W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Ci emeryci to są w ogóle ewenementy, wystarczy popatrzeć jak biegną na zielone bądź pulsujące światło na przejściu dla pieszych 🤣
Dziewczyny, co do wyprawki, polecam Wam kupować jasne ciuszki, te ciemne i bardxo kolorowe, mają dużo barwnika w sobie mimo prania, mogą uczulać i to z doświadczenia pisze. Misio miał raz założone bordowe body i zaraz miał wysypkę więc od razu wszystkie takie ubranka do pralki i 4x w 60° prałam.
Ja z kosmetyków to kupiłam oilatum do kąpieli, oliwkę nivea, husteczki nivea, pampersy używamy lupilu, z kremów kupiłam alantan plus i sudocrem - na razie się nie przydały, do tego aspirator do noska. I mega Wam polecam inhalator, zaraz wstawię zdjęcie opakowania. Jest bezprzewodowy, malutki i nie brzęczy, słychać tylko jak para leci z niego, nasz Michaś miał jakieś kozy w nosku i uruchomiliśmy go właśnie dziś ☺️
Z rzeczy, które używam polecam też Neno Vita 5w1, podgrzewacz u nas działa 24/7, sterylizujemy w nim wszystko! I mam też muszlowy laktator babyono ale chyba mam za duże piersi do niego 😆
Btw, któraś z Was pytała o moją laktacja, zapomniałam odpisać 🙈 walczę dalej - femaltiker, karmi 0%, hektolitry wody, lactinova mama ale ściągam bardzo małe ilości. Wszystko co ściągnąć podaję mu w pierwszej kolejności, jak to wypije to dorabiam mu mm. Przez nakładki jak przystawiam Michasia do piersi to on to traktuje jak smoczek, dydła ale nie połyka tego co mu poleci🙈 dziś się cieszyłam bo leżał przy cycku i ciumkał dobre 40 min, podnoszę go patrze a tam cały policzek w mleku i łóżko zalane 🙉👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Z kosmetyków lubimy HiPP. Polecam bloga srokao.
Niezłe macie historie z tymi kasami itd..u nas nie ma żadnych szyldów, mimo że w wielu biedronkach i netto już są. Małe miasteczko..
Anetko, ja nie wiem w sumie co mi było. Dziś jestem słabsza cały dzień. Może to też przemęczenie..córka nie spała ostatnio w nocy, teraz codziennie wstajemy rano, odwożę córkę do przedszkola, ale ubrać uczesać i ogarnąć trzeba też młodszą..zobaczymy jak jutro będzie.
Jutro wizyta ♥️Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Z kosmetyków lubimy HiPP. Polecam bloga srokao.
Niezłe macie historie z tymi kasami itd..u nas nie ma żadnych szyldów, mimo że w wielu biedronkach i netto już są. Małe miasteczko..
Anetko, ja nie wiem w sumie co mi było. Dziś jestem słabsza cały dzień. Może to też przemęczenie..córka nie spała ostatnio w nocy, teraz codziennie wstajemy rano, odwożę córkę do przedszkola, ale ubrać uczesać i ogarnąć trzeba też młodszą..zobaczymy jak jutro będzie.
Jutro wizyta ♥️👫 31lat
nick nieaktualny
-
conte wrote:
Poziomka, ja też czekam na wiadomości od Ciebie. Połówkowe to brzmi już naprawdę poważnie ✊Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Cslza świetne wieści! 😍
U mnie na początku były dwa pęcherzyki (bez stymulacji), ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Mam nadzieję, że krwawienie ustąpi, dbajcie o siebie 😊
Miałam dzisiaj dużo załatwień, a w dodatku się nie wyspalam, więc ledwo żyję..
Nadrobiłam was w końcu 🙈
U nas wszystko w jak najlepszym porządku ❤️
Księżniczka waży 219 gram 🥺
Nie zdążyłam zjeść nic słodkiego przed wizytą, więc smacznie sobie spała, a doktorek nie chciał jej budzić 😅
Nie mam ładnego zdjęcia, jedno tylko bardzo niewyraźne.
Możecie mi powiedzieć, w którym tygodniu byłyście zrobić drugie prenatalne? Mówił mi, że najlepiej zrobić w 21 tygodniu, ale kazał się zapisać na początek października, a to już będzie 22tc 🙄
Następna wizyta 26 września 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 20:02
Angelaaaa, Olo323, Grażyna1820, Nati94, cslza, Poziomka9204, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
nick nieaktualnyNati94 wrote:Robię screena, inhalator to coś, czego poszukuję od lat(dobry). A powiedz mi, jak puszcza parę? Da się nim trochę nawilżyć powietrze obok dziecka roztworem pary? Mój dość słabo i ciągle się zacina- mam chyba microlife.
Poziomka, ja też czekam na wiadomości od Ciebie. Połówkowe to brzmi już naprawdę poważnie ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 20:03
Nati94 lubi tę wiadomość
-
Chrupka wrote:Możecie mi powiedzieć, w którym tygodniu byłyście zrobić drugie prenatalne? Mówił mi, że najlepiej zrobić w 21 tygodniu, ale kazał się zapisać na początek października, a to już będzie 22tc 🙄
Super wiadomości ☺️Chrupka lubi tę wiadomość
-
Chrupka wrote:Cslza świetne wieści! 😍
U mnie na początku były dwa pęcherzyki (bez stymulacji), ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Mam nadzieję, że krwawienie ustąpi, dbajcie o siebie 😊
Nadrobiłam was w końcu 🙈
Nie zdążyłam zjeść nic słodkiego przed wizytą, więc smacznie sobie spała, a doktorek nie chciał jej budzić 😅
Możecie mi powiedzieć, w którym tygodniu byłyście zrobić drugie prenatalne? Mówił mi, że najlepiej zrobić w 21 tygodniu, ale kazał się zapisać na początek października, a to już będzie 22tc 🙄
Następna wizyta 26 września 😊
Ja miałam mieć jakoś po 22tc ale miałam wcześniej wizytę u mojej lekarki i wtedy mała wyszła +5 dni do przodu więc kazała powiadomić w rejestracji że muszą mi termin zmienić 🤪Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kurczę, zrobiłam dziś zakupy apteczne 😱
A teraz dopiero przeczytałam o tym inhalatorze 😅
Kurczę przeraża mnie ile tego jest 😳😱
Zostały mi tylko jakieś koszule/piżamy do porodu (polecacie jakieś?)
i jakie czapeczki kupić?
I zostanie fotelik i chyba jesteśmy gotowi 🙈Poziomka9204, Nati94 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Chrupka wrote:Cslza świetne wieści! 😍
Nadrobiłam was w końcu 🙈
Następna wizyta 26 września 😊
Ja mam jutro, będzie 21+5, lekarz sam sugerował taki termin 😊👫 31lat
Olo323 wrote:Kurczę, zrobiłam dziś zakupy apteczne 😱
i jakie czapeczki kupić?
I zostanie fotelik i chyba jesteśmy gotowi 🙈
Też dziś przy okazji swoich zakupów aptecznych dorzuciłam kilka rzeczy dla młodej. Po trochu jakoś się to skompletujePoziomka9204, Olo323, Nati94 lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
nick nieaktualnyOlo323 wrote:Kurczę, zrobiłam dziś zakupy apteczne 😱
i jakie czapeczki kupić?
I zostanie fotelik i chyba jesteśmy gotowi 🙈
Ja czapeczki kupowałam na allegro i w pepco, cienkie, takie podomki jak to mówię na "po kąpaniu".
Wklejam link do koszule, ja mam bodajże rozmiar M ale sprawdzę jutro. Niestety na mój biust 80H się nie nadają. Jak któraś ma chęć na nie to oddam je po 30 zł szt bo szkoda, żeby leżały u mnie.
https://odbrzuszkadomaluszka.com/pl/p/-Koszula-ciazowa-szara-sypanka-rozmiar-XXL/3138Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 22:50
-
Ja chyba też kupię dolce sonno.nie przekonują mnie te misiaczkowo- słodko- pierdzące koszule 🙈(przepraszam, tak je widzę), chcę coś prostego ale żeby czuć się jak człowiek. Ps jeśli chcecie, to po porodzie wcale niezakazane są normalne spodnie+ koszulka. Mi tak było 1000 razy wygodniej po porodzie. W połączeniu z dbaniem o higienę, nic się nie stanie- w większości na to stawiam. Koszula bardziej do porodu i po. No i ja się normalnie malowałam w szpitalu, tak czuję się lepiej a po porodzie to było meeega ważne. z noworodkiem jest milion razy łatwiej, niż ze starszakiem, bo ciągle prawie śpi na początku
-
Dziękuję dziewczyny za pomoc 😊
W takim razie zadzwonię i zapytam czy wykonuje prenatalne pod koniec września, a jak nie to zapisze się na początku października 😊
Dzisiaj jadę do kuzynki po ubranka dla małej, żeby wiedzieć czy muszę coś jeszcze dokupić 😍
Czekam na wspaniałe wieści z waszych wizyt 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 09:39
Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025