W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się witam z ginekologii właśnie próbuje zasnąć 😅 wczoraj odszedł mi kawałek czopa. Dzisiaj znowu po spacerze a później wody mi zaczęły odchodzić wiec jutro też już pewnie z małym się przywitam.
Rozwarcie na opuszkę, mały dość wysoko wiec dużo pracy przed nami jutro
Na porodówce juz bylam ale nic się nie działo wiec jeszcze dzisiaj śpię w dwupaku w spokoju. Nawet sama na sali jestem😁
Trochę mam stresa 😅Domi_naturelover, Olo323, Grażyna1820, Babova, Izet, Blondyna.B, Mgdra, conte, Nati94, cslza, Angelaaaa, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Ja się witam z ginekologii właśnie próbuje zasnąć 😅 wczoraj odszedł mi kawałek czopa. Dzisiaj znowu po spacerze a później wody mi zaczęły odchodzić wiec jutro też już pewnie z małym się przywitam.
Na porodówce juz bylam ale nic się nie działo wiec jeszcze dzisiaj śpię w dwupaku w spokoju. Nawet sama na sali jestem😁
Trochę mam stresa 😅Kalli95, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny trzymamy za Was kciuki❤️
Jesteście przedzielne! ❤️
Domi, ja tez mam poważne kryzysy już…
Z jednej strony chciałabym jeszcze pochodzić z brzuszkiem- wiecie o co chodzi, niesamowicie ogrom miłości mam do brzuszka, do każdego ruchu, kopniaczka…
Ale chwilami, jak mnie maluch kopnie, to aż mnie zapowietrza, tak potrafi mnie kopnąć, dzisiaj na spacerze to musiałam przykucnąć i aż stanęły mi łzy w oczach a z reki wypadł telefon 😂
Do tego doszedł ból krocza, pachwin, kręgosłup…
Dodatkowo dorobiłam się tych hemoroidów, a od czwartku mimo ze do tej pory nie miałam takich problemów, diety nie zmieniłam to doszło mi do kompletu zaparcia, wiec czuje jak mnie bolą i jelita i żołądek… dramat 🙈🙃👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Dziewczyny trzymamy za Was kciuki❤️
Jesteście przedzielne! ❤️
Domi, ja tez mam poważne kryzysy już…
Z jednej strony chciałabym jeszcze pochodzić z brzuszkiem- wiecie o co chodzi, niesamowicie ogrom miłości mam do brzuszka, do każdego ruchu, kopniaczka…
Ale chwilami, jak mnie maluch kopnie, to aż mnie zapowietrza, tak potrafi mnie kopnąć, dzisiaj na spacerze to musiałam przykucnąć i aż stanęły mi łzy w oczach a z reki wypadł telefon 😂
Do tego doszedł ból krocza, pachwin, kręgosłup…
Dodatkowo dorobiłam się tych hemoroidów, a od czwartku mimo ze do tej pory nie miałam takich problemów, diety nie zmieniłam to doszło mi do kompletu zaparcia, wiec czuje jak mnie bolą i jelita i żołądek… dramat 🙈🙃Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kalli95 wrote:Ja się witam z ginekologii właśnie próbuje zasnąć 😅 wczoraj odszedł mi kawałek czopa. Dzisiaj znowu po spacerze a później wody mi zaczęły odchodzić wiec jutro też już pewnie z małym się przywitam.
Trochę mam stresa 😅
Juuuhuuu! Czekamy na wiadomości ❤️❤️❤️❤️❤️
-
Domi_naturelover wrote:No to widzę, że łączymy się w bólu, niestety dosłownie Mam podobne odczucia co Ty. Z jednej strony chciałabym pobyć jeszcze w ciąży, ale z drugiej - różne bóle, choroby do początku już mi dają w kość, bardzo chciałabym już mieć ukończony 37tc i jechać na porodówkę 😅❤️
Dokładnie Cię rozumiem, troszkę żartem, ale- nikt nie mówił ze będzie tak ciężko 😅
W piątek mam wizytę i jestem ciekawa co tam usłyszę, ile Maluch przybrał😊 będę wtedy niemal na tym samym etapie co Kali, wiec i może ja zagoszczę na porodówce 🙈😅Kalli95, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Trochę mam stresa 😅Smerfetka_1988 lubi tę wiadomość
-
U nas dalej lipna szyjka, ja dalej ciekne jak olej z Passata 😅😂
Nie mam skurczów, oksytocyny tez teraz nie dostane dopóki szyjka nie dojrzeje.
