W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka1989571 wrote:kochane pozdrawiam was wszystkie dla oczekujących życzę. Tych upragnionych II kreseczek a dla zafasolkowanych gratulacje:-) ja mam termin @ na 7grudnia dziś 11dpo i 25dc... Ze względu na to ze dziś urodzinowy dzień zaryzykowalam i poszłam na betę wynik o 18 i strasznie się niecierpliwie chociaż wynik znam pewnie będzie 0.1 ale przynamniej będę wiedzieć czy oczekiwać @ to czekanie jest stresujące dla większości dziewczyn szkoda ze to takie trudne[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Karolcia staram się 12mies z ovu początku tempki nie mierzone potem tak ostatnie i ten cykl jest na luzie ale sama chęć żeby fasolka była nie da się tak o tym nie myśleć niestety na szczęście mam jednego skarba w styczniu będzie miał 5lat a teraz. Bym chciała dla niego siostrzyczkę w niedziele odbilo mi i kupiłam takie różowe śliczne skarpetki moze przyniosą szczęście jesli nie będę czekać aż się przydadzą hehe
Karolcia23369, Paulia87 lubią tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli są nie regularne wszystko jest możliwe ja miałam jak w zegarku 28dni brałam castagnus i rozregulowal mi się całkowicie wydłużył o 6dni nastepny o 5 a teraz ostatni chyba się unormowal bo był 29 i na ten czekam:-) ogólnie stres przeziębienie jak i inne proste blachostki mogą opóźnić lub przyspieszyć @ nie wiem czy to dobrze zdaniem lekarza oczywiście w porządku i nikt nie mówił ze cykl musi być zawsze taki sam. Co do luteiny nigdy nie miałam z nią styczności wiec w tym się nie moge wypowiedzieć ale moze to związane z niąudało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:czesc serduszka
dzisiaj w nocy obudzil mnie straszy bol w pochwie i brzucha .
tempka 36.6 i okazalo sie ze zasnelam wstalam a tu krew a tu moj 24 dzien cyklu nie wiem czy to @ czy moze cos innego -
Jackie wrote:ja mam nieregularne bo wywolane luteina ale bralam ja od 16 do 25 dc . a 9 listopada pierwszy dzien cyklu i juz wszystko przyszlo dziwne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 12:52
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny