W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki ❤️ Nie było mnie, nie. Chciałam wprowadzać moich negatywnych emocji do Was . Ciężkie dni za mną, pewnie jeszcze wiele przede mną ale damy radę ❤️
Nati ale masz już piękny duży brzuszek 😍 kurde mi się zdaje ze mam taki duży a kto mnie zobaczy to mówi ze nie widać 😅 najlepiej widać jak leżę na plecach i odstaje tylko w miejscu gdzie młody siedzi 😁
Miłego dnia dla Was wszystkich ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2022, 10:25
Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Hej kobietki ❤️ Nie było mnie, nie. Chciałam wprowadzać moich negatywnych emocji do Was . Ciężkie dni za mną, pewnie jeszcze wiele przede mną ale damy radę ❤️
Nati ale masz już piękny duży brzuszek 😍 kurde mi się zdaje ze mam taki duży a kto mnie zobaczy to mówi ze nie widać 😅 najlepiej widać jak leżę na plecach i odstaje tylko w miejscu gdzie młody siedzi 😁
Miłego dnia dla Was wszystkich ❤️Dużo siły Ci życzę!
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Co się dzieje?
Dużo siły Ci życzę!
-
Kalli95 wrote:Mnie dzisiaj tez nad ranem zaczęły bolec i cały ranek bolały w biodrze, na szczęście juz przestały. Mam nadzieje, ze Tobie tez przejdzie
Ja jestem oklejona tejpami i średnio pomaga 😕 a jeszcze córką trzeba się zajmować 😖Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Dopadł mnie potworny ból pleców 😭
Mnie też od kilku dni bolą plecy 😔, szczególnie jak się trochę zmęczę fizycznie w ciągu dnia. Dzisiaj dużo ogarniałam w mieszkaniu i jak odkładałam coś na wysoką półkę to zabolało mnie dodatkowo podbrzusze po lewej stronie. Na razie leżę i mam nadzieję, że przejdzie, jest już trochę lepiej. Przestraszyłam się 😕 ale mam nadzieję, że to tylko więzadła.Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Grażyna1820 wrote:Cały czas ciągnie się sprawa z pracy, a to wzbudza we mnie straszny stres. Jest strasznie spięta, kark, szyja tak mnie już bolą ze sobie nie radzę. Mąż mnie masuje delikatnie codziennie i na chwile daje to ulge. Niestety nie potrafię się cieszyć z wszystkiego tak jak bym chciała .
Współczuję... Z tego co pamiętam to pisałaś, że Twoją sprawą zajął się profesjonalny pełnomocnik, także mam nadzieję że działa i niedługo spór się rozwiąże 🫂Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
-
Tak, dokładnie . Dodatkowo chyba łapie mnie stres ze względu ma badania połówkowe w sobotę . Tak się martwię żeby wszystko było ok .
U mnie na szczęście plecy na razie spokojne, ale podbrzusze ciągnie codziennie . Na szczęście nie mam żadnych większych obowiązków w ciągu dnia i większość czasu leżę . Jeśli nie jesteście pewne czy to na pewno więzadła, skonsultujcie się z Lekarzem. Mi dużo łatwiej jeżeli wiem, ze to kwestia rozciągania i ze z maluchem wszystko okKlaraJa lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Cały czas ciągnie się sprawa z pracy, a to wzbudza we mnie straszny stres. Jest strasznie spięta, kark, szyja tak mnie już bolą ze sobie nie radzę. Mąż mnie masuje delikatnie codziennie i na chwile daje to ulge. Niestety nie potrafię się cieszyć z wszystkiego tak jak bym chciała .
-
Dziękuje ze pomimo ze ostatnio mało mnie tu jest mogę się Wam wygadać i zawsze podczytywać co u Was. Bardzo się cieszę z kolejnych Waszych udanych wizyt ❤️
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej dziewczyny, współczuję Wam problemów z kręgosłupem..męczące mogą być takie objawy..
