W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj juz mi sie chce do domku
a jeszcze 2 godzinki w pracy zmeczona jakas jestem dzis chociaz dzis wkońcu pierwsza noc od tygodnia ktora przespałam bez żadnego przebudzenia
jakies kłucie w podbrzuszu czy macicy nie wiem co to mi sie pojawia teraz co chwilę -
nick nieaktualny
-
Kada - gratuluję Ci!:* Teraz leć do lekarza, tak jak pisałaś, żeby sprawdził czy wszystko dobrze!
Malinka, szkoda, że Cię już nie ma, ale skoro dla Ciebie tak będzie lepiej to oczywiście rozumiem decyzję.
Paulia - osłabienie jak nic. Leżeć w łóżku i nic nie robić!
Mika, Kasiula, Lucy, Karolcia, Nusia, Mycha i inne dziewczęta, których nie wymieniłam (jeszcze nie ogarniam wszystkich nicków, przepraszam) - cześćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 13:56
iza30, mycha28 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:oj juz mi sie chce do domku
a jeszcze 2 godzinki w pracy zmeczona jakas jestem dzis chociaz dzis wkońcu pierwsza noc od tygodnia ktora przespałam bez żadnego przebudzenia
jakies kłucie w podbrzuszu czy macicy nie wiem co to mi sie pojawia teraz co chwilę
Jak przyszłam to wszystkie poszły -
myszkaazi wrote:Jestem Dziewczyny...Ja już nie wiem kompletnie NIC! Byłam siusiu i na papierze różowy śluz i trzy kropelki krwi, maleńkie jak łepek szpilki. O co chodzi?
-
Ovulka wrote:i co o tym myslicie?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=0
te pierwsze tesciki poodpisane all...
tylko przypomne ze krwawieie byla w terminie skape i czasem brazowe...
cowy myslicie?
jak dla mnie to raczej pozytywne -
iza30 wrote:Oby nie @ ale jesli tak to wybierz sie kochana na badania do gina niech sprawdzi co jest, ty bedziesz wtedy spokojniejsza