W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cslza wrote:Grażyna wyjdzie do domu, normalnie nie wierzę 😅
Co do przepowiadających - męczyły mnie od 33tc, urodziłam w 40+3 🤯 rozumiem irytację...💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:i też były takie bolesne? :o Nawet mi nie mów, że jeszcze kilka tygodni z nimi mnie czeka 😅
Trzymam kciuki żebyś się nie męczyła do 40tc, bo to po prostu męczące fizycznie, ciężko funkcjonować jak Cię ściskaDomi_naturelover lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Grażyna wyjdzie do domu, normalnie nie wierzę 😅
Co do przepowiadających - męczyły mnie od 33tc, urodziłam w 40+3 🤯 rozumiem irytację...cslza, Poziomka9204, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ja właśnie podpisałam zgodę na jutrzejsza cesarke 🫣wykompalam się, włosy i tak dalej. Jutro przed sama operacja bierze się tylko szybko prysznic z myciem brzucha specjalnym mydłem Dezynfekującym. Mam nadzieje ze plan się nie rozjedzie i nie będzie problemów na bloku i jutro pójdzie wszystko zgodnie z planem i nie będzie dużo awaryjnych cesarek, bo jeżeli nie to dopiero zobaczymy się w piątek . Ale wolałabym już jutro ❤️💪 Kurde No ! Cieszę się !
A cały czas nie jest głową w dół?🙈 -
Angelaaaa wrote:A to ja też tak mam, to chyba norma 😁
Z jednej strony chciałabym jutro bo donoszona no i będę w tym szpitalu co chce i bym nie musiała dwa razy jeździć 😂 a z drugiej strony takie kurde to już ? Chyba nie jestem gotowa 😂
A do męża to chyba dopiero dzisiaj dotarło że w tym miesiącu to już na 100% będzie Alicja z nami 🥰
Otóż to! 😂
Chociaż jak jakoś na dniach rozmawialiśmy z mężem, to oboje już jesteśmy chyba świadomi i gotowi na Dzidziulka😅 tak jak Wam pisałam, miałam jakieś takie strachy, ze „jejku nie jestem gotowa”/„jak to będzie”/„czy damy radę”/„nie jestem chyba jednak gotowa” i strasznie mnie ta radość i ta ekscytacja wszystkich wokoło (na naszego synka) jakoś wpędzała w jakieś wyrzuty sumienia, ze ja to chyba tego nie czuje do końca…
Cieszę się, ze mam tak dobra relacje z moim S. ze mogliśmy o tym rozmawiać i ze tez potrafił przyznać, ze się boi, ale tez pokazać jak bardzo się cieszy, jest wdzięczny i mnie kocha. Tez dużo pomogły mi rozmowy z przyjaciółka, która urodziła w czerwcu i mówiła mi „ale nie musisz się tłumaczyć, ja miałam dokładnie to samo, tez miałam strach, tez żałowałam, za późno sie dowiedziałam, ze to normalne!” (Swoją drogą przykro mi, ze nie mogłam być jej tym wsparciem, tylko byłam z tych podjaranych ze będzie mieć córeczkę i skupiona na jej nienagrodzonej córeczce a nie na niej…)
Ale do brzegu- ostatnio rozmawialiśmy i zgodnie stwierdziliśmy, ze naprawdę czujemy się gotowi i nie możemy się już doczekać 😊
Co prawda mój mąż zmienił prace w październiku i ma cicha nadzieje, ze Synek pojawi się jak najpóźniej żeby mógł jak najwiecej ogarnąć do przodu, jednak jesteśmy spokojni, bo póki co jego ekipa wydaje się na tyle ogarnięta, ze będzie można ich zostawić na trochę jak się Mały urodzi 😅 wiec jak dla mnie, może być już 😂Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:O kurcze to jutro już Go poznasz 😍 nawet jak w piątek to i tak już zaraz i jest donoszona - udało się ☺️
A cały czas nie jest głową w dół?🙈Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ja właśnie podpisałam zgodę na jutrzejsza cesarke 🫣wykompalam się, włosy i tak dalej. Jutro przed sama operacja bierze się tylko szybko prysznic z myciem brzucha specjalnym mydłem Dezynfekującym. Mam nadzieje ze plan się nie rozjedzie i nie będzie problemów na bloku i jutro pójdzie wszystko zgodnie z planem i nie będzie dużo awaryjnych cesarek, bo jeżeli nie to dopiero zobaczymy się w piątek . Ale wolałabym już jutro ❤️💪 Kurde No ! Cieszę się !
Grażynka trzymam mocno kciuki żeby nic już się nie zmieniło i żebyś jutro mogła już przytulić Stasia ✊👶😍Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
-
My już leżymy w operacyjnej sukience, pod kroplówka nawadniajaca 🫣 bozeee to się dzieje 😳😂❤️
Angelaaaa, Kalli95, Oliwia23, Blondyna.B, KlaraJa, Izet, Olo323, Nati94, Milixx, cslza, Mgdra, Poziomka9204, Chrupka , conte, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:My już leżymy w operacyjnej sukience, pod kroplówka nawadniajaca 🫣 bozeee to się dzieje 😳😂❤️
Powodzenia ❤️ zaraz synek będzie z Tobą 🥹
Później jak już dojdziesz do siebie to się do nas odezwij 😘 ciocie czekają i trzymają kciuki 🤞Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja dzisiaj może z 4 godziny przespałam tak się stresuje tą kwalifikacją 🙈 za godzinę wyjeżdżam jedyny plus taki że dowiem się co u małej 😊 i czy może jakieś skurcze są lub rozwarcie 😂
Oliwia23, Grażyna1820, Blondyna.B, KlaraJa, Olo323, Nati94, Milixx, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:My już leżymy w operacyjnej sukience, pod kroplówka nawadniajaca 🫣 bozeee to się dzieje 😳😂❤️
-
Angelaaaa wrote:Ja dzisiaj może z 4 godziny przespałam tak się stresuje tą kwalifikacją 🙈 za godzinę wyjeżdżam jedyny plus taki że dowiem się co u małej 😊 i czy może jakieś skurcze są lub rozwarcie 😂
Dasz później znać jak to wygląda? Moje pierwsze CC było na szybko, bo dziecku tętno zanikło i nie wiem o co mogą pytać na takiej kwalifikacji 🤷♀️ a teraz na pewno będę mieć kwalifikację.Angelaaaa lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
My ciagle czekamy, ale po ściąganiu siary dla małego pojawiły się skurcze 🫣💪 wiec natura trochę sama rusza. Czekamy 💪
Angelaaaa, Poziomka9204, Olo323, Nati94, conte, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Ja już jestem na kwalifikacji do CC.. zaraz będę mieć ktg, ale ogólnie po samym przyjęciu na izbie to widzę taką różnice niż u mnie w Toruniu.. narazie jestem zadowolona 😁
Poziomka9204, Olo323, Nati94 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Córka dzisiaj źle spała chyba wyczuła że mnie nie będzie pół dnia lub nie wrócę 😂 i od 4 rano spała z nami w łóżku i jak się ogarnęłam żeby jechać do Bydgoszczy to budzę męża że już jadę a ona otwiera oczy i mówi Nie a ja się popłakałam i wyszłam 🙈 i tak sobie zdałam sprawę że nie wiem jak ja wytrzymam rozłąkę z córką 😭😭Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️