W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:i co o tym myslicie?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=0
te pierwsze tesciki poodpisane all...
tylko przypomne ze krwawieie byla w terminie skape i czasem brazowe...
cowy myslicie?Ovulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Dziewczyny ze starego watku Mungo zostawiala wiadomosc pozwolilam sobie ja skopiowac i wstawic tutaj :
Czesc dziewczynki
Pisalam juz Izie, ze odpuszczam poki co. Prowadze wykres, ale na razie nawet nie chce mi sie go udostepniac.
Wszystko dlatego, ze w czasie dwoch najblizszych owulek nie bedzie mnie w domu, wiec najszybciej w lutym cos moze zaskoczyc:(
No i we czwartek ide na usg piersi, bo wynalazlam u siebie guzek. nadaje sie teraz tyljo do watku `wszystko nie tak`
Nie mam humoru, nie chce Was doliwac, temu nic nie pisze, ale zagladam do Was, podczytuje Was systematycznie i trzymam za Was kciuki
Sorki za bledy, ale pisze z telefonu.
Karolcia wielkue gratulacje i nudnej ciazy Ci zycze
Buziaki robaczki moje -
Ovulka wrote:GdzIe zazwyczaj mierzycie temp? Pod pacha czy w pochwie?
iza30, Ovulka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Na moje zdecydowanie pozytywne. A jak czuły test robiłaś? 25? Z porannego moczu czy późniejszego?
Ja zawsze mierze pod pacha i te zapisauje ale dodatkowo mierze w pochwie i nigdy ponizej 37... Np teraz 37.5 -
nick nieaktualnyOvulka wrote:Testy robilam roznie, rano wieczorem, popoludniu.. Czulosc 25
Ja zawsze mierze pod pacha i te zapisauje ale dodatkowo mierze w pochwie i nigdy ponizej 37... Np teraz 37.5
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:ciezko co kolwiek powiedziec tempka na wykresie nie wskazuje na ciaze jeszcze sluz wodnisty i rozciagliwy i tempke sie mierzy o jednej godzinie
Ovulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:u mnie 2 lata temu wychodzily testy pozytywnie 2 . Pamietasz Iza jak w droghedzie mieszkalam ?
a pojechalam do gina ciazy brak beta tez negatywna
Ovulka - na betę i będziesz wiedziała. A jak nie to test za 2 dni, powinna być wtedy mocniejsza kreska..Ovulka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Wiecie, to jednak chyba @. Zaczyna mnie brzucho boleć. Popatrzyłam na ten swój wykres i moim zdaniem to owu była wcześniej - 14 dc. Miałam takie przeczucie, ale jak program mi zmienił termin, to się tym sugerowałam. Z jednej strony jest to coś dobrego. Po poronieniu cykle mi się unormowały. Już drugi będzie miał 28 dni. Czyli wszystko jasne. Ryczeć mi się chce, no ale co ja poradzę. się wtedy, kiedy szanse były największe. Nic więcej nie można zrobić. Trudno się mówi. Termometr już schowałam i test, który jednak dzisiaj kupiłam też schowałam. Jeśli kolejny cykl też będzie trwał 28 dni to mogę zrobić test w Sylwestra. Przykro mi cholernie, bo komu by nie było. Nie mierzę temperatury wcale już. To tylko niepotrzebny stres. Oby magia świąt sprawiła cud...
iza30, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Ja też miałam teraz 3 pozytywne testy, a ciąży brak. Ale to było Pepino-dupino
Ovulka - na betę i będziesz wiedziała. A jak nie to test za 2 dni, powinna być wtedy mocniejsza kreska..Ovulka lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Wiecie, to jednak chyba @. Zaczyna mnie brzucho boleć. Popatrzyłam na ten swój wykres i moim zdaniem to owu była wcześniej - 14 dc. Miałam takie przeczucie, ale jak program mi zmienił termin, to się tym sugerowałam. Z jednej strony jest to coś dobrego. Po poronieniu cykle mi się unormowały. Już drugi będzie miał 28 dni. Czyli wszystko jasne. Ryczeć mi się chce, no ale co ja poradzę. się wtedy, kiedy szanse były największe. Nic więcej nie można zrobić. Trudno się mówi. Termometr już schowałam i test, który jednak dzisiaj kupiłam też schowałam. Jeśli kolejny cykl też będzie trwał 28 dni to mogę zrobić test w Sylwestra. Przykro mi cholernie, bo komu by nie było. Nie mierzę temperatury wcale już. To tylko niepotrzebny stres. Oby magia świąt sprawiła cud...
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:W poprzednim cyklu zaposywalam tempke mierzona w pochwie, a teraz nie wiem dlaczego spod pachy... Jakojs tak... Ale teraz juz bede poprawiac błedy.. Moze i nie jest to ciaza... Okaze sie
Ale wierze ze w koncu sie uda jesli to nie terazOvulka lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:moze tak wykres wygladac z tempka bop mierzona pod pacha i dlatego taki slalom
Ovulka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny