W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Masz jeszcze jakąś wizytę lub ktg ?
Angelaaaa, Grażyna1820, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:Tak, dzisiaj o 17.00 ktg, a jutro w dzień terminu ostatnia wizyta o 14.10 😉
No to ciekawe może coś się ruszy 🤩
Ja właśnie czekam na wizytę i jestem ciekawa czy spieszy się jej na świat 😁Grażyna1820, Mgdra, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Na mnie słowo ktg już tak źle działa, przyprawia mnie o dreszcze.. długo musiałam być pod stałym zapisem, teraz mam straszne uczulenie na brzuchu😞 wielki czerwony placek. Już 1,5 tygodnia jak smaruje różnymi maściami.. dlatego dziewczyny, po usg i tym bardziej ktg myjcie dobrze swoje brzuszki bo nigdy niewiadomo kiedy żele i inne preparatu nagle zaczną was uczulać ..
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj 35+5tc a mała wagowo i wymiarowo do tyłu 🙈 nawet lekarka mówi że raczej drobną będzie a przy cukrzycy często dzieci większe są więc u mnie raczej tak nie będzie 😁 szyjka wszystko pozamykane nic się nie dzieje do porodu daleko 😁 3 listopada będę mieć ktg w szpitalu i tam mnie zbadają i wtedy się dowiem kiedy mam się stawić w szpitalu a u mojej ktg 8 listopada ☺️
Ala waży 2620g 😁
Aa i znowu mi się infekcja zaczyna.. także tego 🫠🫠Olo323, Blondyna.B, Nati94, conte, Mgdra, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Paulina666 wrote:To ja miałam przejąć brzuszek.
Nie tak się umawiałysmy😔
Ja mam niemalże termin jak powinna mieć Kali, wiec przejmiesz po mnie 🥰
Zreszta zaraz jak się zaczną zwalniać brzuszki, to będzie w czym wybierać 😀
Paulina666, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Angelaaaa wrote:U mnie dzisiaj 35+5tc a mała wagowo i wymiarowo do tyłu 🙈 nawet lekarka mówi że raczej drobną będzie a przy cukrzycy często dzieci większe są więc u mnie raczej tak nie będzie 😁 szyjka wszystko pozamykane nic się nie dzieje do porodu daleko 😁 3 listopada będę mieć ktg w szpitalu i tam mnie zbadają i wtedy się dowiem kiedy mam się stawić w szpitalu a u mojej ktg 8 listopada ☺️
Ala waży 2620g 😁
Aa i znowu mi się infekcja zaczyna.. także tego 🫠🫠
O nie, ale jesteś biedna z tymi infekcjami. Musisz uważać bo tu w szpitalu u mnie non stop sprawdzali czy nie mam infekcji, która prowokuje do porodu, podobno może się zacząć na prawdę z dnia na dzień 🤷♀️
-
Angelaaaa wrote:U mnie dzisiaj 35+5tc a mała wagowo i wymiarowo do tyłu 🙈 nawet lekarka mówi że raczej drobną będzie a przy cukrzycy często dzieci większe są więc u mnie raczej tak nie będzie 😁 szyjka wszystko pozamykane nic się nie dzieje do porodu daleko 😁 3 listopada będę mieć ktg w szpitalu i tam mnie zbadają i wtedy się dowiem kiedy mam się stawić w szpitalu a u mojej ktg 8 listopada ☺️
Ala waży 2620g 😁
Aa i znowu mi się infekcja zaczyna.. także tego 🫠🫠
Najważniejsze, ze z Alicja wszystko dobrze🥰
Ma jeszcze czas na mieszkanie w brzuszku 😀
Ehh, czyli jednak infekcja 🫤
Coś dostałaś na te infekcje?
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Najważniejsze, ze z Alicja wszystko dobrze🥰
Ma jeszcze czas na mieszkanie w brzuszku 😀
Ehh, czyli jednak infekcja 🫤
Coś dostałaś na te infekcje?
Tak dostałam znowu lek o tyle dobrze że to dosłownie początek infekcji także szybko przejdzie ale oby już nie wróciło 🥺 i mówiła lekarka że tym bardziej przy cukrzycy ciążowej takie infekcje lubią wracaćMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
uu Kali chyba rodzi, taka cisza
Mgdra, Angelaaaa, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Właśnie wstałam z drzemki, która trwała....3h!!!! 😧
Rano oczywiście szarpalo mnie do wymiotów... kiedy przyjdzie ten moment i znowu poczuję się sobą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 14:35
Angelaaaa lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Właśnie wstałam z drzemki, która trwała....3h!!!! 😧
Rano oczywiście szarpalo mnie do wymiotów... kiedy przyjdzie ten moment i znowu poczuję się sobą?
Chyba nigdy 🙈🙈 ja miałam dosyć dobry 2trymestr 🤔 ale jak już 3 trymestr to gorzej wszystko bo i drzemka w ciągu dnia musi być i wszystko boli 🫣 w nocy trzeba siku iść a już nie wspomnę żeby się przekręcić z boku na bok jaki to wyczyn a ty jak będziesz mieć duży brzuch no bo dwójka dzieciaczków musi się gdzieś pomieścić to chyba strasznie ciężko będzie się przekręcić 🤭Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Hej!
Powiem Wam, że mi też drzemki wróciły i ta przeklęta zgaga coraz częściej mnie dopada. Nie było mnie chwile i już myślałam, że przegapiłam forumowego bobasa 🥰
Ja dzisiaj byłam na wizycie, mały ma już 1460g 🥰 lekarz mówi, że będzie długi. 04.11 mamy III prenatalne.
No i teraz czas na coś do jedzenia i idę drzemać, dzisiaj nie dam rady bez 🙈 ominęłabym najchętniej posiłek, ale znowu będzie mnie męczyła kółka jelitowa jak nic nie zjem... Ale coś znowu apetytu brak.
Zjarze wieczorkiem, może będą jakieś wieści z porodówki 😊Grażyna1820, cslza, Nati94, Olo323, conte, Chrupka lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
No też idę o zakład że Kali rodzi ✊✊💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Mgdra wrote:No też idę o zakład że Kali rodzi ✊✊
Poziomka, mały już nie taki mały 🙂
Kalli czekamy na wieści z porodówki✊
Ja czuję, że urodzę za max 7 tygodni,posmiejecie się ze mnie na koniec grudnia, bo moje przeczucia się nie sprawdzały z porodami 🤣
My jutro też mamy lekarza, muszę iść z Lili 😱 szczerze jestem przerażona, bo wątpię, że ona wysiedzi w wózku, już wszędzie jeździmy rowerem i na nogach, a tu muszę ją uwiązać do wózka 😱Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Ty się coś ociągasz 🤣
Ja czuję, że urodzę za max 7 tygodni,posmiejecie się ze mnie na koniec grudnia, bo moje przeczucia się nie sprawdzały z porodami 🤣
My jutro też mamy lekarza, muszę iść z Lili 😱 szczerze jestem przerażona, bo wątpię, że ona wysiedzi w wózku, już wszędzie jeździmy rowerem i na nogach, a tu muszę ją uwiązać do wózka 😱Nati94 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Nati94 wrote:Ty się coś ociągasz 🤣
My jutro też mamy lekarza, muszę iść z Lili 😱 szczerze jestem przerażona, bo wątpię, że ona wysiedzi w wózku, już wszędzie jeździmy rowerem i na nogach, a tu muszę ją uwiązać do wózka 😱
Na ktg jedna wielka cisza. 😢💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Angelaaaa wrote:Chyba nigdy 🙈🙈 ja miałam dosyć dobry 2trymestr 🤔 ale jak już 3 trymestr to gorzej wszystko bo i drzemka w ciągu dnia musi być i wszystko boli 🫣 w nocy trzeba siku iść a już nie wspomnę żeby się przekręcić z boku na bok jaki to wyczyn a ty jak będziesz mieć duży brzuch no bo dwójka dzieciaczków musi się gdzieś pomieścić to chyba strasznie ciężko będzie się przekręcić 🤭
Mam dokładnie takie same odczucia, ze 2 trymestr był najlepszy na świecie 😂 nic nie bolało, był już jakiś taki większy spokój, malutki brzuszek (wiec już człowiek się cieszył), pierwsze ruchy i ogrom energii, a 3trymestr to ten pierwszy plus więcej niedogodności i bólu 😂😂
Ja o dziwo (odpukać) przesypiam nocki, ale muszę robić drzemki (gdzie moje drzemki to tez 2-3 godziny), zdarza mi się mieć mdłości a jak nie mdłości to ultra zgaga 🤷♀️
Dzisiaj odwiedzili mnie rodzice i dowiedziałam się, ze każdy „z najbliższej” uważa ze urodzę w tym tygodniu 😳😱
W piątek mam wizytę, zobaczymy co lekarz powie 😊
W ogóle od wczoraj caaaly czas czuje się jakbym miała okres, nawet co jakiś czas sprawdzam czy aby na pewno nic nie leci 😅cslza, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️