W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Olo323 wrote:Dziewczyny- melduje się, bo już doszłam do siebie 🙈
Jesteśmy z synkiem już po tej samej stronie brzucha ❤️
O 7 podłączyli mi kroplówkę, oczywiście nic nie ruszyło (jeszcze po jakiejś godzinie okazało sie, ze miałam złe włożony wenflon/ albo musiałam jakoś ruszyć, ze szło domięśniowo i spuchła mi ogromnie ręka i zaczęło palić 😅🙈) o 11 mnie zbadano i powiedzieli mi wprost, ze mały ma ułożona głowę pod spojenie, jest za duży i za wysoko żebym urodziła naturalnie i ze szykujemy do CC
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️Olo323 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Angelaaaa wrote:Alicja o 3.08 przyszła na świat ❤️ 3060g i 56cm ale wydaje się być mniejsza więc nie wiem czy ją dobrze zmierzyli 🤭
Ogólnie długo trwała cesarka bo rozeszła mi się blizna 🙄 także żeby rodzić naturalnie żadnych szansz, wody mi odchodziły zielone w szpitalu, dobrze że nie w domu bo pewnie bym tutaj do szpitala nie dojechała ze stresu
Strasznie mnie wszystko boli także myślę że będzie tragedia z dochodzeniem do siebieAngelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
Olo serdeczne gratulacje ♥️ witaj Jasiu, rośnij zdrowy, silny i szczęśliwy 🌷💞 buziaki dla Was
Angela, gratulacje ♥️ Alicja to prześliczne imię 😍 zdrowia dla Ciebie i malutkiej Aluni💗 mam nadzieję, że szybciutko dziewczyny dojdziecie do siebie ♥️
To kto teraz 😅?Olo323 lubi tę wiadomość
-
Poziomki, wczoraj nie było insuliny w otwartej aptece w moim miasteczku, nie wzięłam w związku z tym i cukier na czczo 87 🙈 nie wiem, czy nie zaryzykować i odpucic i walczyć jeszcze dietą. Pielęgniarka stawiała, ze w ogóle nie dostanę insuliny a lekarz się zastanawiał ale dał. Zobaczę jak będzie jutro i najwyżej poproszę o teleporade.odstawilam mandarynki🤦
-
Anetko trzymam za Was kciuki, przejmuj tu brzuchy ♥️
Wczoraj zamawiałam prezenty na Święta dla dzieci..i Stasio dostanie matę piankową, książeczki i zabawki kontrastowe i zestaw gryzakow mombella 😍 jeszcze dokupie mu matę edukacyjną od babci i pierwsze zabawki załatwione 😅(chociaż z tą matą rozważam używkę a zamiast tego coś na później bo ceny mat duże a używki w bdb stanie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2022, 09:17
Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Alicja to aniołek, przeciwieństwo stsrszek córki 🤣
Oby taki aniołek została, ładnie chwyta pierś i sobie ciumka ☺️
Ja narazie masakra, miałam zrosty blizna się rozeszła i był problem żeby ją wyjąć takie słowa usłyszałam przed chwilą od lekarki która robiła CC no i odradza kolejna ciążę i z tego powodu strasznie mi przykro 🥺 mieliśmy w planach że może kiedyś trzecie no ale teraz raczej nie będę ryzykować
Ból mega nawet po zastrzyku przeciwbólowym a po pierwszej CC nie brałam żadnych dodatkowych leków 🤦♀️ nie wiem jak to zniosę a koło 15 chcą mnie pionizować aż się boje bólu 🥺Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Poziomki, wczoraj nie było insuliny w otwartej aptece w moim miasteczku, nie wzięłam w związku z tym i cukier na czczo 87 🙈 nie wiem, czy nie zaryzykować i odpucic i walczyć jeszcze dietą. Pielęgniarka stawiała, ze w ogóle nie dostanę insuliny a lekarz się zastanawiał ale dał. Zobaczę jak będzie jutro i najwyżej poproszę o teleporade.odstawilam mandarynki🤦
Nati94 lubi tę wiadomość
👫 31lat
Blondyna, mi bliżej porodu częściej pojawiały się skurcze przepowiadające i teraz też tak mam, chociaż to jeszcze i tak rzadko. Pamiętam, że na ktg bliżej porodu też było widać więcej skurczy 🙂 mam nadzieję, że u Was niedługo ruszy 🥰
Blondyna.B, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:No to trzymam kciuki, że może jednak się uda bez 😊 mandarynki podobno mocno podbijają cukier 🤦♀️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Olo323 wrote:Dziewczyny- melduje się, bo już doszłam do siebie 🙈
Jesteśmy z synkiem już po tej samej stronie brzucha ❤️
O 7 podłączyli mi kroplówkę, oczywiście nic nie ruszyło (jeszcze po jakiejś godzinie okazało sie, ze miałam złe włożony wenflon/ albo musiałam jakoś ruszyć, ze szło domięśniowo i spuchła mi ogromnie ręka i zaczęło palić 😅🙈) o 11 mnie zbadano i powiedzieli mi wprost, ze mały ma ułożona głowę pod spojenie, jest za duży i za wysoko żebym urodziła naturalnie i ze szykujemy do CC
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️
Ogromne gratulacje mamusiu 😍😍😍😍😍😍Olo323 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Angelaaaa wrote:Alicja o 3.08 przyszła na świat ❤️ 3060g i 56cm ale wydaje się być mniejsza więc nie wiem czy ją dobrze zmierzyli 🤭
Ogólnie długo trwała cesarka bo rozeszła mi się blizna 🙄 także żeby rodzić naturalnie żadnych szansz, wody mi odchodziły zielone w szpitalu, dobrze że nie w domu bo pewnie bym tutaj do szpitala nie dojechała ze stresu
Strasznie mnie wszystko boli także myślę że będzie tragedia z dochodzeniem do siebie
Gratulacje 😍🤗♥️♥️ jesteś bardzo dzielna 😍 teraz czas na regenerację, ale z córeczką u boku ♥️Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed