W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela, Grażyna cudne macie te zdjęcia 😍
Grażyna mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze😊✊
Do nas tez dzisiaj znajomi przychodzą, a jestem dziś taaaak zmęczona, bo wczoraj wpadli do nas „na kawę” moi rodzice a spotkanie przedłużyło się do 1 w nocy 😅 było wesoło i fajnie, ale teraz jestem taaaak zmęczona a gdzie tu jakieś szykowanie 🙈
Nati, udanego wyjazdu! 🔥😘Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Domi_naturelover wrote:Nati, udanego wyjazdu! ❤️
Ja dzisiaj siedzę sama, bo mój M. łazi po górach 😄 W planach miałam ogarnięcie mieszkania, ale kazał mi nie sprzątać i odpoczywać 😅 Muszę sobie wymyślić jakieś zajęcie na dziś by znowu nie przeleżeć całego dnia 🙈😅
Ale patrzcie co tu się stało! Dobiłyśmy z Zosią do
50% ciąży!!! 🤯❤️
Domi, a co to za apka w ogóle?
Nie wiem jak to możliwe, ale żadnej ciążowej aplikacji nie ściągnęłam 🙈 pora nadrobić 😁 co polecacie? 😊Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Domi, a co to za apka w ogóle?
Nie wiem jak to możliwe, ale żadnej ciążowej aplikacji nie ściągnęłam 🙈 pora nadrobić 😁 co polecacie? 😊jestem z niej zadowolona, jest darmowa
Grażyna, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤️ Bardzo ładne zdjęcie udało się zrobić 🥰Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Grażyna1820 wrote:
Jesteśmy po usg. Wszystko ma na swoim miejscu, jedyne co nadal miedniczki są powiększone. A w połączeniu z badaniami pappa i średnim ryzykiem trysomii dostaliśmy skierowanie do poradni wad płodu. Będziemy się sprawdzać i badać.
Termin zmienia się na 19 listopada. Taki był wg pierwszych prenatalnych i tak się utrzymało do teraz . Dziś 22+0 tc ❤️
O też ładne zdjęcie buźki 😍
Mam nadzieję że dalsze badania też wyjdą dobrze i nie będzie trzeba się niczym martwić 💙Grażyna1820 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyGrażyna1820 wrote:
Jesteśmy po usg. Wszystko ma na swoim miejscu, jedyne co nadal miedniczki są powiększone. A w połączeniu z badaniami pappa i średnim ryzykiem trysomii dostaliśmy skierowanie do poradni wad płodu. Będziemy się sprawdzać i badać.
Termin zmienia się na 19 listopada. Taki był wg pierwszych prenatalnych i tak się utrzymało do teraz . Dziś 22+0 tc ❤️ -
Grażyna1820 wrote:
Termin zmienia się na 19 listopada. Taki był wg pierwszych prenatalnych i tak się utrzymało do teraz . Dziś 22+0 tc ❤️👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna.B wrote:Nati udanego wyjazdu 😍
Angelaaaa super zdjęcie - już tak ładnie widoczna twarz ❤️
Domi ale to leci 😁 szybko zleci i do porodu zaraz 😅
My dziś mamy gości już od dawna nikogo u nas nie było na picie % a coś czuję że szybko padnę jak nie piję 🤣
Baw się dobrze 😃 lubiłam to jak bylam w ciąży, przynajmniej rano kaca nie miałam 😂Olo323 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Termin zmienia się na 19 listopada. Taki był wg pierwszych prenatalnych i tak się utrzymało do teraz . Dziś 22+0 tc ❤️
Mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze ❤15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Byliśmy dziś z Starym na małych zakupach, kupiliśmy kilka pierdół dla Bobasa i 8 stów poszłooo 😅
Teraz się przymierzam do laktatora i nie wiem co wybrać i czy w ogóle będzie mi potrzebny...Domi_naturelover, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:My wróciliśmy z urodzin. Torcik wjechał na grubo😆
Byliśmy dziś z Starym na małych zakupach, kupiliśmy kilka pierdół dla Bobasa i 8 stów poszłooo 😅
Teraz się przymierzam do laktatora i nie wiem co wybrać i czy w ogóle będzie mi potrzebny...
Jaki smak tortu? 😋
Z ciekawości - co kupiliście?Może akurat brakuje mi tego na liście wyprawkowej 😄
Co do laktatora, to podobno warto mieć nawet taki najzwyklejszy ręczny, bo jak przyjdzie nagły nawał pokarmu, to trzeba będzie pilnie jeździć po aptekach, aby sobie pomóc i przynieść ulgę💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
conte wrote:My wróciliśmy z urodzin. Torcik wjechał na grubo😆
Teraz się przymierzam do laktatora i nie wiem co wybrać i czy w ogóle będzie mi potrzebny...
Jeśli nie będzie problemów z laktacja, to laktator w zasadzie nie będzie potrzebny ( chyba, że masz w planach częste wychodne i odciąganie pokarmu, aby tata karmił synka) Na nawal pokarmu najlepsze dziecko. 😉
Jeśli laktacja nie rozkreci się, to zawsze na szybko możesz kupić w sklepie bądź zamówić na necie 😉
W razie w, polecam laktator z firmy medela. Miałam z canpola ale za słaby jak dla mnie. Medela swing dal radę 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 21:15
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
nick nieaktualnyDomi_naturelover wrote:Jaki smak tortu? 😋
Z ciekawości - co kupiliście?Może akurat brakuje mi tego na liście wyprawkowej 😄
Co do laktatora, to podobno warto mieć nawet taki najzwyklejszy ręczny, bo jak przyjdzie nagły nawał pokarmu, to trzeba będzie pilnie jeździć po aptekach, aby sobie pomóc i przynieść ulgę
Kupiliśmy nianie elektro, otulacz do fotelika, butelkę dr browns anticolic, smoczek suavinex, dwie koszule do szpitala, kocyk zwykły i spodenki bo były po dychaczu😁Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMgdra wrote:Jesli mogę cos doradzić od siebie, to zaczekalabym z kupnem na Twoim miejscu 😊
Jeśli nie będzie problemów z laktacja, to laktator w zasadzie nie będzie potrzebny ( chyba, że masz w planach częste wychodne i odciąganie pokarmu, aby tata karmił synka) Na nawal pokarmu najlepsze dziecko. 😉
Jeśli laktacja nie rozkreci się, to zawsze na szybko możesz kupić w sklepie bądź zamówić na necie 😉
W razie w, polecam laktator z firmy medela. Miałam z canpola ale za słaby jak dla mnie. Medela swing dal radę 💪
Także chyba na razie dam sobie z tym spokoj. -
Dziewczyny ja na szybko, lecimy na Kaszuby bo wczoraj pogoda nam pokrzyżowała plany i w sumie udało się zaliczyć kilka rzeczy
Pozdrawiam z wczorajszego, deszczowego Westerplatte🙂
https://ibb.co/WFNRqHB
Grażyna, Staś cudny i jak każdy Staś wycina numery..kiedy idziesz do poradni? Trzymam kciuki ♥️♥️Milixx, Angelaaaa, Olo323, Blondyna.B, conte, Domi_naturelover, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny ja na szybko, lecimy na Kaszuby bo wczoraj pogoda nam pokrzyżowała plany i w sumie udało się zaliczyć kilka rzeczy
Pozdrawiam z wczorajszego, deszczowego Westerplatte🙂
https://ibb.co/WFNRqHB
Grażyna, Staś cudny i jak każdy Staś wycina numery..kiedy idziesz do poradni? Trzymam kciuki ♥️♥️Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie u lekarza prowadzącego. Niestety zastój spory, zwłaszcza jak na 2 trym. Stwierdzone wodonercze, w poradni wizyta za dwa tygodnie 3 sierpnia. Wiec musimy czekać ..
-
Ale jestem bez siły 😔 poprzedni tydzień był ciężki, ten nie zapowiada się lepszy. Mam nadzieję, że u Was samopoczucie lepsze i cieszycie się ciążą. Nie odzywam się bo nie chce Wam tu znowu smucić 🙈
Z lepszych wieści. Od jakiegoś czasu dość wyraźnie czuję Malutką 🥰Grażyna1820, Blondyna.B, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Jesteśmy po wizycie u lekarza prowadzącego. Niestety zastój spory, zwłaszcza jak na 2 trym. Stwierdzone wodonercze, w poradni wizyta za dwa tygodnie 3 sierpnia. Wiec musimy czekać ..
Współczuję 😔😔 to się potem jakoś leczy ? Dużo zdrówka życzę, oby było tylko lepiej 💚Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:Jesteśmy po wizycie u lekarza prowadzącego. Niestety zastój spory, zwłaszcza jak na 2 trym. Stwierdzone wodonercze, w poradni wizyta za dwa tygodnie 3 sierpnia. Wiec musimy czekać ..