W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
❤️👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna super wieści ❤️
U nas też wszystko w porządku, księżniczka ma 642 gram i jest ułożona główką w dół 😊
Lekarz miał duże opóźnienie, weszłam o 17.15, ale dobrze się złożyło, bo były korki i przyjechałam na 17. Jedynie to zdjęcia nawet ładnego nie mam, bo trochę ta wizyta była "od tak", ale cóż..
Mam od trzech dni straszny spadek nastroju, do tego droga tam i z powrotem do lekarza z przygodami, więc mam ochotę ryczeć. Mąż wraca właśnie z lotniska, więc mam nadzieję, że nadstawi mi ramię do wypłakania się.. ciężko teraz jak siedzę w domu, a on jest za granicą, ale chyba inaczej nie dalibyśmy rady finansowo, więc trzeba to jakoś przetrwać 😔Blondyna.B, conte, Olo323, Grażyna1820, Angelaaaa, KlaraJa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Anetko bardzo mi przykro, byłam przekonana ze to będzie to 🥺
Ale to znak ze przejmiesz brzuszek jak będziemy zwalniać w listopadzie 🍀
Nati- przecudne zdjęcia!
Totalnie mój styl, estetyka, jestescie PRZEPIĘKNI! 😍❤️
Magiczne zdjęcia 😍Poziomka9204, Nati94 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
U mnie dzisiaj jakiś gorszy dzień, bez siły i ochoty na nic 🙈 na poprawę humoru kupiliśmy sobie robota do odkurzania i mycia podłogi 🤭 jeju ale jestem szczęśliwa 😂 a przy drugim dziecku to już wgl będzie luksus 😃
Kalli95, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ❤️
Mój maluch tez się nie chce nic a nic pokazać, także łącze się w bólu braku ładnych usg 😅
Ja się troszkę wkurzyłam, bo brałam antybiotyk 10dni powtórzyłam badania moczu a tu nadal obecne leukocyty i bakterie 🫤
Bratowa nastraszyla mnie zatruciem ciążowym- ona sama trafiła w pierwszej ciąży do szpitala bo bardzo puchła, tyla i miała białkomocz…
Ciśnienie mam niskie, najwyższe miałam 130/90 tak to mam dużo niższe, wiec chyba to nie szykuje się stan przedrzucawkowyPoziomka9204, conte, Chrupka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ❤️
Mój maluch tez się nie chce nic a nic pokazać, także łącze się w bólu braku ładnych usg 😅
Ja się troszkę wkurzyłam, bo brałam antybiotyk 10dni powtórzyłam badania moczu a tu nadal obecne leukocyty i bakterie 🫤
Bratowa nastraszyla mnie zatruciem ciążowym- ona sama trafiła w pierwszej ciąży do szpitala bo bardzo puchła, tyla i miała białkomocz…
Ciśnienie mam niskie, najwyższe miałam 130/90 tak to mam dużo niższe, wiec chyba to nie szykuje się stan przedrzucawkowy
A kiedy masz wizytę lub kontakt z ginekologiem ? Ciekawe co powie 🤔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja też przychodzę dziś ze zjebanym snem, trzymajcie się fotela, bo będzie grubo!
No więc śniło mi się, że byłam na kontrolnym USG i lekarz zobaczył piękną, dojrzałą komórkę jajową. Gdy ją przybliżył zobaczył, że ona się dzieli, czyli jest zapłodniona, czyli przy ostatnich seksach zmajstrowalismy kolejne dziecko (będąc w ciąży).
Kolejne kontrolne USG żeby potwierdzić serduszko robiła mi siostra cioteczna (ta, u której nie byłam na weselu, bo krwawiłam w tej ciąży i ona jeszcze nie wie o ciąży). I ona to USG robiła mi w domu mojej babci, a dokładniej W SZAFIE. I się okazało, że to będą bliźnięta! I wtedy jej wyznałam, że to oznacza, że w moim brzuchu są 4 dzidziusie, a nie 2 jak sądziłam.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Później byliśmy u mojego teścia (z którym nie mamy kontakty od ponad 4lat), gdzie sobie popracowałam, a mój mąż w tym czasie miał pierwszy dzień w nowej pracy. Jak się okazało, zjarał się z nowymi kolegami i upił, złapał gastrofazę i odebrał auto służbowe, którym zaraz mieliśmy wracać do domu, a on miał kierować. I na szczęście wtedy się obudziłam.
Jeśli komuś wywaliło żenadometr to spoko, mi teżKalli95, Grażyna1820, Olo323, Poziomka9204, Mgdra lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ej ja niewiem 😄 dziś jakaś noc posranych snów, każda na sali dziś jak wstała to mówiła to samo, ze takie głupoty się śniły jak nigdy 😂
cslza, Kalli95, Olo323, Poziomka9204, Mgdra lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Ja też przychodzę dziś ze zjebanym snem, trzymajcie się fotela, bo będzie grubo!
