W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina666 wrote:Kalli95 czekam na zwolnienie brzuszka😊akurat Twój dzień porodu przypada na dzień mojej 🐒
I jadę z czworaczkami🤣(a tak serio byłabym przerażona)😱Paulina666, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Chętnie juz bym ten brzuszek oddala tylko się Stanisław cos nie spieszy moze akurat na Ciebie czeka 😁
Kalli95, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Odebrałam wyniki i opis testu pappa, ryzyka niskie
Mój mąż wczoraj opijal z kumplami bliźniaki i nie wiem co zeżarł, ale wymiotował pół nocy i nadal go boli żołądek... I to nie jest alkoholowe zatrucie, bo go męczą i wymioty i biegunka. Chłopy i syfiaste żarcie nocą...Poziomka9204, Grażyna1820, Blondyna.B, Nati94, conte, Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Grażyna1820 wrote:Jak tam laski mija wam weekend ? ❤️ Opowiadajcie mi tu !
Aktualnie zajadam czekoladę, no tak za mną w tym tygodniu słodkie chodzi, że szok 🤦♀️😥👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
cslza wrote:Odebrałam wyniki i opis testu pappa, ryzyka niskie
Mój mąż wczoraj opijal z kumplami bliźniaki i nie wiem co zeżarł, ale wymiotował pół nocy i nadal go boli żołądek... I to nie jest alkoholowe zatrucie, bo go męczą i wymioty i biegunka. Chłopy i syfiaste żarcie nocą...
Super ze wyniki prawidłowe ❤️ Zawsze daje dużo spokoju ❤️
A mąż oj biedny. Mam nadzieje ze to rzeczywiście kwestia jedzenia a nie Rota, które panuje teraz dookoła 🤨cslza lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Super ze wyniki prawidłowe ❤️ Zawsze daje dużo spokoju ❤️
A mąż oj biedny. Mam nadzieje ze to rzeczywiście kwestia jedzenia a nie Rota, które panuje teraz dookoła 🤨
Raczej zatrucie, bo wszyscy 3 rzygali 😅Poziomka9204 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Ja nie wiem co się stało ale jak jechałam do rodziców to nie sobie ubrałam i zapiełam kurtkę a teraz jak już musiałam wracać to mi się brzuch nie mieścił a nawet nic nie jadłam u nich 🙈🙈 nie wiem czy aż tak brzuch by się obniżył bo różnicy nie widzę 🤣
Poziomka9204, Olo323, Grażyna1820, cslza lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:Przynajmniej poczuli się odrobine jak w ciąży 😂
Dokładnie to powiedziałam staremu 🤣 i jeszxze "przynajmniej rozumiesz jak to jest zjeść coś zajebistego, a później klęczeć nad muszlą, bo smakowało" 🤷♀️Mgdra, Poziomka9204, Olo323, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Angelaaaa wrote:Haha prawda 🤣🤣
A jak się czujesz i jak sytuacja u was wygląda ?
