W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze z takich dla mnie mega wzruszy i nowosci, wczoraj trochę autem jeździłam- byłam u endo (godzina drogi w jedna stronę) później w odwiedzinach u rodziców (takie 40 minut drogi), zakupy i powrót i cała drogę katowałam jedna piosenkę (wiecie o co chodzi 😂) i wieczorem jak puściłam ja znów przy gotowaniu kolacji- dzidzior się poruszył przy pierwszych sekundach piosenki. Teraz przed chwila włączyłam tak dla testu i od razu fikołek 😍
Czy to znak, ze to jego piosenka, czy raczej przeciwnie- ze tak go wkurza? 😂
W ogóle to jest dla mnie tak niezwykle, ze On naprawdę rozróżnia głosy i wszystko słyszy🥺 zawsze jak mąż wraca z pracy i wita się z synkiem- wystarczy ze „zapuka” do brzuszka I rzuci „haaaalo tu tata” to zawsze Mały się wybudza i da kopa jako znak, ze tez tu jest i słyszy 🥺❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2022, 12:54
Grażyna1820, KlaraJa, Nati94, Poziomka9204, Domi_naturelover, conte, Kluska95, _Luna_ lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Angelaaaa wrote:Niestety nie jest 😭😭 nawet siostra nie chce o tym gadać 😭 załamka 😭
-
Angelaaaa wrote:Niestety nie jest 😭😭 nawet siostra nie chce o tym gadać 😭 załamka 😭
Jejku tak mi przykro 💔😭
A coś więcej wiadomo o co chodzi?👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Grażyna1820 wrote:Bardzo mi przykro 😓 musi to jakoś przetrawić, przejść samemu. 😢 musi być cholernie ciężko 😓
Już drugi raz taka sytuacja... mi pękło serce a co dopiero jej.. siedzę i ryczę że ją to spotyka 😭
I mam jakieś głupie wyrzuty sumienia że mi się udaje bez problemu a jej nieMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo323 wrote:Jejku tak mi przykro 💔😭
A coś więcej wiadomo o co chodzi?
Już wcześniej było że ciałko żółte za małe o tydzień jak dobrze pamiętam.. a teraz więcej nic nie wiem bo nie chce o tym gadać a ja nie będę nalegać 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kiedyś to samo powiedziała mi siostra, ze jej się udało od razu, u nas takie problemy, jeszcze teraz wielka niewiadoma, jak ja to usłyszałam uwierz mi ze się zezloscilam, ze tak myśli. Ja się tak cieszę ze jej się udało, ze nie musiała tego przechodzić, ze maja cudowna zdrowa córeczkę, która również kocham miłością wielka ❤️ Wierz mi ze ona na pewno nie ma takich myśli i na pewno się tez cieszy waszym szczęściem !
-
Grażyna tulę i trzymam kciuki za Stasia 🍀
Angela, bardzo mi przykro, że tak się dzieje u Twojej siostry 🥺 biedna 🥺
Ja dzwoniłam na echo i prenatalne i mamy 26.08, to będzie 22+0, jakoś późno ale mam nadzieję, że wiedzą co robią, bo mały może być dużo większy już. Jestem też zakwalifikowana do badań klinicznych, na razie będą sprawdzać krew i tarczycę, później ponoć ocena rozwoju płodu, więc idę w to, może będzie dodatkowe usg.
Ruchy czuję regularnie i już w każdej pozycji😍Grażyna1820, Olo323, conte lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Jeszcze z takich dla mnie mega wzruszy i nowosci, wczoraj trochę autem jeździłam- byłam u endo (godzina drogi w jedna stronę) później w odwiedzinach u rodziców (takie 40 minut drogi), zakupy i powrót i cała drogę katowałam jedna piosenkę (wiecie o co chodzi 😂) i wieczorem jak puściłam ja znów przy gotowaniu kolacji- dzidzior się poruszył przy pierwszych sekundach piosenki. Teraz przed chwila włączyłam tak dla testu i od razu fikołek 😍
W ogóle to jest dla mnie tak niezwykle, ze On naprawdę rozróżnia głosy i wszystko słyszy🥺 zawsze jak mąż wraca z pracy i wita się z synkiem- wystarczy ze „zapuka” do brzuszka I rzuci „haaaalo tu tata” to zawsze Mały się wybudza i da kopa jako znak, ze tez tu jest i słyszy 🥺❤️Olo323 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Już drugi raz taka sytuacja... mi pękło serce a co dopiero jej.. siedzę i ryczę że ją to spotyka 😭
I mam jakieś głupie wyrzuty sumienia że mi się udaje bez problemu a jej nie
Współczuję siostrze 😔 to wszystko to jest jakaś loteria... dopóki nie zaczęliśmy się starać to nie wiedziałam jak ciężko jest wielu parom zajść w ciążę, nawet będąc po 20tce i jak kruche mogą być ciążę, jak wiele jest czynników ryzyka...Olo323 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Olo323 wrote:Jeszcze z takich dla mnie mega wzruszy i nowosci, wczoraj trochę autem jeździłam- byłam u endo (godzina drogi w jedna stronę) później w odwiedzinach u rodziców (takie 40 minut drogi), zakupy i powrót i cała drogę katowałam jedna piosenkę (wiecie o co chodzi 😂) i wieczorem jak puściłam ja znów przy gotowaniu kolacji- dzidzior się poruszył przy pierwszych sekundach piosenki. Teraz przed chwila włączyłam tak dla testu i od razu fikołek 😍
W ogóle to jest dla mnie tak niezwykle, ze On naprawdę rozróżnia głosy i wszystko słyszy🥺 zawsze jak mąż wraca z pracy i wita się z synkiem- wystarczy ze „zapuka” do brzuszka I rzuci „haaaalo tu tata” to zawsze Mały się wybudza i da kopa jako znak, ze tez tu jest i słyszy 🥺❤️
😭🥺🥺❤️ Mega słodko 🥺😍 u mnie mąż też mówi do brzuszka ale ja jeszcze słabo czuję ruchy małego... Jednego dnia czułam naprawdę sporo, malowałam sobie i dziecko bardzo było ruchliwe (może będzie mały artysta?😅) później przez kilka dni cisza... Mam nadzieję że po skończonym 20/21tygodniu to się zmieni i będę go bardziej czuła...