U mnie teraz dość bezobjawowo. Głowa czasami zaboli, ale w tej ciąży się już do tego przyzwyczaiłam;) jutro na 10 diabetolog, na 10.50 ginekolog i jeśli będzie opóźnienie jakiekolwiek, to muszę zrezygnować jutro z diabetologa.
Jutro też pierwsze badanie u mojego lekarza od czasu prenatalnych. Spojrzałam na siatki i moim zdaniem nt Stasia mieści się w górnej granicy ok 90-95 perc dla jego crl(75.5 mm), a w opisie mam powyżej 95 percentyla. Nie rozumiem czy oslepłam czy co, ale nawet ta druga lekarka mówiła, że to nt dla wielkości płodu było jeszcze w normie. Może mój lekarz spojrzy na to świeżym okiem. I co..mam nadzieję, że mnie ostatecznie uspokoi, wiecie jak to jest, najbardziej ufa się ,swojemu, lekarzowi.
Edit. Chyba jutro nie zabiorę córki. Boję się, że wchłonie mój stres, nie chcę też przy niej zadawać tych pytań i drążyć. Bezpieczniej będzie wziąć ją za 4 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2022, 22:58
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
-
Nati i malinowamamba trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊🍀
Nati rozumiem Cię i też najbardziej ufam swojemu lekarzowi. Jestem nawet zapisana na wizytę do innej lekarki dwa tyg. po następnej wizycie u mojego lekarza na USG 3d/4d i cały czas zastanawiam się czy nie odwołać 🤦♀️ Mój lekarz ma dobry sprzęt z tego co mówił ale chyba 3d/4d nie wykonuje(będę z nim o tym jeszcze rozmawiać, bo na znanylekarz w opinii ktoś napisał, że otrzymał takie zdjęcie buzi dziecka ale w cenniku przychodni tego nie widzę), a ta lekarska ma jakiś najnowszy, gdzie zdjęcia wychodzą bardzo wyraźne. Boję się że powie coś co mnie przestraszy a później wszystko to będzie musiał wyjaśniać mój lekarz ale jednak chciałabym w tym lepszym przekroju chociaż raz zobaczyć dzieciaczka.
A jeżeli chodzi o córkę to też gdybym się tak bardzo stresowała wizytą i miała konkretne medyczne pytania to chyba bym dziecka nie zabierała żeby na nią tym stresem nie oddziaływać 🤔malinowamamba95 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
-
Klara moze Twoj lekarz robi zdjęcia 3d w cenie wizyty? Ja nic nie dopłacam za takie fotki ale czy wyjdzie czy nie to zależy już nawet nie od sprzętu tylko jak się dziecko ułoży bo jak ułoży się tyłem to co najwyżej w 3d sobie będziesz mogła jego plecy zobaczyć 😅 no i dzieci często zakrywają buzie rączkami. Mam nadzieję że i u Ciebie lekarz prowadzący takie zdjęcia wykonuje bo to jednak fajna sprawa, ale specjalnie na takie usg bym nie szla bo za duże prawdopodobieństwo by było ze i tak z niczym nie wyjdę 😅 chyba ze zależy Ci jeszcze na czymś innym z takiej wizyty
KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞☺️
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🙂✊
Grażyna1820, przykro mi, że tak to się układa u Ciebie, ale mam nadzieję, że sprawa będzie mieć jedyny słuszny koniec - korzystny dla Ciebie.
U mnie kręgosłup wjechał na pełnej - w nocy podczas leżenia na wznak i w dzień podczas dlu,szego stania drętwieje mi przednia część jednego uda. Byłam z tym u fizjo, bo gin mówi, że to jakiś ucisk od kręgosłupa, ale na razie rozpracowanie punktów spustowych nic nie dało. Dzisiaj idę do innej dziewczyny, która jest lepsza w tej fizjo ekipie i zobaczymy co ona poradzi. Przed ciążą tego nie miałam.malinowamamba95, Olo323 lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️