Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka1989571 wrote:
    Ja mam dziś urodzinki a jutro następne święto barborki hehe
    Najlepszego serduszko :*

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam sie do zyczen:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej kochane jak dzionek mija ?? :D
    Ja jak wstalam zobaczylam ktora godzina to sie za glowe zlapalam :) byla 11;40 :) chyba potrzebowalam tyle snu bo sie obudzilam tylko na tempke i dopiero niedawno :)
    Milego dnia :* <3

Hej hej to sobie pospałas nie ma co:D a dzionek jak dzionek nudno troszke ale zaraz ide jeśc mój rosołek:D bo gotowałam na 2 dni:D tal luie zupyy na 2 dni gotowac o pożniej sie nei hce 3 4 dni jesc tej samej:)a u Ciebie jak tam?:*

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

• Karolcia :) Nowa

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również składam najserdeczniejsze życzenia :) A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny :) jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę :) 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki :)

Paulia87, mycha28, iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka1989571 wrote:
    Ja mam dziś urodzinki a jutro następne święto barborki hehe
    Wszystkiego Najlepszego sto lat :) :* Spelnienia marzen <3

• malutka1989571 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia trzymam mocno żeby się udało w koncu

udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zaspalam laseczki:)co mi sie nie zdarza:)z tego wszystkiego nie mierzylam temp i zrobilam to teraz.. patrze a tu 37,1 ale pewnie dlatego ze to popludnie:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia :) wrote:
    Ja również składam najserdeczniejsze życzenia :) A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny :) jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę :) 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki :)
    Oczywiście że będziemy trzymały kochana!!!!!
    Hej Ewelinka:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Hej hej to sobie pospałas nie ma co:D a dzionek jak dzionek nudno troszke ale zaraz ide jeśc mój rosołek:D bo gotowałam na 2 dni:D tal luie zupyy na 2 dni gotowac o pożniej sie nei hce 3 4 dni jesc tej samej:)a u Ciebie jak tam?:*
    Narazie dobrze zaraz musze wziasc sie za ogarnianie musze pranie zrobic posprzatak :) Listonosza jeszcze nie bylo wciaz czekam i czekam i czekam na te testy :/ szlak mnie wezmie i nie odbiore a trzeba przy odbiorze zaplacic czekam do jutra na nie ostatni dzien jak nie to gdzies mam te testy

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oczywiście że będziemy trzymały kochana!!!!!
    Hej Ewelinka:)
    Czesc kochana <3

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malutka :) buziak dla Ciebie :*

• malutka1989571 Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chyba choroba bierze juz 2gi dzień kicham cały czas sikam co 10min i mam zimne nogi zaczyna zbierać się katar jak ja nie lubię przeziębień :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 13:13

udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochana :)
    Trzymam kciuki bardzo mocno :* <3

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dzięki :) no, ale ja też już zmykam, bo muszę obiad zrobić - mąż niedługo wraca z pracy :) no i pranko czeka :) a trzeba się już brać pomału za porządki przed świętami :) Buziaki dla wszystkich które się starają i dla tych, którym się już udało :************************************************

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jest u nas dużo karolin:D hehe fajnie :D

iza30 lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka1989571 wrote:
    Mnie chyba choroba bierze juz 2gi dzień kicham cały czas sikam co 10min i mam zimne nogi zaczyna zbierać się katar jak ja nie lubię przeziębień :-/
    Malutka to tak jak mnie!! Zimno mi ale pod pachą temperatury nie mam mierzyłam teraz i w pochwie 37,28... Krew z nosa z rana mi leciała czuje się fatalnie jakoś dziś....

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Malutka to tak jak mnie!! Zimno mi ale pod pachą temperatury nie mam mierzyłam teraz i w pochwie 37,28... Krew z nosa z rana mi leciała czuje się fatalnie jakoś dziś....

osłabienie jakies masz;/ nie dobrze;/

Paulia87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Trzymamy kciuki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam dosc swojego cyklu :/

‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