W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cslza wrote:Dostałam receptę, ale ja nie mam mdłości i wymiotów codziennie i nie kilka razy dziennie. Miewam 5 dni pod rząd, później 2tyg nic, później znowu mnie męczy 2dni, ale zazwyczaj 1x dziennie. I dlatego nie kupiłam recepty, bo to u mnie nie jest taki stan żeby były już leki potrzebne... ale jak mnie dopada to mocno mnie muli może zmusić się do jedzenia? Bo brak posiłku tez nasila mdłości, to błędne koło 😪
-
cslza wrote:Boziuuu spałam dziś koszmarnie źle, bolą mnie plecy, od 7 męczą wymioty (nie mam czym, więc tylko mnie szarpie ze śliną)... dziecko chcę żebym je zawiozła do przedszkola, ale bez szans na 10 mam spotkanie u notariusza i nie wiem jak ja się ogarnę... jest względnie ok tylko jak leżę na płasko.
Jakieś złote rady przygarnę, jak sobie radziłyście z mdłościami porannymi?
Tak to jak wychodziłam miałam zawsze w torebce garść cukierków ICE i coś do przegryzienia - biszkopty itp co normalnie się przyjmowało -
Damy się trochę poznać na chwilę, nie cytujcie 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2022, 01:16
Blondyna.B, Angelaaaa, verliebtindich, Kalli95, Chrupka , czarneniebo, Mgdra, cslza, KlaraJa, Grażyna1820, jo_ana, Milixx, Poziomka9204, Kluska95, Domi_naturelover, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati pięknie wyglądacie 😍❤️
Starsza to kopia Ciebie!Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati przepięknie wyglądacie ❤️
Kciuki dziewczyny za wizyty 🤞
Ja mam dopiero 16.45, bo lekarz się spóźnił 🙄Poziomka9204, Nati94, Angelaaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Chrupka wrote:Kciuki dziewczyny za wizyty 🤞
Ja mam dopiero 16.45, bo lekarz się spóźnił 🙄
Kciuki 🤞🏻☺️Poziomka9204, Chrupka , Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, ale wiecie poprawiam koronę i lecę dalej ☺️ w listopadzie powtórka, a nóż...
Nati piękne zdjęcia ♥️Blondyna.B, Grażyna1820, Kalli95, czarneniebo, Poziomka9204, Nati94, Domi_naturelover, conte, Chrupka , Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Cały czas zaciskam kciuki i zobaczysz, że do końca roku od kogoś Przejmiesz brzuszek 🤞🏻🦠🦠🦠Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dziękuję dziewczyny, ale wiecie poprawiam koronę i lecę dalej ☺️ w listopadzie powtórka, a nóż...
Nati piękne zdjęcia ♥️Aneta2506 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nati piękne zdjęcia, totalnie moja estetyka
Ja też chcę sesję, ale nie wiem czy mam na to kasę, bo już teraz zaczęliśmy oszczędzać na wyprawkę. Ja wiem, że to może brzmi dziwnie, ale dwójka dzieci, to jednak ta wyprawka może być wyzwaniem...Nati94, Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Nati piękne zdjęcia, totalnie moja estetyka
Ja też chcę sesję, ale nie wiem czy mam na to kasę, bo już teraz zaczęliśmy oszczędzać na wyprawkę. Ja wiem, że to może brzmi dziwnie, ale dwójka dzieci, to jednak ta wyprawka może być wyzwaniem... -
Nati94 wrote:Nie brzmi dziwnie. Nam na wyprawkę małego poszło już kilka ładnych tysięcy, sam wózek, łóżeczko i Chicco to 3.5 tys. Ubranka, kosmetyki, pieluszki, pampersy, chusteczki, monitor oddechu...został fotelik i kilka rzeczy+ komoda. Wszystko jest przeraźliwie drogie w porównaniu do wyprawki z 2020 r.
Wiesz, ja mam część rzeczy po Synku. Ale mam bujaczek, jakieś ubranka, Tulę i komodę na ubranka (tam były częściowo ubranka Synka, ale zrobiłam mu porządek w dużej szafie i teraz komoda jest wolna). Wózek sprzedaliśmy, bo pojedynczy nam zbędny, a wózek bliźniaczy to min. 5tys drugi bujaczek muszę dokupić. Mam hustawkę drewnianą, którą wieszaliśmy na drewnianych belkach w domu i mam nadzieję, że jedna wystarczy także jest jeszcze dużo do dokupienia: łóżeczko/łóżeczka, przewijak, artykuły higieniczne, niania elektryczna (bo poprzednia padła), maty edukacyjne itd itd... ta lista się będzie wydłużać i też biorę pod uwagę fakt, że jeśli będą wczesniaki, to jeszcze dojdzie koszt fizjo...
Ale będzie i tak cudownie, kocham te moje maluchy i czekam na kwiecień ❤️Nati94, Kalli95, Poziomka9204, Mgdra, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
My po wizycie, wszystko dobrze. Małej się nie spieszy na świat i cały czas jest głową w dół i raczej już się to nie zmieni ☺️
Teraz lekarz jej nie ważył ale na kolejnej wizycie 8.11 będzie już sprawdzał jak się do porodu zapowiada.
Ciągle się chowa i nie chce pokazać całej buzi 🙈
czarneniebo, Nati94, cslza, Kalli95, Domi_naturelover, Poziomka9204, KlaraJa, Milixx, Mgdra, conte, Chrupka , Olo323, Angelaaaa, Paulina666, Aneta2506 lubią tę wiadomość