A dorobiłam się odejścia wod przez spacer pewnie. Ledwo do domu wracałam a później zle się czulam i zdychałam na kanapie 😅
Nic nie spalam w nocy, chyba za dużo wrażeń. Juz tesknie za brzuchem mimo ze go już tak przeklinałam ze przeszkadza😅
Możliwe nawet ze jutro urodze a nie dzisiajPoziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:U nas dalej lipna szyjka, ja dalej ciekne jak olej z Passata 😅😂
Nie mam skurczów, oksytocyny tez teraz nie dostane dopóki szyjka nie dojrzeje.
A dorobiłam się odejścia wod przez spacer pewnie. Ledwo do domu wracałam a później zle się czulam i zdychałam na kanapie 😅
Nic nie spalam w nocy, chyba za dużo wrażeń. Juz tesknie za brzuchem mimo ze go już tak przeklinałam ze przeszkadza😅
Możliwe nawet ze jutro urodze a nie dzisiaj💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Mój M. wziął się wczoraj wreszcie za obrabianie zdjęć z naszej amatorskiej sesji 🙈 Podsyłam kilka zgodnie z obietnicą 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 09:54
Mgdra, conte, Kalli95, Nati94, Blondyna.B, Grażyna1820, cslza, Angelaaaa, Poziomka9204, Chrupka , Olo323, Kluska95, Milixx, Paulina666, czarneniebo lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Trochę mam stresa 😅
U mnie jeszcze 2 dni i cisza jak fiks 😢😢😢💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Piękne! Mąż ma talent 😍
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Kalli życzę Ci lekkiego, spokojnego porodu ✊✊
Domi, prześliczne zdjęcia 🥰 jeju że to już 35 tc 🥺
My oficjalnie zakończyliśmy remont, sprzątanie i segregację rzeczy przy okazji. W 1.5 miesiąca zrobiliśmy własnymi siłami elewacje- oprócz tynku, tu maszynowo, elektrykę (elektryk położył w sumie tylko kable, my bruzdy i wszystko inne, po tym wszystkie ściany, tapety, mąż skręcił sam 2.5 metrową szafę, sedes i umywalkę zamontował. Ja sprzątałam po nim żeby było szybciej, musieliśmy się spiąć i tym sposobem mamy wszystko zrobione tak szybko ale..ja dziś pierwszy raz spałam jak zabita do 9, nogi i ręce mi opuchły. Wszystko to z rzeczami naszymi w domu i z dziećmi (chociaż na te ,cięższe pracę, typu kładzenie kabli i bruzdy wyjechałam z dziećmi do rodziców)ale jestem z nas dumna, możemy przebierać rzeczy z wyprawki 💪 ps nie mieliśmy na kogo liczyć z pomocą przy sprzątaniu itd. mama miała zaplanowany wyjazd do brata, poza tym podnosi się po śmierci swojej mamy, teściowa..to temat rzeka- wolę sama.
No i w środę wizyta i niedługo zaczynamy ktg co tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2022, 09:45
Kalli95, Blondyna.B, Poziomka9204, Mgdra, Grażyna1820, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
No i Staś ma już pokój, póki co z tapetą i kolorkiem na ścianie 💓 jeszcze stoi tam nasze ogromne łóżko na sprzedaż, ale wkrótce stawiamy mniejsze i rzeczy Stasia 🥰
Blondyna.B, Poziomka9204, Angelaaaa, Mgdra, Chrupka , Grażyna1820, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Trochę mam stresa 😅👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Trochę mam stresa 😅
Trzymam kciuki, jeśli możesz to porób przysiady albo spytaj czy możesz dostać piłkę
Angela, wyprzedza Cię jednak Kalli! A Mgdra pewnie czyta i zazdrosci 😅
Domi super zdjęcia, piękna pamiątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2022, 11:29
Angelaaaa, Olo323, Poziomka9204, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Trzymam kciuki, jeśli możesz to porób przysiady albo spytaj czy możesz dostać piłkę
Domi super zdjęcia, piękna pamiątka
No haha 😂 ja szybciej niż 3 listopad nie chce rodzić także jeszcze chwila 🙊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
cslza wrote:Trzymam kciuki, jeśli możesz to porób przysiady albo spytaj czy możesz dostać piłkę
Domi super zdjęcia, piękna pamiątka
Bez kitu, mogę jeszcze czekać ale żeby wszystko było dobrze i żebym urodziła naturalnie. Cc przy mojej 2 latce która wisi mi na rękach co chwile będzie straszna. Zwłaszcza że męża też wiecznie nie ma w domu 😢😢Olo323 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Domi super zdjęcia, piękna pamiątkacslza, Grażyna1820, Olo323, Blondyna.B, Angelaaaa, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość