W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi super wiadomości ❤️ taki duży chłopak! Ale niech się do 37+0 wstrzyma 😅
Grażyna kciuki żeby dalej był spokój i kolejne tygodnie Staś został w brzuchu ☺️
Olo kilka dni i ciąża donoszona! Jak się z tym czujesz? 😁
Ja mam wizytę we wtorek i jestem ciekawa czy lekarz zwiększy mi częstotliwość, bo inaczej by została mi jedna wizyta w 36+6 🙈
Byliśmy dziś na kolejnej sesji, tym razem w studio w roli modeli na szkoleniu i było super! Jak będą efekty to też jakieś zdjęcie Wam wrzucę ☺️Grażyna1820, Poziomka9204, Mgdra, Olo323, Nati94, conte, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj dostałam zdjęcia co zgłosiłam się na modelkę na szkolenie w sierpniu 😅 przy okazji upomnialam się o zdjęcia ze studia i dostałam informacje, ze jutro na 100% nam wyślę 😍
Te z tej szkoleniowej sesji nie do końca mój klimat, ale będzie pamiątka 🥰
Blondyna.B, cslza, KlaraJa, Paulina666, Mgdra, Angelaaaa, Nati94, Chrupka , Kalli95, Grażyna1820, conte, Aneta2506, Poziomka9204, Oliwia23, Domi_naturelover, Izet lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:
Olo kilka dni i ciąża donoszona! Jak się z tym czujesz? 😁
Właśnie sama nie mogę uwierzyć, ze to już chwilka i będzie ciąża donoszona! Jeszcze teraz te dni lecą mi jak szalone, ze nie wiem kiedy ten czas tak ucieka 😀
A emocji mam ogrom! Od mega podekscytowania, po takie schizy czy na pewno wszystko mamy, po malutkie „ale jeszcze nie jestem na to gotowa” 🙈
Mój S. tez już na szpilkach- jak wstaje w nocy do toalety to jak nigdy śpi tak czujnie, ze od razu pytanie „coś się dzieje”😂 jak jest w pracy to muszę napisać smsa, ze się położyłam i wtedy wie, ze jest szansa, ze mam drzemkę, bo jak się za długo nie odzywam to od razu dzwoni czy wszystko w porządku 😂
Długo miałam jakieś takie przeczucie (jak z tym ze będzie chłopczyk), ze urodzę pod koniec października (w kółko o tym mówiłam jak się ludzie pytali na kiedy termin) a teraz nie mam żadnego przeczucia 🤷♀️😂Blondyna.B, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo pięknie wyglądasz 😍
No to czekamy na kolejnego maluszka z wątku ❤️Olo323 lubi tę wiadomość
-
Olo323 wrote:
Pięknie 😍Olo323 lubi tę wiadomość
-
😍
Olo323 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Olo323 wrote:
Cudnie 😍😍😍😍
Reszty niestety nie zdążyłam oglądnąć bo wygasły, ale podglądam na insta ☺️Olo323 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Anetko czekamy 🍀
30 tc czas start 🥺 8 tyg do donoszonej. Nie mogę się doczekać
Jak tam nasze donoszone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2022, 10:55
Olo323, Blondyna.B, Aneta2506, cslza, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Anetko bez spiny, bo to dopiero 9dpo, ale kciuki zaciśnięte ✊🍀
Ja jestem po szczepieniach, jakoś tak się stresowałam ale jak na razie wszystko dobrze 😊 Wybrałam sobie nową przychodnie i lekarkę poz z uwagi na dobre opinie o pediatrze w tej placówce do którego chciałabym zapisać synka i jestem zachwycona moim nowym lekarzem Poz, rozwiała moje wątpliwości, miło przyjęła i zbadała, no takich lekarzy ze świecą szukać ❤️Blondyna.B, Aneta2506, Poziomka9204, Olo323, Nati94, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Aneta2506 a czy dzisiaj testowałaś, czy wytrzymujesz do jutra? 🤞🤞
Dzisiaj biało, wiem że jest jeszcze szansa ☺️Olo323, Nati94, Angelaaaa, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Anetko czekamy 🍀
30 tc czas start 🥺 8 tyg do donoszonej. Nie mogę się doczekać
Jak tam nasze donoszone?
Małego właśnie meczy czkawka, jak taki duży jest to i mnie to trochę meczy bo cały brzuch mi skacze 😅
Nadal siedzi grzecznie ale zauważyłam ze brzuch mi się obniżył i czasami łapią mnie miesiączkowe bóle. Tez skurcze przepowiadające sa dużo silniejsze i częstsze niż np 2 tygodnie temu. Caly brzuch mi od nich wykrzywia. Ogolnie ledwo juz się toczę gdziekolwiek, nie mogę spać w nocy i chyba chciałabym mieć juz porod za sobą 😖Aneta2506, Poziomka9204, Nati94, Angelaaaa, Olo323, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po specjalistycznym usg. Niestety wodonercze się pogorszyło. Teraz same miedniczki maja 13 i 15 mm 😞 dodatkowo powiększone są już całe nerki i moczowody. 😔
Lekarz powiedział ze już nie ma opcji na wstrzymanie porodu jeżeli coś się zacznie. Jeszcze do skończonego 35 tygodnia będą podawać rozkurczowe nospe czy coś. W przyszłym tygodniu jak coś się zacznie to już rozwiązujemy .
Mały wazy 2500g. -
Grażyna1820 wrote:Jesteśmy po specjalistycznym usg. Niestety wodonercze się pogorszyło. Teraz same miedniczki maja 13 i 15 mm 😞 dodatkowo powiększone są już całe nerki i moczowody. 😔
Lekarz powiedział ze już nie ma opcji na wstrzymanie porodu jeżeli coś się zacznie. Jeszcze do skończonego 35 tygodnia będą podawać rozkurczowe nospe czy coś. W przyszłym tygodniu jak coś się zacznie to już rozwiązujemy .
Mały wazy 2500g.
Dużo siły dla Ciebie! 😔♥️15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Mały wazy 2500g.Olo323 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Jesteśmy po specjalistycznym usg. Niestety wodonercze się pogorszyło. Teraz same miedniczki maja 13 i 15 mm 😞 dodatkowo powiększone są już całe nerki i moczowody. 😔
Mały wazy 2500g.👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