W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
17 tydzień a mi powróciły delikatne mdłości😨
Halo, gdzie są te wszystkie przesądy ,na chłopca,?
Powinnam mieć piękną, gładką cerę, brak mdłości i wymiotów😅- a tu gorzej niż w ciąży z dziewczynkami.
Conte jak słodko 🥰
Ja niestety nie mam zdolności plastycznych, młody w pokoju będzie miał tapetę, też myślę o motywach leśnych ale to tak wstępnie. Jeszcze nie oglądałam inspiracji, ostatnio bez czasu -
nick nieaktualnyNati94 wrote:17 tydzień a mi powróciły delikatne mdłości😨
Halo, gdzie są te wszystkie przesądy ,na chłopca,?
Powinnam mieć piękną, gładką cerę, brak mdłości i wymiotów😅- a tu gorzej niż w ciąży z dziewczynkami.
Conte jak słodko 🥰
Ja niestety nie mam zdolności plastycznych, młody w pokoju będzie miał tapetę, też myślę o motywach leśnych ale to tak wstępnie. Jeszcze nie oglądałam inspiracji, ostatnio bez czasu
Pozbawie Cie złudzeń. U mnie aktualnie 34tc a ja wymiotuje z rana przez zatoki a buzię mam jak siedemnastolatek😅Nati94, malinowamamba95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Angela, bardzo przykro to czytać 🥺 Mam nadzieję, że w końcu siostra będzie nosić pod serduszkiem wyczekane Maleństwo.
Klara, przepięknie wyszło! I powiem Ci, poczułam natchnienie 😆 Bo tak szukam sobie zajęcia, a w sumie lubię takie plastyczne rzeczy, więc chętnie odgapię i zamiast scrolować IG, to się wyżyję 🙈 Mam nadzieję, że się nie pogniewasz 😅❤️
Mój M. wczoraj czytał Zosi książeczkę ❤️ A od kilku dni lecą jakieś Śpiewanki TV i inne Śpiewające Brzdące 😂😆KlaraJa, Blondyna.B, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Angela, bardzo przykro to czytać 🥺 Mam nadzieję, że w końcu siostra będzie nosić pod serduszkiem wyczekane Maleństwo.
Klara, przepięknie wyszło! I powiem Ci, poczułam natchnienie 😆 Bo tak szukam sobie zajęcia, a w sumie lubię takie plastyczne rzeczy, więc chętnie odgapię i zamiast scrolować IG, to się wyżyję 🙈 Mam nadzieję, że się nie pogniewasz 😅❤️
Mój M. wczoraj czytał Zosi książeczkę ❤️ A od kilku dni lecą jakieś Śpiewanki TV i inne Śpiewające Brzdące 😂😆
Już jedną córeczkę ma i już więcej nie będą podchodzić do in vitro 😔 nie mają już siły psychicznie fizycznie i finansowo.. trzymają się dzięki córeczce tak to nie wiem co by było...
Bardzo chcieli rodzeństwo dla swojej małej córeczki.. a i siostra będzie chrzestną mojej córki więc nie wiem czy nie będzie jej jakoś smutno ?
Nawet nie wiem kiedy będzie chciała mnie zobaczyć bo może widok mnie z brzuchem też ją będzie bolał ?
Dopiero co kilka dni temu rozmawiałyśmy jak to będzie, że znowu 3 miesiące różnicy między dziećmi.. ehh serce mi pęka 💔😭
Przepraszam was dziewczyny ze wam tu tak smęce ☹️ nie mam się komu wygadaćMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Już jedną córeczkę ma i już więcej nie będą podchodzić do in vitro 😔 nie mają już siły psychicznie fizycznie i finansowo.. trzymają się dzięki córeczce tak to nie wiem co by było...
Bardzo chcieli rodzeństwo dla swojej małej córeczki.. a i siostra będzie chrzestną mojej córki więc nie wiem czy nie będzie jej jakoś smutno ?
Nawet nie wiem kiedy będzie chciała mnie zobaczyć bo może widok mnie z brzuchem też ją będzie bolał ?
Dopiero co kilka dni temu rozmawiałyśmy jak to będzie, że znowu 3 miesiące różnicy między dziećmi.. ehh serce mi pęka 💔😭
Przepraszam was dziewczyny ze wam tu tak smęce ☹️ nie mam się komu wygadać
Zawsze jest mi przykro, gdy to spotyka pary, które pragną mieć dzieci 🥺 Może wydarzy się ten jeden z małych Cudów, które tutaj na forum jest nam dane obserwować.Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:
Oczywiście, że się nie pogniewam 😄❤️ maluj i się wyżyj 😄 pochwal się później, jestem ciekawa jaki wzór wybierzesz 😊 ja mam jeszcze w planach nauczyć się haftować albo szydełkować, nigdy nie miałam na to czasu a teraz mam go pod dostatkiem 😅
Btw. przy zamawianiu polecam dokupić jeszcze jeden zestaw pędzelków, ja tak zrobiłam i dobrze bo mnóstwo miałam takich drobnych elementów gdzie używałam tylko najmniejszego pędzelka i po pewnym czasie nadmiernego moczenia i przyciskania trochę się odkształcił przez co trudniej było później malować, więc warto mieć zapas 😊 no chyba, że będziesz delikatniejsza ode mnie, bo ja tych pędzelków nie oszczędzałam 😅
Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Angelaaaa wrote:Już jedną córeczkę ma i już więcej nie będą podchodzić do in vitro 😔 nie mają już siły psychicznie fizycznie i finansowo.. trzymają się dzięki córeczce tak to nie wiem co by było...
Tragedie najbliższych bolą jak własne, także całkowicie Cię rozumiem... natomiast pamiętaj, że pomimo tego co się stało Ty masz prawo cieszyć się ze swojej ciąży, doświadczasz czegoś pięknego i pomimo tego, że widok Twojego brzuszka może siostrę zaboleć wierzę, że z czasem będzie dobrze. Daj Jej czas ❤️Olo323 lubi tę wiadomość
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
-
Możesz porozmawiać z Fundacją Ernesta jak nie wiesz jak się zachować w obecnej sytuacji.
A skoro drugi raz się to zdarzyło w IVF to jednak pewnie większą pewność dałoby zbadanie zarodków przez transferem - tu można to zrobić i się dowiedzieć a niestety my też przeżywamy swoje tragedie ale naturalne i nikt nam się powie czy dziecko zdrowe tylko właśnie poronienia się zdarzają a choroba to większość przypadków 😔Olo323 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś połowa ciąży - ale to zleciało 😯❤️
Angelaaaa, Blond27, Domi_naturelover, Milixx, Grażyna1820, Nati94, Chrupka , conte, KlaraJa, Dominika96, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Olo323, _Luna_ lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj wizytę o 16:50 😊 Nie wiem czy będzie usg, bo 2 tyg temu było, a za 5 dni połówkowe 😁
Ale czuję, że jest oki ❤️ Mała szaleje w brzuszku, bawimy się w kopanie i moje odpukiwanie 😄 Ale kciukaski poproszę 😘Blondyna.B, Grażyna1820, Nati94, Chrupka , conte, Angelaaaa, KlaraJa, Kalli95, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover, Milixx, Grażyna1820, cuddlemuffin, Nati94, Chrupka , conte, Angelaaaa, KlaraJa, Dominika96, Poziomka9204, Szatkownicadojajek, Mgdra, Kluska95, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Ja mam dzisiaj wizytę o 16:50 😊 Nie wiem czy będzie usg, bo 2 tyg temu było, a za 5 dni połówkowe 😁
Ale czuję, że jest oki ❤️ Mała szaleje w brzuszku, bawimy się w kopanie i moje odpukiwanie 😄 Ale kciukaski poproszę 😘Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:Ja mam dzisiaj wizytę o 16:50 😊 Nie wiem czy będzie usg, bo 2 tyg temu było, a za 5 dni połówkowe 😁
Ale czuję, że jest oki ❤️ Mała szaleje w brzuszku, bawimy się w kopanie i moje odpukiwanie 😄 Ale kciukaski poproszę 😘
Ściskam kciuki ✊🍀❤️Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👩:
wysokie androgeny ❌
🧑:
Udało się!😍
-
Ale czuję, że jest oki ❤️ Mała szaleje w brzuszku, bawimy się w kopanie i moje odpukiwanie 😄 Ale kciukaski poproszę 😘Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Dziewczyny umieram..mam biegunkę i wymioty, boli mnie w j.ustnej, młodsza córka ma bostonkę(czekam na teleporadę ale widzę typową wysypkę), pół nocy płakała przez sen, wychodziła z łóżka, jeszcze pod opieką mam chrzesniaczkę a sama najchętniej poszłabym spać..mam nadzieję, że bostonka nie jest groźna dla dziecka w II trymestrze w razie czego bo ogólnie to córka przechodzi lekko poza wysypką. Myślę, że upał nie pomaga w samopoczuciu. Dętka i flak.
Czy Wy ogólnie czujecie się też tak osłabione w upały? Naprawdę ze mną gorzej niż 2 lata temu w 38 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2022, 12:43
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny umieram..mam biegunkę i wymioty, boli mnie w j.ustnej, młodsza córka ma bostonkę(czekam na teleporadę ale widzę typową wysypkę), pół nocy płakała przez sen, wychodziła z łóżka, jeszcze pod opieką mam chrzesniaczkę a sama najchętniej poszłabym spać..mam nadzieję, że bostonka nie jest groźna dla dziecka w II trymestrze w razie czego bo ogólnie to córka przechodzi lekko poza wysypką. Myślę, że upał nie pomaga w samopoczuciu. Dętka i flak.
Czy Wy ogólnie czujecie się też tak osłabione w upały? Naprawdę ze mną gorzej niż 2 lata temu w 38 tc
No nie. Znowu coś
Ja dziś tez dużo gorzej. Na szczęście jestem w domku na wsi gdzie jest przyjemnie. Chłodno i z domu się nie wychylam, ale leżę jak flak, ciśnienie chyba znowu wariuje .. -
Nati94 wrote:Dziewczyny umieram..mam biegunkę i wymioty, boli mnie w j.ustnej, młodsza córka ma bostonkę(czekam na teleporadę ale widzę typową wysypkę), pół nocy płakała przez sen, wychodziła z łóżka, jeszcze pod opieką mam chrzesniaczkę a sama najchętniej poszłabym spać..mam nadzieję, że bostonka nie jest groźna dla dziecka w II trymestrze w razie czego bo ogólnie to córka przechodzi lekko poza wysypką. Myślę, że upał nie pomaga w samopoczuciu. Dętka i flak.
Chyba większość wirusów to na początku są niebezpieczne ale dobrze że skonsultujesz z lekarzem - uspokoi Cię ☺️
Dla mnie upały dramat, zawsze lubiłam ciepło a teraz nie mam na nic siły ale na szczęście Warszawę te największe upały omijają i jest 30 stopni -
Ojej współczuję 😟 obyście szybko wróciły do zdrowiaMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️