W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:A ok, o tym zapomniałam, ale przecież też tego cudu doświadczysz..
Ja przeszłam 2 porody i nic to nie zmieniło w kwestii łez w oczach 🙂 i już nic nie przebije dla mnie tego momentu, gdy słyszysz pierwszy krzyk swojego dziecka i dostajesz to dziecko do kangurowania🙂
Pierwszy raz od jakiegoś czasu nie zasnęłam z dziećmi..ale już mnie muli i nawet nie doczekam aż mąż wróci z pracy 😒 nie mamy prawie wolnego czasu razem wieczorem przez to moje spanie, czuję się jak w I trymestrze a już zaczynam za chwilę III👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Chrupka wrote:Grażyna trzymam kciuki za was, trzymajcie się jeszcze w dwupaku 💪❤️
Nie dałam rady wcześniej napisać, ale jestem juz po połówkowych - wszystko super, dzidzia waży 409 gram i zostaje dziewczynką 🥰
Mam od dziecka przepuklinę pępkową. Pytałam dzisiaj czy to w czymś przeszkadza i się okaże w późniejszym etapie. Czy któraś z was się z tym boryka i coś może opowiedzieć? Jutro odpalę internet i coś poczytam, ale jak będzie coś nie tak to zalecenia do cc...
Wstawiam fotkę mojej wstydnisi 🤭
Chrupka lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Pierwszy raz od jakiegoś czasu nie zasnęłam z dziećmi..ale już mnie muli i nawet nie doczekam aż mąż wróci z pracy 😒 nie mamy prawie wolnego czasu razem wieczorem przez to moje spanie, czuję się jak w I trymestrze a już zaczynam za chwilę III
-
Blondyna.B wrote:Mi wróciła senność taka jak w 1 trymestrze ... Ok 16 muli mnie i usypiam na siedząco. Trzymam kciuki tylko żeby nie wróciły mdłości 😑
Chrupka śliczne zdjęcie 🙂 co do przepukliny i wskazań nie pomogę niestetyChrupka , malinowamamba95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka. Ja ostatnio mam mniej czasu na wszystko ale staram się Was czytać na bieżąco. Blondyna, śliczna Niunia ☺️
A co do prania - ja właśnie mam ten sam problem z nieschnięciem a na suszarkę el. nie mam miejsca. Teraz ustawiam suszarkę w pokoju małego i tam będę odkręcać grzejnik żeby szybciej schło.
Michaś chyba ma skok rozwojowy bi od kilku dni jest ciężej 😅 prawie nie spi w dzień, wypluwa smoka i krzyczy żeby mu go włożyć i tak setki razy na dzień. Czasem nie idzie go uspokoić 🙈 zdarza mu się spać i nagle krzyczeć a ja wtedy głupieje 🤭 jak już dawno przestalam go zawijać na noc do spania tak wczoraj musiałam znowu włożyć go w otulacz bo godz 23 a on oczy jak 5 zł 😂 ja niewyspana, zmęczona i wyglądam jak 7 nieszczęść.
Stary wyjechał do UKeja i siedzimy sami ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 09:32
Poziomka9204, malinowamamba95, Olo323 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Hejka. Ja ostatnio mam mniej czasu na wszystko ale staram się Was czytać na bieżąco. Blondyna, śliczna Niunia ☺️
A co do prania - ja właśnie mam ten sam problem z nieschnięciem a na suszarkę el. nie mam miejsca. Teraz ustawiam suszarkę w pokoju małego i tam będę odkręcać grzejnik żeby szybciej schło.
Michaś chyba ma skok rozwojowy bi od kilku dni jest ciężej 😅 prawie nie spi w dzień, wypluwa smoka i krzyczy żeby mu go włożyć i tak setki razy na dzień. Czasem nie idzie go uspokoić 🙈 zdarza mu się spać i nagle krzyczeć a ja wtedy głupieje 🤭 jak już dawno przestalam go zawijać na noc do spania tak wczoraj musiałam znowu włożyć go w otulacz bo godz 23 a on oczy jak 5 zł 😂 ja niewyspana, zmęczona i wyglądam jak 7 nieszczęść.
Stary wyjechał do UKeja i siedzimy sami ...👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
conte wrote:Hejka. Ja ostatnio mam mniej czasu na wszystko ale staram się Was czytać na bieżąco. Blondyna, śliczna Niunia ☺️
Stary wyjechał do UKeja i siedzimy sami ... -
Mnie przestało gardło boleć to katar mam taki że szok i córkę zaraziłam.. dzisiaj mało co spaliśmy bo biedna co chwilę się budziła bo nosek zatkany 🥺🥺 ledwo żyje.. już sobie wyobrażam co to będzie jak dwójka dzieci jednocześnie chora będzie 😭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Blondyna, Nati ja łącze się w bólu. Tez wróciły mi wymioty i zmęczenie okropne… Do tego dzisia tez znów się obudziłam z zawalonym nosem i gardło pobolewa . Dobrze ze młody poszedł do żłobka, bo bym miała armagedon w domu.
Ale się zdenerwowałam wchodząc dzisiaj na maila. Zamówiłam dostawkę na necie, pisało ze dostawa do 7 dni, patrzę a oni mi dzisiaj anulowali zamówienie i robią zwrot pieniędzy. Wchodzę na ich stronę a tam dostawka ponad 100 zl droższa… No chamstwo jak nie wiem. Nie wiem czy można coś z tym zrobić, miała któraś z was taka sytuacje? Jak coś to nie polecam zamawiać na stronie babyhit.
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Grażyna1820 wrote:Trzymajcie za nas kciuki, jest duże ryzyko ze dziś poznamy Stasia .
-
nick nieaktualnycslza wrote:Conte, on może płakać, bo potrzebuje więcej mleka. Zrób mu 30ml więcej i sorawdz czy to nie to.
Grażyna trzymam kciuki!! Co za uparty Staś!
I dokładnie tak jak Nati napisała, za chwilę kolejny skok 🤣 ale ja sobie to odbije na Starym bo juz wróci, idealnie na ten drugi skok😂😂Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grażyna1820 wrote:Trzymajcie za nas kciuki, jest duże ryzyko ze dziś poznamy Stasia .
Malinowamamba oni lubią się chwalić, że mają najniższe ceny w necie. Jednym dadzą duży rabat, do innych chamsko. Przerabiałam 🤦 -
Zobaczymy. Jestem na zwiększonej dawce na tokolozie, wszystkie dodatkowe możliwe rozkurczowe przyjęte. Skurcze co 5 minut zaczęły ok 9 rano. Szyjka niby długa, ale rozwarta na palec. Skurcze nie są jakieś bolesne, ale regularne wiec zobaczymy. Lekarze już mowia ze jest na tyle bezpiecznie ze jak nie uda się zachamowaniu to jedziemy na blok bo mały jeszcze dupka się odwrócił kolejny raz . Bo tak to ze względu na mała wagę małego mogłabym z moim kręgosłupem rodzic naturalnie. ❤️
-
Grażyna, trzymamy mocno kciuki 🤞
Myślami jesteśmy w Wami❤️ Mam nadzieje, ze jeszcze jednak Staś trochę zostanie w brzuszku, ale na pewno będzie dobrze ❤️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Trzymam kciuki aby wszystko poszło pomyślnie. A najlepiej aby Stasiu jeszcze sobie posiedział w brzuszku💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka