W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Olo, gratulacje kochana!!! Jaki duży chłopiec! 🥰❤️ witaj Jasiu!
Angela, gratulacje córeczki! 🥹❤️❤️❤️ Witaj na świecie Księżniczko 👑Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ahh jak ja bym chciała być następna 🙈🥰
Witamy się dzisiaj w 39tc 😊 Wychodź Antosiu!
Czuję się od wczoraj tak strasznie obolała… Mały kopie mnie mocno po żebrach, a ja czuję jakby mój brzuch miał wybuchnąć. Cały czas boli podbrzusze, jest nieprzyjemniePoziomka9204, Kluska95, Grażyna1820, Angelaaaa, Chrupka , Aneta2506, Nati94, conte, KlaraJa, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nati94 wrote:Anetko trzymam za Was kciuki, przejmuj tu brzuchy ♥️
Wczoraj zamawiałam prezenty na Święta dla dzieci..i Stasio dostanie matę piankową, książeczki i zabawki kontrastowe i zestaw gryzakow mombella 😍 jeszcze dokupie mu matę edukacyjną od babci i pierwsze zabawki załatwione 😅(chociaż z tą matą rozważam używkę a zamiast tego coś na później bo ceny mat duże a używki w bdb stanie)Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Kluska95 wrote:Gratulacje dziewczyny! ❤️ niech brzdące zdrowo rosną 😘
Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😘❤️ za 2 dni pierwsza wizyta żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy ale mam nadzieję, że nie zbłądził, jak poprzedni.
Grażyna1820, Angelaaaa, Aneta2506, Kalli95, Domi_naturelover, Blondyna.B, cslza, Nati94, conte, KlaraJa, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Domi_naturelover wrote:Ahh jak ja bym chciała być następna 🙈🥰
Czuję się od wczoraj tak strasznie obolała… Mały kopie mnie mocno po żebrach, a ja czuję jakby mój brzuch miał wybuchnąć. Cały czas boli podbrzusze, jest nieprzyjemnie
My się śmiejemy że wczoraj nikt się nie spodziewał że się zacznie poród a tym bardziej w nocy 🙈
No ale już wczoraj to mnie wszystko wkurzało 😅
I u mnie wyszła w 39+2☺️
Nadal nie mogę uwierzyć że Alicja leży obok mnie 😍
Ja już byłam na nogach i pod prysznicem, nawet nie macie pojęcia jaki ból... A specjalnie dostałam Ketonal w kroplówce żeby jakoś wstać i funkcjonować i normalnie dramat w porównaniu do pierwszej CC.. i muszę pochwalić szpital opiekę wszystko normalnie niebo a ziemia niż u mnie w Toruniu.. i dzięki Bogu że tu Dojechalam bo u siebie to nie wiem jakby się to skończyło jak mi nawet pozwalali rodzić naturalnie..
No ale ta mała istota obok mnie wynagradza mi wszystko ❤️Grażyna1820, cslza, Nati94, Chrupka , KlaraJa, Domi_naturelover, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kluska95 wrote:Dzięki dziewczyny 😘❤️ za 2 dni pierwsza wizyta żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy ale mam nadzieję, że nie zbłądził, jak poprzedni.
Nie zbłądził, nie zbłądził 😘 wszystko jest ok!Kluska95, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Czuję się od wczoraj tak strasznie obolała… Mały kopie mnie mocno po żebrach, a ja czuję jakby mój brzuch miał wybuchnąć. Cały czas boli podbrzusze, jest nieprzyjemnie
Trzymaj się, to już ostatnia prosta 😏😘Domi_naturelover lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Kluska95, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Angelaaaa wrote:My się śmiejemy że wczoraj nikt się nie spodziewał że się zacznie poród a tym bardziej w nocy 🙈
No ale już wczoraj to mnie wszystko wkurzało 😅
I u mnie wyszła w 39+2☺️
Nadal nie mogę uwierzyć że Alicja leży obok mnie 😍
Ja już byłam na nogach i pod prysznicem, nawet nie macie pojęcia jaki ból... A specjalnie dostałam Ketonal w kroplówce żeby jakoś wstać i funkcjonować i normalnie dramat w porównaniu do pierwszej CC.. i muszę pochwalić szpital opiekę wszystko normalnie niebo a ziemia niż u mnie w Toruniu.. i dzięki Bogu że tu Dojechalam bo u siebie to nie wiem jakby się to skończyło jak mi nawet pozwalali rodzić naturalnie..
No ale ta mała istota obok mnie wynagradza mi wszystko ❤️
To jak? Rozumiem ze skurcze same się zaczęły? A wody odeszły dopiero w szpitalu ? -
Grażyna1820 wrote:Ja jak przeczytałam przy jednym z nocnych karmien twoje : dziewczyny rodzę , to nie mogłam już spać 😂 co chwila zerkałam czy coś się odezwiesz 😁❤️
To jak? Rozumiem ze skurcze same się zaczęły? A wody odeszły dopiero w szpitalu ?
Tak 😁 w aucie było ciężko wysiedzieć 45 minut przy skurczach 🙈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Olo, Angela wielkie gratulacje!♥️ Dużo zdrówka dla Was i przespanych nocy 😊♥️💐
Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 08.21.
17.09.22- poronienie zatrzymane, puste jajo płodowe 8tc 💔
10.22- starania od nowa 🍀
17.11- ⏸️ 🥺🙏
21.11 - beta hCG 306,8 ❤️
23.11- beta hCG 802
10.12 - (6+4) Dzidzia z bijącym serduszkiem ♥️
30.12- (9+4) 2.7 cm Skarbu 😻
19.01- (12+3) USG I trym: 6 cm 👶
pomiary w normie, niskie ryzyka trisomii! 🥳
28.01- (13+4) 7 cm śpiącego Maluszka 😴
04.03 - (18+5) 270 g Córeczki 💓
20.03- USG II trym: 362 g Kruszynki 💜
31.03- (22+3) 451 g Rozalki 🌸
28.04- (25+3) 900 g⭐
26.05 - (30+3) 1550g🧚♀️
29.05 USG III trym- Zdrowa Królewna 👸
23.06 (34+3) 2400g🌷
15.07 (37+4) 3100g 🧁
26.07.23r.--- Rozalia 3010g 51 cm SN 🩷
-
nick nieaktualny
-
Livka wrote:Olo, Angela wielkie gratulacje!♥️ Dużo zdrówka dla Was i przespanych nocy 😊♥️💐
Livka, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was pakowała zestawy ubranek do szpitala w woreczki strunowe? Jakie bralyscie rozmiary i czy widzialyscie gdzieś w kilku/Pepco itd? Jak nie to wezmę Ikea online💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Kluska i Livka gratulacje ⏸️ ! Trzymam kciuki za rozwój sytuacji ✊🍀
A ja dzisiaj pierwszy raz jechałam na IP. Od wczoraj wieczora zmienił mi się jakoś śluz, jest bardzo wodnisty i dużo go, lekarz mówił że może być go więcej ale nie sądziłam że aż tyle i że taki wodnisty. Przestraszyłam się, że to wody płodowe się sączą i stwierdziłam, że pojadę to sprawdzić. Tym bardziej że odczuwałam słabiej ruchy dziecka, nawet po słodkim. Słabych ruchów się jakoś mniej bałam, bo przed wczorajszym wieczorem dawał mi ostro popalić, dzisiaj były ale słabsze niż wtedy więc stwierdziłam że może w porównaniu do tamtych jest różnica i za bardzo panikuje. W każdym razie zrobili KTG i okazało się, że ktg rejestruje u mnie skurcze, nie bardzo regularne ale według lekarki, która mnie później przyjmowała, skurczy przepowiadających to urządzenie by nie rejestrowało... Dodatkowo zrobiła mi USG i według jej pomiarów synek waży już 3300g...... Z uwagi na wagę dziecka i zamkniętą, średniej długości szyjkę zapisała mnie już do szpitala na 06.12 na indukcję porodu. Mam porozmawiać z prowadzącym ciążę ale ona na ten moment radzi zgłosić się tego 06.12 jeżeli poród nie zacznie się wcześniej. Jeżeli chodzi o skurcze to nie jest w stanie mi powiedzieć skąd się biorą, mam obserwować i brać no-spe 80mg x 3 dziennie. Dzisiaj pierwszy raz od remontu teściowie do nas przyjechali, było bardzo miło ale śmiejemy się z mężem, że to oni jakoś mi te skurcze wywołali 😂
Poza tym Dziewczyny w Gdańsku zima na całego 🌨️ na drogach tragedia 😨Kluska95, Livka, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Tak mnie boli podbrzusze i krzyż, że oszaleję 😒 Wzięłam ciepłą kąpiel pewna, że pomoże, ale po jeszcze mocniej boli. Wzbraniam się bardzo przed przeciwbólowymi w ciąży (Apap, nospa), ale nie wiem czy to się jednak nie skończy tabletką 🙄
Jakbym do tego dostała skurczy, to byśmy chyba jechali do szpitala, bo boli bardzo nieprzyjemnie 🙊💁♀️24,💁🏼♂️28