W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny rodze
KlaraJa, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Trzymamy kciuki ♥️🤞Angelaaaa lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja od 20.30 siedze z mała... A jest już prawie 3 w nocy.... Mąż za 3h wyjeżdża na zajęcia do Krakowa i jesli jakimś cudem mała zaśnie, to ja mam pospane bo starsza pewnie wstanie... 😢😢😢
Dziewczyny jestem wykończona 😭
Ja bez snu długo nie pociagne...Angelaaaa lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Dziewczyny- melduje się, bo już doszłam do siebie 🙈
Jesteśmy z synkiem już po tej samej stronie brzucha ❤️
O 7 podłączyli mi kroplówkę, oczywiście nic nie ruszyło (jeszcze po jakiejś godzinie okazało sie, ze miałam złe włożony wenflon/ albo musiałam jakoś ruszyć, ze szło domięśniowo i spuchła mi ogromnie ręka i zaczęło palić 😅🙈) o 11 mnie zbadano i powiedzieli mi wprost, ze mały ma ułożona głowę pod spojenie, jest za duży i za wysoko żebym urodziła naturalnie i ze szykujemy do CC
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️Grażyna1820, Angelaaaa, Ola-Ola1992, cslza, Mgdra, Kalli95, Blondyna.B, KlaraJa, Paulina666, Domi_naturelover, Poziomka9204, Nati94, czarneniebo, Oliwia23, Milixx, Chrupka , Aneta2506, Babova, verliebtindich, Kluska95, Kofii, Livka, conte, Anett93, Izet lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Dziewczyny- melduje się, bo już doszłam do siebie 🙈
O 7 podłączyli mi kroplówkę, oczywiście nic nie ruszyło (jeszcze po jakiejś godzinie okazało sie, ze miałam złe włożony wenflon/ albo musiałam jakoś ruszyć, ze szło domięśniowo i spuchła mi ogromnie ręka i zaczęło palić 😅🙈) o 11 mnie zbadano i powiedzieli mi wprost, ze mały ma ułożona głowę pod spojenie, jest za duży i za wysoko żebym urodziła naturalnie i ze szykujemy do CC
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️Olo323 lubi tę wiadomość
-
Alicja o 3.08 przyszła na świat ❤️ 3060g i 56cm ale wydaje się być mniejsza więc nie wiem czy ją dobrze zmierzyli 🤭
Ogólnie długo trwała cesarka bo rozeszła mi się blizna 🙄 także żeby rodzić naturalnie żadnych szansz, wody mi odchodziły zielone w szpitalu, dobrze że nie w domu bo pewnie bym tutaj do szpitala nie dojechała ze stresu
Strasznie mnie wszystko boli także myślę że będzie tragedia z dochodzeniem do siebieOla-Ola1992, cslza, Mgdra, Grażyna1820, Idawoll, Kalli95, Blondyna.B, KlaraJa, Paulina666, Domi_naturelover, Poziomka9204, Nati94, czarneniebo, Oliwia23, Milixx, Aneta2506, Babova, verliebtindich, Kluska95, Kofii, Livka, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dziewczyny gratulacje 😍😍😍
Angelaaaa lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:U nas dziewczynki kolejny krok do przodu, dzisiejsze badania hormonalne poraz kolejny dały mi po dupie i zdecydowaliśmy wybrać się do kliniki i działać jak najszybciej 🤗
Cały czas kciuków nie puszczam i mam nadzieję, że cały czas będziesz dawać znać!🤞🏻Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️
Super wiadomości teraz dochodź do siebie ❤️Olo323 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Alicja o 3.08 przyszła na świat ❤️ 3060g i 56cm ale wydaje się być mniejsza więc nie wiem czy ją dobrze zmierzyli 🤭
Ogólnie długo trwała cesarka bo rozeszła mi się blizna 🙄 także żeby rodzić naturalnie żadnych szansz, wody mi odchodziły zielone w szpitalu, dobrze że nie w domu bo pewnie bym tutaj do szpitala nie dojechała ze stresu
Strasznie mnie wszystko boli także myślę że będzie tragedia z dochodzeniem do siebie
Obyś szybko doszła do siebie ❤️Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
U mnie od kilku dni po południu i wieczorem pojawiają się twardnienia brzucha i jest taki okresowy ale nie umiem wyłapać typowych skurczy - mam nadzieję, że we wtorek na wizycie chociaż się okaże, że szyjka puszcza dlatego takie objawy 🙈
Poziomka9204, Nati94, Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
-
Tak wiec Jaś przyszedł wczoraj na świat o 11:45 i wazy całe 4020g i długi jest na całe 60cm! ❤️🥰❤️
Gratulacje!!! ❤️❤️❤️ Witamy Jasia po tej stronie brzuszka 😊💙Olo323 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Alicja o 3.08 przyszła na świat ❤️ 3060g i 56cm ale wydaje się być mniejsza więc nie wiem czy ją dobrze zmierzyli 🤭
Strasznie mnie wszystko boli także myślę że będzie tragedia z dochodzeniem do siebie
Gratulacje!!! ❤️ Witamy Alicję 😊
Dobrze, że byłaś już w szpitalu. Współczuję bólu i oby nie było tak źle z dochodzeniem do siebie 🥺Angelaaaa, Olo323 lubią tę wiadomość