W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna, tak zrobię, jeżeli nie będzie przechodziło, albo jutro będzie dużo gorzej to zadzwonię do lekarza.
Angela, co do śluzu ja miałam taki czas jakiś 2-3 tygodnie temu ze mnie zalewalo, bałam się ze to jakaś infekcja, wkładki musiałam wymieniać co chwila. Byłam akurat na wizycie, powiedział ze infekcji nie widzi i ze wydzielina jest normalna.
ale od tamtego czasu mam wrażenie ze całe moje okolice intymne są opuchnięte i mocno podrażnione. Nic nie pomagało, dopiero jakiś łagodząca emulsja do higieny intymnej trochę załagodziła sytuacje . Robiłam nasiadówki z tantum rosa, nic nie pomagało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2022, 16:35
-
Grażyna1820 wrote:Blondyna, tak zrobię, jeżeli nie będzie przechodziło, albo jutro będzie dużo gorzej to zadzwonię do lekarza.
Angela, co do śluzu ja miałam taki czas jakiś 2-3 tygodnie temu ze mnie zalewalo, bałam się ze to jakaś infekcja, wkładki musiałam wymieniać co chwila. Byłam akurat na wizycie, powiedział ze infekcji nie widzi i ze wydzielina jest normalna.
ale od tamtego czasu mam wrażenie ze całe moje okolice intymne są opuchnięte i mocno podrażnione. Nic nie pomagało, dopiero jakiś łagodząca emulsja do higieny intymnej trochę załagodziła sytuacje . Robiłam nasiadówki z tantum rosa, nic nie pomagało..
No mi narazie też nic nie jest a jakbym miała dostać 4 infekcje w tej ciąży to bym chyba oszalała 🥴🥴 w piątek mam usg 3trymwstru i potem u mojej wizytę to się dopytam 🙈Grażyna1820 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:Koniecznie dawaj znać w piątek ❤️ Na która godzinę masz ?
14 ☺️ mam też mieć nagrany filmik i chyba zdjęcia w 3D także mam nadzieję że Alicja będzie współpracować 🤭Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Mąż do mnie ostatnio powiedział że nie dociera do niego że zaraz poród i Alicja będzie z nami 🤭
Super 🙈 śmiałam się żeby nie zapomniał mnie ze szpitala odebrać haha 😂
Ja za to dużo rozmyślam jak sobie poradzimy bo to jednak dwójka małych dzieci 🙈 z Majką najdalej pieszo wychodzę na osiedle bo nie chce w wózku siedzieć🙄 ta pogoda jesienna mnie przytłacza a co tu mowa o zimie
Z jednej strony już chce rodzić w z drugiej jeszcze mogłabym kilka miesięcy być w ciąży 😏Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Dziewczyny też macie problem z ilością śluzu ? Pamiętam że zawsze już na koniec ciąży tego śluzu jest dużo ale mnie dzisiaj normalnie zalewa od rana. Wiem że na pewno to nie wody płodowe ale trochę się martwie czy aż tak dużo tego śluzu powinno być 🤔
-
Angelaaaa, Grażyna1820, Blondyna.B, Milixx, Mgdra, Kluska95, Poziomka9204, Oliwia23, conte, KlaraJa, Domi_naturelover, Nati94, Paulina666, cslza, Dominika96, Blond27, Chrupka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Mnie od kilku godzin boli lewy jajnik 🫤 w sensie ból trwa z 5 sekund ale pojawia się co jakiś czas 🤷♀️ nie wiem czy w poprzedniej ciąży tak miałam 🤔 z tego co wyczytałam to może być że macica się rozrasta
Mam nadzieję że w nocy przestanie boleć i prześpię noc bo jak nie to będę musiała nospe wziąć, można brać w 31tc ? Macie też takie bóle ?Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Domi_naturelover wrote:
Pięknie wyglądasz ♥️15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Olo, nie lubie takich sytuacji ale chyba musisz nie patrzeć, że on tam jest i tyle.
My zaczynamy 26 tc. Wyglądam jak w 40 🤷
No i czas leci jak szalony. Mamy tyle na głowie, że nie wyrabiamy. Mieliśmy mieć pomoc przy remoncie, ale niestety jedna z bliskich osób się wypiela a ostatniej chwili i mam do niej duży żal, bo przedtem pomógł mojemu bratu. Przykre to ale liczy się zasada ,umiesz liczyć, licz na siebie, więc pomagam mężowi ile mogę, mąż robi po nocach i mama nam pomaga z dziećmi między dyżurami.
I tu też jaki brzusio 😍Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
U nas też jesień. W nocy to można zamarznąć na podwórku 🙈 a 2 tygodnie temu pływaliśmy w jeziorze 🤷
Zamówiłam wyprawkę kosmetyczną dla Stasia, w ogóle bardzo ruszyliśmy z wyprawką i w międzyczasie kupiliśmy większość rzeczy typu śpiworek rożek otulacz itd itp. i te większe Chicco łóżeczko, baby hug. W listopadzie kupimy fotelik. Muszę kupić komodę na już, bo wszystko leży w kartonach po domu.
I odebrałam snuzę- z ich oficjalnego sklepu, bo nie chcę mieć problemów z reklamacją w razie czego. Mieli jakaś zniżkę, więc nie było tragedii, chociaż i tak 100 zł droższa niż w 2020 🙈
Cześć! Czytałam na forum, że stosowałaś tabletki xonvea na mdłości. Mogłabyś napisać więcej, czy polecasz, jak długo je stosowałaś i czy ciężko Ci było je odstawić?
Moja ginekolog tez mi je przepisała i zastanawiam się, czy warto je zażywać?
-
Pati93.93 wrote:Cześć! Czytałam na forum, że stosowałaś tabletki xonvea na mdłości. Mogłabyś napisać więcej, czy polecasz, jak długo je stosowałaś i czy ciężko Ci było je odstawić?
Moja ginekolog tez mi je przepisała i zastanawiam się, czy warto je zażywać?
Sory dziewczyny, że się nie odzywam ale jesteśmy zarobieni. Czytam tylko na szybko. Jutro 100 dniówka 🥰 całuję !Olo323, Poziomka9204, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dziś po wizycie, malutka oczywiście nie chciała pokazać twarzy 😅
Ale pięknie rośnie - ok 1200g waży i wszystko dobrze ☺️
Już lekarz wspominał że powoli można się pakować do szpitala żeby na wszelki wypadek walizka po prostu czekała ok 32-34tcGrażyna1820, Angelaaaa, Blond27, Aneta2506, Nati94, Poziomka9204, Olo323, Chrupka , KlaraJa, Milixx, conte, Kluska95, cslza, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:My dziś po wizycie, malutka oczywiście nie chciała pokazać twarzy 😅
Ale pięknie rośnie - ok 1200g waży i wszystko dobrze ☺️
Już lekarz wspominał że powoli można się pakować do szpitala żeby na wszelki wypadek walizka po prostu czekała ok 32-34tc
Ale już duży człowieczek 😍
ja właśnie dziś zaczęłam powoli pakować rzeczy dla siebie i małego na wszelki wypadek. Spakowane torby mogą zawsze leżeć w szafie i czekać..Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość