W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cslza wrote:Moja sąsiadka śpi całe życie w staniku, to już mi w ogóle mozg rozwala 🤯
Ja do czasu ciąży można powiedzieć, ze nie miałam cycków wiec było to dla mnie niepojęte 😅 jak na początku ciąży mój biust urósł i bolał to bez stanika nie umiałam się ułożyć 😂 teraz wiadomo tez wolnosc 😅👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Ja też dołączam do teamu "Wietrzenie narodowe" 😁 odkąd zaczęłam chodzić częściej po domu bez majtek, przestałam tak nagminnie używać wkładek i postawiłam na bawełnianą bieliznę to przestałam miewać infekcje 😊 jeżeli chodzi o staniki to ja mam nieduży biust więc zazwyczaj chodzę bez. Teraz w ciąży trochę mi urósł ale w dalszym ciągu nie jest duży i wygodniej mi bez, ale mam koleżankę, która ma naprawdę wielkie piersi i ona cały czas chodzi i śpi w staniku, bo inaczej kręgosłup jej odpada. Poza tym mówiła, że przy pierwszej ciąży częściej chodziła bez stanika i ze względu na jeszcze bardziej powiększony rozmiar w ciąży a później opadnięcie, to piersi jej trochę "sflaczały", poprostu mięśnie nie wytrzymały, także później w drugiej i trzeciej ciąży prawie cały czas chodziła w staniku.
-
Ja też jestem #teamwietrzenie Przy luteinie również dałam radę bez wkładek - kupiłam więcej bawełnianych majtek i po prostu często zmieniałam💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Przy dzieciach już nie jest tak prosto z wietrzeniem 😅 ja czułabym się niekomfortowo bez majtek przy córkach. Przy starszej już w ogóle. Ale ja sama z siebie też muszę mieć majtki i zmieniam co najmniej 2 razy dziennie w ciąży (cholerny śluz) wkładek nie lubię.
-
Może jeszcze zobrazuję, o co chodzi- zawsze śpię tak, że głowa i brzuch są zakryte 🙈 terazw dodatku muszę mieć podłożoną kołdrę(już dziaduję na poduszkę), tyłek odkryty i w pełnym rozkroku, najlepiej na co najmniej połowie łóżka. No i starsza.spi oddzielnie, ale wchodzi do sypialni do nas, młodsza z nami najczęściej (moja głupota, nie umiem spać bez tego grubaska słodkiego)
-
Grażyna gratuluję ❤️
Dzięki dziewczyny za rady 😊
Ja właśnie w nocy nie wyobrażam sobie spać bez majtek 😅 wkładek właśnie też nie lubię, dlatego szukam alternatywy 😅
Dzięki cslza za polecenie, przetestuję 😊cslza lubi tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Cześć ciocie!
Olek postanowił się dzisiaj pokazać 🥰 ma już 1740g, jest zdrowym, długim i ruchliwym chłopcem. Ułożył się główką do dołu, niech już się nie przekręca.
Zaraz Was nadrobię ❤️Olo323, Blondyna.B, Kluska95, Angelaaaa, Nati94, Kalli95, KlaraJa, Domi_naturelover, cslza, conte, Chrupka , Grażyna1820, Paulina666, Mgdra lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:
i pięknie się pokazał 😍Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:
Super 😍 ale pięknie się pokazał 🤩Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja kiedyś też spałam w majtkach i na to galoty od piżamy, mama zawsze na mnie krzyczała, że nie dopuszczam powietrza gdzie trzeba, no ale tak czułam się komfortowo jako nastolatka 🙈 teraz od dłuższego czasu śpię bez majtek, wkładek nie cierpię, nigdy nie trzymały się tak jak należy 😄 przy okresie używałam w ostatnim czasie tylko tamponów, w moim przypadku się sprawdzały, podpaska niestety powodowała podrażnienia.
Nati, te sny są najgorsze 😥👫 31lat
cslza wrote:Moja sąsiadka śpi całe życie w staniku, to już mi w ogóle mozg rozwala 🤯
cslza lubi tę wiadomość
👫 31lat
Jaka minka 🥰 no i duży chłopczyk ♥️ żeby nie Olek rodzinie, Staś byłby Olkiem♥️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:
Cześć Maluszku ❤️
Ale pięknie zapolował 🥰
Niech już zostanie w tej pozycji 😊Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Poziomka, super wieści ❤️
Piękne zdjęcie i śliczny Synuś 🥹Poziomka9204 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Poziomka9204 wrote:Ja stanik zrzucam zawsze po powrocie do domu 🙈 mimo dużych piersi, wolę jak ich nic nie uciska 😄 niektóre Pani mają teorie, że spanie w stabiku opóźnia działanie grawitacji, ale ile w tym prawdy?!
Ja rozumiem, że przy dużym biuście to może być wygodniejsze, ale kurde... trzeba dać skórze czas na oddech, pomijam fakt, że przy dużym biuście jest się non stop gdzieś odgniecionym...
A co do wkładek, tamponów itd to nie znoszę tego nosić! Kiedyś brzydził mnie kubeczek menstruacyjny, ale odkąd spróbowałam to nic innego nie używam (to już 3,5roku) przy poronieniu musiałam używać podpasek, a krwawiłam intensywnie przez 3tygodnie, to była katorga
No i piękny Synuś, chociaż wygląda jakbyście mu przerywali ważne sprawy w brzuchu 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2022, 18:00
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Dziewczyny czy Wy też codziennie odczuwacie jak Wasze dziecko ma czkawkę? U mnie ostatnio zdarza się to codziennie. Generalnie jest dość ruchliwy, czuję bardzo jak się przekręca, kopie itd. ale zastanawia mnie ta codzienna czkawka (czasami nawet dwa razy dziennie)🤔 W poniedziałek muszę podpytać lekarza 🤔
Poziomka9204 ślicznie się chłopiec pokazał 😊 u nas od samego początku ciąży padło też na Olka. Mój mąż jak usłyszał oficjalne imię połączone z nazwiskiem + zdrobnienie to stwierdził, że nie ma innej opcji, musi być Aleksander 😄 u nas w rodzinie nie mamy nikogo o takim imieniu. Generalnie nie znam żadnego Olka, także nie mam żadnych skojarzeń (i dobrze 😄😉).Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cslza wrote:Ja rozumiem, że przy dużym biuście to może być wygodniejsze, ale kurde... trzeba dać skórze czas na oddech, pomijam fakt, że przy dużym biuście jest się non stop gdzieś odgniecionym...
A co do wkładek, tamponów itd to nie znoszę tego nosić! Kiedyś brzydził mnie kubeczek menstruacyjny, ale odkąd spróbowałam to nic innego nie używam (to już 3,5roku) przy poronieniu musiałam używać podpasek, a krwawiłam intensywnie przez 3tygodnie, to była katorga
No i piękny Synuś, chociaż wygląda jakbyście mu przerywali ważne sprawy w brzuchu 😅
No jak to co, synek w takich godzinach odpoczywa, a tutaj ktoś jemu w tym intensywnie przeszkadzał 😄 mąż stwierdził, że te miny są moje kiedy się złoszczę 🤣 on o sobie mówi oaza spokoju.cslza, Olo323 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