ciałko żółte też.. jest się czym martwić ? -
Angelaaaa wrote:To było in vitro więc chyba powinno się wszystko zgadzać ? I serduszko bije ale nie podali ile 🤷♀️
-
Blondyna.B wrote:A co lekarz na to? Tu tylko czas pokaże niestety
Teraz była u innego bo do swojego dojeżdża aż do Gdańska a wtedy serduszka nie było
Teraz dopiero 19 lipca wizyta więc trzeba czekać 🙆
Ale wydaje mi się że na tej grupie któraś też miała problem ze o tyle dni mniejszy zarodek ?Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Heeej wam 😊
Fatalnie się czuje, dlatego tylko podczytuje. Wymioty nie dają spokoju. Wczoraj byliśmy na weselu to przynajmniej coś zjadłam więcej i mdłości nie było, a dziś od rana znowu plackiem w łóżku i oczywiście wizyty w toalecie.
Angela u mnie jakoś w 6 tygodniu na wizycie ciąża była młodsza o 4 dni. W 8 tygodniu się to wyrównało wszystko 😊
Powodzonka dla was, idę dalej zdychać 😕😅Angelaaaa, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Wszystko poszło prawie zgodnie z planem 😊🥰 Zanim zdążyłam włączyć nagrywanie córce pękł balon 🙈 oczywiście się trochę wkurzyłam ale koniec końców mąż był zaskoczony 😂😅 Córka chyba się cieszy że będzie siostra natomiast syn jeszcze mało rozumie co się dzieje bo cały czas mówi że będzie chłopiec 😄 Później na spokojnie zrobiłam im powtórkę i ładne zdjęcia ❤️Blondyna.B, Angelaaaa, Kasiooola, malinowamamba95, Chrupka , Nati94, KlaraJa, Olo323, Domi_naturelover, Poziomka9204, Kluska95, Monk@ lubią tę wiadomość
-
Millix 🥰♥️
Chrupka, jeszcze chwilka i już wymioty odejdą w niepamięć 💙
Angela, trzymam kciuki za siostrę i jej dzidziusia ♥️
Domi widziałam zdjęcia, ślicznie wyglądasz 🥰
My się ,ujawnimy, jakoś we wrześniu ale u nas to będzie zdziwienie 😅
Blondyna ślicznie Ci w tej sukience ♥️
My po weekendzie objazdowym, było genialnie 🥰 oficjalnie te okropne objawy poszły sobie i już mają nie wracać. Nie mam ani trochę złego posmaku, wymiotów,niczego 💪♥️ jestem szczęśliwa, wracam do życia, mam ochotę wszystkich wyściskać 😅
Jeszcze zdjęcie z serii ,Mamo poglaszczę Stasia,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2022, 18:22
Angelaaaa, Blondyna.B, Milixx, KlaraJa, Olo323, Chrupka , Domi_naturelover, Blond27, Poziomka9204, malinowamamba95, Monk@, Grażyna1820, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Ja mam ale u mnie to alergia niestety 😔
Dość dobrze mi pomagają krople Prenalen - są naturalne dla kobiet w ciąży. Ciążowy nieżyt nosa to niestety częsty objaw - właśnie płukanie itp ponoć pomaga👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Milixx wrote:
Wszystko poszło prawie zgodnie z planem 😊🥰 Zanim zdążyłam włączyć nagrywanie córce pękł balon 🙈 oczywiście się trochę wkurzyłam ale koniec końców mąż był zaskoczony 😂😅 Córka chyba się cieszy że będzie siostra natomiast syn jeszcze mało rozumie co się dzieje bo cały czas mówi że będzie chłopiec 😄 Później na spokojnie zrobiłam im powtórkę i ładne zdjęcia ❤️Milixx lubi tę wiadomość
👫 33lata
Poziomka9204 wrote:Fajnie, że coś polecasz, ja też mam problem alergiczny, który w ciąży się nasilił do tego stopnia, że pękają mi naczynka 😞 muszę jutro kupić i przetestować czy pomoże 🙂
-
Blondyna.B wrote:Ja będę teraz jeszcze sprawdzać Meric Pregna. Na mnie nawet leki na receptę nie działały więc muszę znaleźć coś co najbardziej mi pomaga w tym momencie 😔👫 33lata
Blondyna.B wrote:Ja mam ale u mnie to alergia niestety 😔
Dość dobrze mi pomagają krople Prenalen - są naturalne dla kobiet w ciąży. Ciążowy nieżyt nosa to niestety częsty objaw - właśnie płukanie itp ponoć pomaga
Dziękuje, kupiłam- będę testować 😊Blondyna.B lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Czy tylko ja jestem dzisiaj taka nieprzytomna? 😴💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Czy tylko ja jestem dzisiaj taka nieprzytomna? 😴
Chyba nie tylko Ty.. Ja też marzę żeby się położyć 🥱😴😴 ale dzieciaki mają inne plany 😔😄 Staram się sprzątać ale mi to wg nie idzie 🙈 Ta senność to chyba wina pogody 🌦️☀️ Ciepło nie dobrze ale jak deszczowo to jeszcze gorzej 🤦♀️ -
Domi_naturelover wrote:Czy tylko ja jestem dzisiaj taka nieprzytomna? 😴
Olo323 lubi tę wiadomość