W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:
Domi, cudne zdjęcia 🥰😍
W ogóle nie widać, ze „amatorska” naprawdę super klimat 😍 ciąża Ci służy 🥰Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
My jesteśmy po usg i obchodzie. Na usg na szczęście nie wypadło to źle. Od tygodnia nie ma znacznego pogorszenia wiec dajemy mu jeszcze chwile czasu i planujemy rozwiązanie na 2 lub 3 listopad 🫣❤️
O ile oczywiście nic się wcześniej nie zacznie.
Mały wielkolud wazy prawie 2800 🫣Olo323, cslza, Blondyna.B, Angelaaaa, Domi_naturelover, Kluska95, Mgdra, conte, Kalli95, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Mgdra wrote:No jeszcze pewnie Olo mnie wyprzedzi 😂
Bez kitu, mogę jeszcze czekać ale żeby wszystko było dobrze i żebym urodziła naturalnie. Cc przy mojej 2 latce która wisi mi na rękach co chwile będzie straszna. Zwłaszcza że męża też wiecznie nie ma w domu 😢😢
Powiem szczerze, ze bym się nie obraziła gdybym wyprzedziła 🤭😂
Ja dzisiaj mam od rana jakiś wkurw🙈 wszystko mnie tak wkurza, ze na Starego staram się nie patrzeć żeby nie znaleźć zapalnika 🙈😂
Dziś u nas ładne słońce i ciepełko i mam zamiar umyć okna, żeby jak najwiecej zrobić PRZED 😅Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Powiem szczerze, ze bym się nie obraziła gdybym wyprzedziła 🤭😂
Ja dzisiaj mam od rana jakiś wkurw🙈 wszystko mnie tak wkurza, ze na Starego staram się nie patrzeć żeby nie znaleźć zapalnika 🙈😂
Dziś u nas ładne słońce i ciepełko i mam zamiar umyć okna, żeby jak najwiecej zrobić PRZED 😅
Jakbyś się mało umęczyła swoimi oknami to wpadaj i do mnie 😅Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ja też mam mega brudne okna więc zapraszam 🤭
U mnie dzisiaj w laboratorium zero ludzi szok nastawiłam się że wejdę sobie bez kolejki tym bardziej że to ostatnie badanie gdzie mogę to wykorzystać a tu nikogo nie było haha 😂😂
A jutro mam wizytę także bardzo jestem ciekawa co tam słychać i jak moja szyjka ☺️Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa Zdjęcia mi się mega podobają, jestem dumna z Mojego Ukochanego
Grażyna, to już duży chłopczyk! Akurat początkiem listopada przekroczy 3 kgGrażyna1820, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny jak wreszcie nie wyszły mi żadne bakterie w moczu to mam leukocyty w moczu 10-20 wyniki czyli też jakiś stan zapalny czy co to ? Boże zawsze coś 🥺
A jak ciśnienie u Ciebie i obrzęki? Ja jak miałam przedostatnio właśnie białko i leukocyty w moczu, to dostałam profilaktycznie antybiotyk i kazał mi lekarz mierzyć ciśnienie, żeby zobaczyć czy nie rośnie do 140/90 bo mówi, ze może to być cichy początek stanu przedrzucawkowego, jak jutro masz wizytę to na pewno lekarz zadziała 😊Angelaaaa lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Dziewczyny, dzięki za zaproszenie, ale po umyciu okien w sypialni jednak daruje sobie te okna 😂😂
Poziomka9204, Kalli95, cslza lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:A jak ciśnienie u Ciebie i obrzęki? Ja jak miałam przedostatnio właśnie białko i leukocyty w moczu, to dostałam profilaktycznie antybiotyk i kazał mi lekarz mierzyć ciśnienie, żeby zobaczyć czy nie rośnie do 140/90 bo mówi, ze może to być cichy początek stanu przedrzucawkowego, jak jutro masz wizytę to na pewno lekarz zadziała 😊
Obrzęków nie mam ciśnienie też zawsze dobre. Zobaczę co lekarka jutro powie 😣Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Szyjkowa patologia 😂 leje się ze mnie caly czas. Wcześniej całkiem mocno bolało mnie podbrzusze i lędźwia ale na ktg wtedy właśnie zapis wynosił 0 😅teraz to juz prawie nic nie boli, skurczy brak, jutro pewnie coś będą działać z wywolywaniem jak nic w nocy się nie zadzieje. Maly mało co się rusza może to przez to ze juz wod ma coraz mniej. No ogólnie kiepsko. Przekąski mi się skończyły bo cały czas głodna jestem 😅
-
Paulina666 wrote:To ja miałam przejąć brzuszek.
Nie tak się umawiałysmy😔
Ja mam termin na jutro ale pewnie przenoszę, więc chętnie oddam jak przyjdzie czas 😉💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka