W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:http://zapodaj.net/b0ab34a9d5b32.jpg.html http://zapodaj.net/4627988ceaa04.jpg.html pierwszy pepino 10czulosz a drugi Quixx 20 albo 25 czulosci
Kada ja miałam podobne jak byłam w ciąży a po kilku dniach były dwie grube i mocne kreski także gratuluje:)rybka lubi tę wiadomość
-
dolacze sie i ja wredna mam na poniedzialek9 grudnia ale mam nadzieje ze nie dostane..witajcie dziewczynki zycze nam dwoch grubych kresek na testach ciazowych a tym ktorym sie juz udalo serdecznie gratuluje!!!!
iza30, mycha28, Paulia87, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
Co chwilę jakaś z pozytywnym testem tu wyskakuje Cudowny początek grudnia. Ale dziewczyny, jak Wy to robicie? Tzn nie chodzi mi o serduszkowanie, bo to akurat wiem jak się robi Ale jak robicie, że się udaje?.. Też bym tak bardzo już chciała...
A poza tym gratulacje dla wszystkich zafasolkowanychiza30, Ciapulinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:
Ja z mężem miałam metode codziennie:Drybka lubi tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym piękny początek grudnia.
Ja miałam podobnie kiedy się nie udawało rzuciłam mierzenie tempki obserwacje i pożegnałam się na jakiś czas z ovu wchodziłam tylko od czasu do czasu aby zobaczyć co nowego. Zaczełam dopiero udzielać sie na nowo na ovu jak zaszłam w ciąże. Czasami takie zdystansowanie się do pewnych rzeczy pomaga wiem to z własnego doświadczeniaKarolcia23369, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymindusia wrote:Gratuluje wszystkim zafasolkowanym piękny początek grudnia.
Ja miałam podobnie kiedy się nie udawało rzuciłam mierzenie tempki obserwacje i pożegnałam się na jakiś czas z ovu wchodziłam tylko od czasu do czasu aby zobaczyć co nowego. Zaczełam dopiero udzielać sie na nowo na ovu jak zaszłam w ciąże. Czasami takie zdystansowanie się do pewnych rzeczy pomaga wiem to z własnego doświadczenia
Widzisz ja miałam to samo skasowałam ovu i od razu udało się czlowiek za dużo do głowy przybiera i to blokuje;)
-
mindusia wrote:Gratuluje wszystkim zafasolkowanym piękny początek grudnia.
Ja miałam podobnie kiedy się nie udawało rzuciłam mierzenie tempki obserwacje i pożegnałam się na jakiś czas z ovu wchodziłam tylko od czasu do czasu aby zobaczyć co nowego. Zaczełam dopiero udzielać sie na nowo na ovu jak zaszłam w ciąże. Czasami takie zdystansowanie się do pewnych rzeczy pomaga wiem to z własnego doświadczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeh nie ma co robić pasuje łożko już pościelić jakby tak kiedyś mąz skończył wcześniej prace to by ładnie mnie zastałw piżamie w łóżku:D a juz po 12:D a ja dzis rosołek a na drugie filciki mam bo wczoraj mialam mielone:D ale jaka tu dobra sałatke zrobić hm jakies pomysły:D
iza30 lubi tę wiadomość
-
kochane pozdrawiam was wszystkie dla oczekujących życzę. Tych upragnionych II kreseczek a dla zafasolkowanych gratulacje:-) ja mam termin @ na 7grudnia dziś 11dpo i 25dc... Ze względu na to ze dziś urodzinowy dzień zaryzykowalam i poszłam na betę wynik o 18 i strasznie się niecierpliwie chociaż wynik znam pewnie będzie 0.1 ale przynamniej będę wiedzieć czy oczekiwać @ to czekanie jest stresujące dla większości dziewczyn szkoda ze to takie trudne
Paulia87, iza30, Kasiula09, mycha28, myszkaazi lubią tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualnymalutka1989571 wrote:kochane pozdrawiam was wszystkie dla oczekujących życzę. Tych upragnionych II kreseczek a dla zafasolkowanych gratulacje:-) ja mam termin @ na 7grudnia dziś 11dpo i 25dc... Ze względu na to ze dziś urodzinowy dzień zaryzykowalam i poszłam na betę wynik o 18 i strasznie się niecierpliwie chociaż wynik znam pewnie będzie 0.1 ale przynamniej będę wiedzieć czy oczekiwać @ to czekanie jest stresujące dla większości dziewczyn szkoda ze to takie trudne
dokladnie to oczekiwanie jest najgorsz ja dzień przed spodzewana @ roilam test i negatyw a dzien po @ spodiewanej wyszła II kreska blada ale była:D wiec 3mam kochana za Cieie kciuki nic sie nie martw:D a długo sie starasz??