btw. zaczerpnęłam pomysł od dziewczyn z miesięcznego forum i zaczęłam malować sobie obrazki po numerach. Jeden nad łóżeczko dziecka już skończyłam 😄 co myślicie?:
Chciałabym w pokoju takie leśne akcenty pododawać 😊Grażyna1820, Angelaaaa, Kalli95, Blondyna.B, malinowamamba95, Milixx, Olo323, Nati94, conte, Chrupka , Poziomka9204, Mgdra, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
-
KlaraJa wrote:😭🥺🥺❤️ Mega słodko 🥺😍 u mnie mąż też mówi do brzuszka ale ja jeszcze słabo czuję ruchy małego... Jednego dnia czułam naprawdę sporo, malowałam sobie i dziecko bardzo było ruchliwe (może będzie mały artysta?😅) później przez kilka dni cisza... Mam nadzieję że po skończonym 20/21tygodniu to się zmieni i będę go bardziej czuła...
btw. zaczerpnęłam pomysł od dziewczyn z miesięcznego forum i zaczęłam malować sobie obrazki po numerach. Jeden nad łóżeczko dziecka już skończyłam 😄 co myślicie?:
Chciałabym w pokoju takie leśne akcenty pododawać 😊KlaraJa lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:KlaraJa ! Wow! To jest mega 😍
Dzięki 😘Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
-
Kalli95 wrote:Piękny! Skąd zamawiałaś? 😊
Zamawiałam z twoje-hobby.pl 😊 nie wiem jak to wygląda w innych sklepach ale pisałam do nich wcześniej na temat farb i odpisali że są nietoksyczne i nie śmierdzą dlatego u nich zamówiłam ten i jeszcze jeden obraz. Generalnie zależało mi żeby te farby nie śmierdziały, bo mam teraz taki wyczulony węch że nie dałabym rady 😅Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
-
KlaraJa wrote:
Ja też właśnie planuję kupić kilka takich obrazków i pomalować - już kilka zapisanych na Allegro tylko muszę wybrać ale to takie słodkie dziecięceKlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Chciałabym jeszcze w tym miesiącu kupić tez coś „grubszego” (bo od sierpnia mamy same imprezy wiec, już wydatki pójdą na to) typu jakiś bujaczek/ leżaczek czy jak to nazwać… macie coś na oku?
Wiele dobrych opinii słyszałam o bujaczki babybjorn albo o tym łóżeczko/bujaczku chicco baby hug 4w1- macie jakieś doświadczenia opinie?ale oczywiście to nie jest miejsce na cały dzień dla dziecka. Przydawał się jak coś w kuchni robilam, albo brałam prysznic. A tak to większość czasu maluch spędzał na macie.
Olo323 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Blondyna.B wrote:Pięknie 😍
Ja też właśnie planuję kupić kilka takich obrazków i pomalować - już kilka zapisanych na Allegro tylko muszę wybrać ale to takie słodkie dziecięce
Jeżeli ktoś lubi takie rzeczy to przyjemna forma spędzania czasu, relaksuje i cieszy oko 😊Olo323 lubi tę wiadomość
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
-
KlaraJa wrote:
No wow!! Mega 😍 piękny!
Chyba odgapie 😊
Ja właśnie jakos od 20 tygodnia zaczęłam czuć tak regularnie o stałych porach, więc pewnie jeszcze chwileczka i tez poczujesz regularnie 🥰
KlaraJa lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Angelaaaa wrote:Już wcześniej było że ciałko żółte za małe o tydzień jak dobrze pamiętam.. a teraz więcej nic nie wiem bo nie chce o tym gadać a ja nie będę nalegać 😔
właśnie pamietam, ze pisałaś, ze ciałko żółte jest za małe o tydzieńmiałam nadzieje, ze jednak się wyrówna… ehh bardzo mi przykro… 💔
Dokładnie tak jak napisała Klara- dopóki się nie zaczynasz starać to nie wiesz jaka to czasem jest niesprawiedliwa loteria…👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
nick nieaktualny