W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Mam wizytę umówioną, ale na tę sobotę. Jeśli @ przylezie to nie pójdę, bo po co. Ciekawe jak później z wizytami, bo to okres świąteczny. No zobaczymy. Idę się chyba położyć. Mam przeczucie, że to @ się jednak zaczyna. W sumie lepiej szybciej niż później, ale wolałabym wcale. Niestety nie mam na to wpływu. W duuuuupie już to mam Tak fajnie było w pierwszej części cyklu, nie miałam na nic czasu, nie myślałam o tym, seks spontaniczny i w ogóle, a na koniec jak zawsze zaczęłam świrować, jak głupek... Oj tam! W nosie z tym wszystkim ;(
kochana przytulam pewnie niedługo dołacze do ciebie tez zaczyna mnie bolec jak zawsze przed @ wszystko tam na dole -
Ovulka wrote:Pozytywne ale ja bylam przekonana przed miesiaczka ze to sie nie udalo test tez byl negatywny przed... Potem krwawienie i teraz ciaz?
czasami podobno sie zdaza ze jest słabe krwawienie a jest juz ciąża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ovulka wrote:Jestek ok 5 dni po @, zaczelo sie brazowymi gestymi uplawami, potem dwa dni krwawienie, ale nie bylo az takie mocne jak zawsze, no i potem zdarzyl sie juz po @ taki jasno rozowiutki uplaw...
lec na bete kochana bedzie wiadomo
trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Ovulka wrote:Jestek ok 5 dni po @, zaczelo sie brazowymi gestymi uplawami, potem dwa dni krwawienie, ale nie bylo az takie mocne jak zawsze, no i potem zdarzyl sie juz po @ taki jasno rozowiutki uplaw...
-
Kochana za kilka dni powtórz test i wszystko sie wyjasni jak nie możesz zrobic bety, a te upławy moga wynikać z tego że w tym czasie miała wystąpić @ -
Dziewczyny ze starego watku Mungo zostawiala wiadomosc pozwolilam sobie ja skopiowac i wstawic tutaj :
Czesc dziewczynki
Pisalam juz Izie, ze odpuszczam poki co. Prowadze wykres, ale na razie nawet nie chce mi sie go udostepniac.
Wszystko dlatego, ze w czasie dwoch najblizszych owulek nie bedzie mnie w domu, wiec najszybciej w lutym cos moze zaskoczyc:(
No i we czwartek ide na usg piersi, bo wynalazlam u siebie guzek. nadaje sie teraz tyljo do watku `wszystko nie tak`
Nie mam humoru, nie chce Was doliwac, temu nic nie pisze, ale zagladam do Was, podczytuje Was systematycznie i trzymam za Was kciuki
Sorki za bledy, ale pisze z telefonu.
Karolcia wielkue gratulacje i nudnej ciazy Ci zycze
Buziaki robaczki mojemycha28 lubi tę wiadomość