Ja dowiedziałam się tyle ze poznamy Stasia najpóźniej 2 listopada. ❤️🫣
Mieli mi robić usg w piątek, ale niestety lekarza specjalisty nie było. Podobno będę miała badanie w poniedziałek. Jeżeli wodonercze się pogłębia, poznamy go jeszcze w tym tygodniu. Jeżeli będzie tak jak tydzień temu to czekamy do 2 listopada, wtedy będzie już skończony 37 tydzień i się witamy. No chyba ze ten łobuz znowu coś wymyśli 😂🫣 ale na prawdę wolałabym nie. Leżę grzecznie żeby go tylko nie prowokować do jakichkolwiek skurczy…Nati94, Angelaaaa, conte, Poziomka9204, Olo323, Milixx lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ja dowiedziałam się tyle ze poznamy Stasia najpóźniej 2 listopada. ❤️🫣
Mieli mi robić usg w piątek, ale niestety lekarza specjalisty nie było. Podobno będę miała badanie w poniedziałek. Jeżeli wodonercze się pogłębia, poznamy go jeszcze w tym tygodniu. Jeżeli będzie tak jak tydzień temu to czekamy do 2 listopada, wtedy będzie już skończony 37 tydzień i się witamy. No chyba ze ten łobuz znowu coś wymyśli 😂🫣 ale na prawdę wolałabym nie. Leżę grzecznie żeby go tylko nie prowokować do jakichkolwiek skurczy…
Do 2 listopada już tak blisko 🥹 super że zaraz będziecie razem ❤️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyU nas generalne sprzątanie i ja padam na twarz... a Michał nie spi 😑 totalnie nie daje się wprowadzanej rytynie dobowej, no walczy skubaniec jak nie wiem... pierdyliard razy wypluwa smoczek i za chwilę wola o niego krzykiem a mi już oczy się same zamykają 😴🥱
-
Grażyna1820 wrote:Ja dowiedziałam się tyle ze poznamy Stasia najpóźniej 2 listopada. ❤️🫣
Mieli mi robić usg w piątek, ale niestety lekarza specjalisty nie było. Podobno będę miała badanie w poniedziałek. Jeżeli wodonercze się pogłębia, poznamy go jeszcze w tym tygodniu. Jeżeli będzie tak jak tydzień temu to czekamy do 2 listopada, wtedy będzie już skończony 37 tydzień i się witamy. No chyba ze ten łobuz znowu coś wymyśli 😂🫣 ale na prawdę wolałabym nie. Leżę grzecznie żeby go tylko nie prowokować do jakichkolwiek skurczy…👫 31lat
conte wrote:U nas generalne sprzątanie i ja padam na twarz... a Michał nie spi 😑 totalnie nie daje się wprowadzanej rytynie dobowej, no walczy skubaniec jak nie wiem... pierdyliard razy wypluwa smoczek i za chwilę wola o niego krzykiem a mi już oczy się same zamykają 😴🥱
Olo323, Grażyna1820, Angelaaaa lubią tę wiadomość
👫 31lat
Mieli mi robić usg w piątek, ale niestety lekarza specjalisty nie było. Podobno będę miała badanie w poniedziałek. Jeżeli wodonercze się pogłębia, poznamy go jeszcze w tym tygodniu. Jeżeli będzie tak jak tydzień temu to czekamy do 2 listopada, wtedy będzie już skończony 37 tydzień i się witamy. No chyba ze ten łobuz znowu coś wymyśli 😂🫣 ale na prawdę wolałabym nie. Leżę grzecznie żeby go tylko nie prowokować do jakichkolwiek skurczy…
A Ty jak się czujesz? -
Blondyna.B wrote:To w poniedziałek czekamy na dobre wiadomości i 2.11 na powitanie Stasia ❤️
A Ty jak się czujesz?
Najgorzej jest jak właśnie czekam na badanie. I myśli tylko w głowie co j niego, jak sytuacja. A w piątek jak mi odwołali to już sobie nie radziłam z tym ze znowu przesunięte .. -
Grażyna jeszcze troszkę! Już za chwilkę się spotkacie 🥰 Silna babeczka z Ciebie, ostatni czas był dla Ciebie na pewno bardzo trudny
Cslza - wspaniałe wieści! Rany, mieć pod sercem bliźniaki to musi być magiczna i wyjątkowa sprawa ❤️
Conte, życzę dużo sił, cierpliwości i efektywnych mikrodrzemek 🥺🤞🏼
Ja się witam po weekendzie - trochę zwiedzaliśmy, spacerowaliśmy, trochę poryczałam wieczorami 🙈 I cyk, 35tc. Od dwóch dni mam kryzys, bo już nie daje rady z tymi moimi bólami pleców, z silnym kluciem w szyjce, z kopniakami po obolałych żebrach. Jak nie urok to… 🤦♀️
W czwartek wizyta, jestem ciekawa jak tam ma się „Mały” 😅Olo323, Grażyna1820, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy