W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna1820 wrote:Hej. Tak jesteśmy już razem . O 13:05 przyszedł na świat Staś ❤️
2950g
53cm
10 punktów
Jutro ma usg nereczek i konsultacje.
Jesteśmy razem na sali pooperacyjnej. Cudnie od razu ssał cycka. Teraz śpi wiec i ja korzystam. Jutro do Was zaglądnę ❤️
Gratulacje ❤️ pozdrowienia dla Stasia💙 -
Grażyna1820 wrote:Hej. Tak jesteśmy już razem . O 13:05 przyszedł na świat Staś ❤️
2950g
53cm
10 punktów
Jesteśmy razem na sali pooperacyjnej. Cudnie od razu ssał cycka. Teraz śpi wiec i ja korzystam. Jutro do Was zaglądnę ❤️👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Witaj na świecie Stasiu!!! 😍❤️ Gratulacje mamusiu 🥰🥳💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Apropo tego co pisałyście - też się tak strasznie boję, że coś się stanie w brzuszku na końcówce… Że pępowina/skrzep/inne nieszczęście 😔 Czasem trudno mi opanować te myśli i czarne scenariusze. Dlatego naprawdę chciałabym za ten tydzień już urodzić 😔 Byle tylko był donoszony i niech wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2022, 01:04
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Angelaaaa wrote:Od 20 listopada będę w szpitalu.. cesarka dopiero 23 listopada 🫣 nie zrobili USG bo kategorycznie zabronili rodzić SN.. że zagrożenie życia dla mnie i małej.. ehh jakoś mi tak przykro i że tyle dni będę w szpitalu i nie zobaczę córki 😭😭😭
Angelaaaa lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Grażyna gratulacje 😍😍😍💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Grażyna gratulacje!!! kto by pomyślał, że ten Łobuziak będzie donoszony! Mam nadzieję, że uda Wam się szybko wyjść do domu ❤️
Chrupka mnie tylko te nie uczulają, możesz kupić opakowanie 24 sztuki i sprawdzić.
https://www.hebe.pl/bella-wkladki-higieniczne-48szt-000000000000298838.html?gclid=CjwKCAjwzY2bBhB6EiwAPpUpZk4c6MtFJRXW22DCsy9_h5YNnBJNDoBBaBVZ06zxX8jLFE0BTzTC3hoCoL0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Chrupka lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
2950g
53cm
10 punktów
Jesteśmy razem na sali pooperacyjnej. Cudnie od razu ssał cycka. Teraz śpi wiec i ja korzystam. Jutro do Was zaglądnę ❤️
Witamy Stasia!👶💗🤱👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Ja dziś miałam koszmary, mija rok od straty i śniły mi się same głupoty.
Z pozytywów 5 tygodni do donoszonej i podobnie jak Domi, chciałabym urodzić bliżej 38 tc. Co do strachów, to takie sytuacje na szczęście nie są częste. Im dalej w las tym jestem słabsza. Ubieranie to dla mnie masakra, schylanie się i inne 😨 w dodatku dwójka dość małych dzieci, więc wolałabym nie trójkę obok i być sprawna;)Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Ja oczywiście całą noc analizowałam co mnie czeka od 20 listopada 🙈 łącznie jak mój mąż i moja mama poradzą sobie z córką jak mnie nie będzie 🫢 już mi się śniło cesarka i cały pobyt w szpitalu 🤦♀️ myślę że już takie sny i rozmkiny będę mieć do końca ciąży 🤷♀️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Chrupka wrote:Ja też wchodzę non stop sprawdzić czy są jakieś wieści od Grażyny 😊
Macie do polecenia jakieś wkładki, które nie powodują uczucia pieczenia? Mam zwykłe carefree, używam ich tylko na wyjście, ale śluzu jest coraz więcej i potrzebuje coś na co dzień 😊 w domu nie używałam, żeby był przewiew, ale już nie ma opcji 😅
A jak już musisz to bawełniane 😉Olo323, Domi_naturelover, Oliwia23, Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
2950g
53cm
10 punktów
Jesteśmy razem na sali pooperacyjnej. Cudnie od razu ssał cycka. Teraz śpi wiec i ja korzystam. Jutro do Was zaglądnę ❤️ -
Angela bardzo Ci współczuje tego dodatkowego stresu, ze musisz „zostawić” córkę na tak długo.. 😕 to musi być mega niekomfortowa sytuacja bo takie dosłowne między „młotem a kowadłem”… i pewnie łatwo mi się mówi, ale jesteście obie silne kobietki i dacie radę ❤️
Szybko zleci i będziecie razem 🥰
A nie ma co przez ten wspólny czas się smucić i tracić, tylko spędzać razem 😊👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:Ja jestem team - wietrzenie narodowe. Życie bez wkładek, spanie bez majtek. Serio śluz to normalna rzecz i zwykle wkładki jeszcze je potęgują.
A jak już musisz to bawełniane 😉
Ja również w tym teamie, gdy poznałam hasło „wietrzenie narodowe” i przestałam spać bez majtek (chociaż początek był dla mnie taki trudny😳) i chodzenie bez wkładek i praktycznie od tego czasu nie mam śluzu 😌👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Angela bardzo Ci współczuje tego dodatkowego stresu, ze musisz „zostawić” córkę na tak długo.. 😕 to musi być mega niekomfortowa sytuacja bo takie dosłowne między „młotem a kowadłem”… i pewnie łatwo mi się mówi, ale jesteście obie silne kobietki i dacie radę ❤️
Szybko zleci i będziecie razem 🥰
A nie ma co przez ten wspólny czas się smucić i tracić, tylko spędzać razem 😊
Noo ciężko mi na samą myśl 🥹 nigdy jej nie zostawiłam na dłużej niż kilka godzin a gdzie tu tyle dni 😭
Ale też się boje jak długo będę wracać do zdrowia, no bo to jednak kolejna operacja w krótkim czasie 😔Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo323 wrote:Ja również w tym teamie, gdy poznałam hasło „wietrzenie narodowe” i przestałam spać bez majtek (chociaż początek był dla mnie taki trudny😳) i chodzenie bez wkładek i praktycznie od tego czasu nie mam śluzu 😌
Też jestem team WIETRZENIE, ale przy luteinie bez wkładek nie da rady 🤷♀️ i kocham spać nago, ale mam dziecko i już tak sobie nie pozwalamy 😅 zawsze jak sprzedajemy synka na weekend do mojej mamy to śpimy na golasa, takie nasze święto 😅
A o co chodzi ze spaniem bez majtek? Jeśli mam koszulę to majtki mam (bo dziecko), ale jak pizama dwuczęściowa to nawet by mi do głowy majtki nie przyszły 🤔Olo323, Nati94, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Też jestem team WIETRZENIE, ale przy luteinie bez wkładek nie da rady 🤷♀️ i kocham spać nago, ale mam dziecko i już tak sobie nie pozwalamy 😅 zawsze jak sprzedajemy synka na weekend do mojej mamy to śpimy na golasa, takie nasze święto 😅
A o co chodzi ze spaniem bez majtek? Jeśli mam koszulę to majtki mam (bo dziecko), ale jak pizama dwuczęściowa to nawet by mi do głowy majtki nie przyszły 🤔
Oo tak! Tez uwielbiam spać nago 😂 ostatnio jak mąż rzucił, ze to nasze ostatki to aż się przykro zrobiło 😂
Ano kiedyś takim świrem byłam, ze pod spodenki w piżamie i tak majtki zakładałam 🙈 po co? Nie mam pojęcia do dziś 🤷♀️😂👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
cslza wrote:Też jestem team WIETRZENIE, ale przy luteinie bez wkładek nie da rady 🤷♀️ i kocham spać nago, ale mam dziecko i już tak sobie nie pozwalamy 😅 zawsze jak sprzedajemy synka na weekend do mojej mamy to śpimy na golasa, takie nasze święto 😅
A o co chodzi ze spaniem bez majtek? Jeśli mam koszulę to majtki mam (bo dziecko), ale jak pizama dwuczęściowa to nawet by mi do głowy majtki nie przyszły 🤔
Śpię i w koszuli nocnej i w piżamie bez majtek. Dużo kobiet nawet w piżamie zakłada na nic majtki - i to nie tylko na czas okresu