No więc śniło mi się, że byłam na kontrolnym USG i lekarz zobaczył piękną, dojrzałą komórkę jajową. Gdy ją przybliżył zobaczył, że ona się dzieli, czyli jest zapłodniona, czyli przy ostatnich seksach zmajstrowalismy kolejne dziecko (będąc w ciąży).
Kolejne kontrolne USG żeby potwierdzić serduszko robiła mi siostra cioteczna (ta, u której nie byłam na weselu, bo krwawiłam w tej ciąży i ona jeszcze nie wie o ciąży). I ona to USG robiła mi w domu mojej babci, a dokładniej W SZAFIE. I się okazało, że to będą bliźnięta! I wtedy jej wyznałam, że to oznacza, że w moim brzuchu są 4 dzidziusie, a nie 2 jak sądziłam.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Później byliśmy u mojego teścia (z którym nie mamy kontakty od ponad 4lat), gdzie sobie popracowałam, a mój mąż w tym czasie miał pierwszy dzień w nowej pracy. Jak się okazało, zjarał się z nowymi kolegami i upił, złapał gastrofazę i odebrał auto służbowe, którym zaraz mieliśmy wracać do domu, a on miał kierować. I na szczęście wtedy się obudziłam.
Jeśli komuś wywaliło żenadometr to spoko, mi też
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nati, zdjęcia są takie cudowne 🥹 Piękna rodzinka, a dziewczynki macie prześliczne!
Gratulacje udanych wizyt! ❤️
Ja dzisiaj szczepię się na krztusiec, właśnie czekam u lekarza 😊
No i jesteśmy w połowie 34tc, już tak blisko 💙
Blondyna.B, cslza, Olo323, KlaraJa, Angelaaaa, Kalli95, Poziomka9204, Grażyna1820, conte, Mgdra, Chrupka , Paulina666, Nati94, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Chrupka wrote:Blondyna super wieści ❤️
U nas też wszystko w porządku, księżniczka ma 642 gram i jest ułożona główką w dół 😊
Lekarz miał duże opóźnienie, weszłam o 17.15, ale dobrze się złożyło, bo były korki i przyjechałam na 17. Jedynie to zdjęcia nawet ładnego nie mam, bo trochę ta wizyta była "od tak", ale cóż..
Mam od trzech dni straszny spadek nastroju, do tego droga tam i z powrotem do lekarza z przygodami, więc mam ochotę ryczeć. Mąż wraca właśnie z lotniska, więc mam nadzieję, że nadstawi mi ramię do wypłakania się.. ciężko teraz jak siedzę w domu, a on jest za granicą, ale chyba inaczej nie dalibyśmy rady finansowo, więc trzeba to jakoś przetrwać 😔
Bardzo się cieszę, że księżniczka ładnie się rozwija 🥰Chrupka lubi tę wiadomość
👫 31lat
Kalli95 wrote:Jeju codziennie mam sny ze rodze... tylko nie dzieci. Dzisiaj urodziłam psa w jakimś groomerskim salonie a porod odbierała pani psi fryzjer 🙄👫 31lat
Po takich snach caly ranek ma się takie uczucie ze nie wiadomo co to sie właśnie odwalilo 😅
Ja nie zapomnę jak na początku ciazy śniło mi się ze musialam kupic nowy biustonosz i w sklepie były tylko takie drogie to w gratisie Pani sprzedawczyni zrobiła mi usg dopochwowo żebym sobie dzidzia zobaczyla. To wszystko dzialo się na wielkiej kupie majtek na środku sklepu jak na targu i wtedy kupilam ten stanik xd to był chyba najgłupszy moj sen w życiu 😂Poziomka9204, cslza, Olo323, Mgdra, Nati94 lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Ja też przychodzę dziś ze zjebanym snem, trzymajcie się fotela, bo będzie grubo!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jeśli komuś wywaliło żenadometr to spoko, mi też👫 31lat
Kalli95 wrote:Po takich snach caly ranek ma się takie uczucie ze nie wiadomo co to sie właśnie odwalilo 😅
Ja nie zapomnę jak na początku ciazy śniło mi się ze musialam kupic nowy biustonosz i w sklepie były tylko takie drogie to w gratisie Pani sprzedawczyni zrobiła mi usg dopochwowo żebym sobie dzidzia zobaczyla. To wszystko dzialo się na wielkiej kupie majtek na środku sklepu jak na targu i wtedy kupilam ten stanik xd to był chyba najgłupszy moj sen w życiu 😂
....co? 🤣🤣🤣Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Angelaaaa wrote:A kiedy masz wizytę lub kontakt z ginekologiem ? Ciekawe co powie 🤔
Napisałam do niego, czekam na odpowiedz, bo wizytę mam dopiero za tydzień w piątek, zobaczymy co powie..
Kali ja ostatnio tez w każdym śnie rodzę 😂 dziś rodziłam u mojej koleżanki, która jak zaczęła się akcja rzuciła mi „POKAŻ DUPE” i nalała mi drina 🤷♀️😂
W tych snach to naprawdę absurd goni absurd 😂
cslza, Kalli95, Poziomka9204, Grażyna1820, Nati94, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️