W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna1820 wrote:Halo, co u was słychać ? 😁
No hej, hej 😊
My już przeprowadzeni od sylwestra 😊
Dzisiaj skręcamy łóżeczko i składamy wózek 😍
Do porodu zostały 34 dni 🙆♀️Poziomka9204, cslza, Nati94, Grażyna1820, Angelaaaa, Kalli95 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Grażyna1820 wrote:Halo, co u was słychać ? 😁👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Ciężkie noce, spuchnięte stopy i mega napady gorąca, no czuję się jakby było na dworze jakieś 30stopni 🙈 młody nie pcha się na świat, chyba jeszcze chce trochę podrosnąć 🤣
Ja od porodu jestem w jakiejś euforii związanej właśnie z poprawą samopoczucia. Nagle z takiego wielorybka(nie obraźliwe, humorystyczne ☺️) który ledwo wstaje z kanapy, stałam się z powrotem osobą pełną energii, a w dodatku zapominam co to mdłości ☺️ życzę Ci takiej poprawy już za chwilę 😘
U nas odpadł kikut, ale pępek dalej się goi. Dalej mamy napady zazdrości 2 latki, krzyk, szczerze to mam nadzieję, że jej minie bo oszaleć można- a wierzcie, że robię wszystko, by było tej zazdrości jak najmniej. Staś wynagradza wszystko, jest mega grzeczny, ślicznie robi kupy i bączki (dla mnie to ważne bo przeżyłam kolki i to dobrze wróży), ładnie je, w nocy budzi się co 2-3 godziny, czasami co 1.5 ale sporadycznie. W dzień to nie mam dziecka normalnie;) no i Chicco mega się sprawdza bo mimo zazdrości, Lili zacałowałaby go i zaprzytulała;D nie zawsze delikatnie 🙂Poziomka9204, Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Halo, co u was słychać ? 😁
Hej 😊 my walczymy z bólami brzuszka, prawdopodobnie po antybiotykach lub kolka. Mamy ciężkie wieczory i noce, ale rozkręciła mi się laktacja to chociaż z tym do przodu ✊Poziomka9204, Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Hej 😊 my walczymy z bólami brzuszka, prawdopodobnie po antybiotykach lub kolka. Mamy ciężkie wieczory i noce, ale rozkręciła mi się laktacja to chociaż z tym do przodu ✊
-
Nati94 wrote:Współczuję 🥺
Ja od porodu jestem w jakiejś euforii związanej właśnie z poprawą samopoczucia. Nagle z takiego wielorybka(nie obraźliwe, humorystyczne ☺️) który ledwo wstaje z kanapy, stałam się z powrotem osobą pełną energii, a w dodatku zapominam co to mdłości ☺️ życzę Ci takiej poprawy już za chwilę 😘
U nas odpadł kikut, ale pępek dalej się goi. Dalej mamy napady zazdrości 2 latki, krzyk, szczerze to mam nadzieję, że jej minie bo oszaleć można- a wierzcie, że robię wszystko, by było tej zazdrości jak najmniej. Staś wynagradza wszystko, jest mega grzeczny, ślicznie robi kupy i bączki (dla mnie to ważne bo przeżyłam kolki i to dobrze wróży), ładnie je, w nocy budzi się co 2-3 godziny, czasami co 1.5 ale sporadycznie. W dzień to nie mam dziecka normalnie;) no i Chicco mega się sprawdza bo mimo zazdrości, Lili zacałowałaby go i zaprzytulała;D nie zawsze delikatnie 🙂
Czyli Staś rekompensuje Ci całą ciążę 🥰 myślę, że małej z czasem przejdzie, zwłaszcza, że robicie wszystko żeby nie miała powodów czuć się "odrzuconą".👫 31lat
U nas ogólnie dobrze. Mały jest kochany❤️ niestety musieliśmy zmienić mleko bo straszne miał problemy z kupką. Ale poza tym widzę Jan bardzo się zmienia🥺 jak szybko rośnie. Od 3 dni w domu słychać słodkie gaworzenie ❤️ jutro Staś kończy dwa miesiące 😍
Poziomka9204, Chrupka , Anett93, Blondyna.B, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:U nas ogólnie dobrze. Mały jest kochany❤️ niestety musieliśmy zmienić mleko bo straszne miał problemy z kupką. Ale poza tym widzę Jan bardzo się zmienia🥺 jak szybko rośnie. Od 3 dni w domu słychać słodkie gaworzenie ❤️ jutro Staś kończy dwa miesiące 😍
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
👫 31lat
Oż kurcze Poziomka teraz w stopce u Ciebie dopiero widzę, że 29.12 obliczono wagę synka na 3950g😬 nastawiasz się na CC, czy będziesz upierać się nad SN?
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Nati u mnie podobnie jeśli chodzi o zazdrość 😬 najpierw cacy cacy pełno buziaków a potem walnie w głowę lub wkłada palec w oko 🤦♀️
Widzę też że chciałaby się z nią bawic bo przynosi jej zabawki 😁
No ale trzeba to jakoś przetrwać i mam nadzieję że będzie lepiejMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U nas wczoraj kiepski dzień.. Ala cały dzień na rękach u dużo płakała... Póki nie skończyła miesiąca to ładnie spała i nieprzeszkadzał jej hałas a teraz spać nie może a jak ma być ciucho jak półtoraroczne dziecko w domu, które jest bardzo głośne 😅🙈
Ja jutro mam ginekologa ciekawe jak się sprawy mają bo od wczoraj znowu krwawię 🤦♀️ no i liczę na cud że wyrazi zgodę żebym za paręst znowu mogła być w ciąży 🥹 także trzymajcie kciuki 😘Grażyna1820, Blondyna.B, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Hej dziewczyny!
Wybaczcie mi tę nieobecność, ale mam wrażenie, że jesteśmy w ciągłym biegu 😅 Wolne chwile wykorzystujemy na spacery (pogoda jest cudowna!), załatwianie spraw, odwiedziny znajomych, jest tego trochę, dlatego czas spędzany w internecie mi się skurczył 🙈
Nadrobię Was, ale wybaczcie, że się do waszych wpisów nie odniosę, chyba nie dam rady 🙈
U Nas ogólnie jest w porządku 🥰 Oprócz (prawdopodobnie) skoku rozwojowego i przez to ciut większych płaczków, to wszystko jest naprawdę super 😃 Antoś wydaje się coraz bardziej rozumny i kontaktowy, dzisiaj śmiał się do ściany (oczywiście zamiast do mnie 😆).
Narzeczony dziś wrócił do pracy, na szczęście do biura będzie jeździł rzadko, tak to praca zdalna.
Ja z Małym wyszłam dzisiaj z domu na 4,5h w miasto 😂 Byliśmy na wizycie u fizjoterapeuty, w kawiarni (ja wpadłam na herbatkę i pączka, Antoś na mleczko😅) i na drobnych zakupach. Pogoda była cudna, gdyby nie zmęczenie po tych kilku dobrych kilometrach, to może i wrócilibyśmy później 😅
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze 🥰Poziomka9204, Chrupka , Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
KlaraJa wrote:Oż kurcze Poziomka teraz w stopce u Ciebie dopiero widzę, że 29.12 obliczono wagę synka na 3950g😬 nastawiasz się na CC, czy będziesz upierać się nad SN?👫 31lat
Angelaaaa wrote:U nas wczoraj kiepski dzień.. Ala cały dzień na rękach u dużo płakała... Póki nie skończyła miesiąca to ładnie spała i nieprzeszkadzał jej hałas a teraz spać nie może a jak ma być ciucho jak półtoraroczne dziecko w domu, które jest bardzo głośne 😅🙈
Ja jutro mam ginekologa ciekawe jak się sprawy mają bo od wczoraj znowu krwawię 🤦♀️ no i liczę na cud że wyrazi zgodę żebym za paręst znowu mogła być w ciąży 🥹 także trzymajcie kciuki 😘👫 31lat
Domi_naturelover wrote:Hej dziewczyny!
Wybaczcie mi tę nieobecność, ale mam wrażenie, że jesteśmy w ciągłym biegu 😅 Wolne chwile wykorzystujemy na spacery (pogoda jest cudowna!), załatwianie spraw, odwiedziny znajomych, jest tego trochę, dlatego czas spędzany w internecie mi się skurczył 🙈
Nadrobię Was, ale wybaczcie, że się do waszych wpisów nie odniosę, chyba nie dam rady 🙈
U Nas ogólnie jest w porządku 🥰 Oprócz (prawdopodobnie) skoku rozwojowego i przez to ciut większych płaczków, to wszystko jest naprawdę super 😃 Antoś wydaje się coraz bardziej rozumny i kontaktowy, dzisiaj śmiał się do ściany (oczywiście zamiast do mnie 😆).
Narzeczony dziś wrócił do pracy, na szczęście do biura będzie jeździł rzadko, tak to praca zdalna.
Ja z Małym wyszłam dzisiaj z domu na 4,5h w miasto 😂 Byliśmy na wizycie u fizjoterapeuty, w kawiarni (ja wpadłam na herbatkę i pączka, Antoś na mleczko😅) i na drobnych zakupach. Pogoda była cudna, gdyby nie zmęczenie po tych kilku dobrych kilometrach, to może i wrócilibyśmy później 😅
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze 🥰
Ciesze się, że u Was wszystko dobrze ❤️❤️❤️👫 31lat
Poziomka9204 wrote:Podziwiam Cię, że już myślisz o kolejnej ciąży 🥰 ale ja też nie będę chciała bardzo długo czekać.
Myślę o kolejnej ale dopiero za parę lat 😁 zawsze moim marzeniem było więcej niż 2dzieci 🥰 ale wiadomo trzeba się cieszyć z tego co się maPoziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Myślę o kolejnej ale dopiero za parę lat 😁 zawsze moim marzeniem było więcej niż 2dzieci 🥰 ale wiadomo trzeba się cieszyć z tego co się ma
Angelaaaa lubi tę wiadomość
👫 31lat
Angelaaaa wrote:Myślę o kolejnej ale dopiero za parę lat 😁 zawsze moim marzeniem było więcej niż 2dzieci 🥰 ale wiadomo trzeba się cieszyć z tego co się ma
Podziwiam ☺️ Oluś jest kochany, gdyby nie ten ból brzuszka to byłby spokojny jak aniołek a mimo wszystko zmieniliśmy swoje plany dotyczące drugiego dziecka. Początkowo myśleliśmy, że jak dostaniemy zielone światło od ginekologa to zaczniemy starać się o rodzeństwo, ale teraz ja nie wiem czy w ogóle będę chciała kiedyś drugie dziecko 🤷♀️Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość