W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej kochane jak dzionek mija ??
Ja jak wstalam zobaczylam ktora godzina to sie za glowe zlapalam byla 11;40 chyba potrzebowalam tyle snu bo sie obudzilam tylko na tempke i dopiero niedawno
Milego dnia :*
Hej hej to sobie pospałas nie ma co:D a dzionek jak dzionek nudno troszke ale zaraz ide jeśc mój rosołek:D bo gotowałam na 2 dni:D tal luie zupyy na 2 dni gotowac o pożniej sie nei hce 3 4 dni jesc tej samej:)a u Ciebie jak tam?:*Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja również składam najserdeczniejsze życzenia A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki
Paulia87, mycha28, iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia :) wrote:Ja również składam najserdeczniejsze życzenia A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki
Hej Ewelinka:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:Hej hej to sobie pospałas nie ma co:D a dzionek jak dzionek nudno troszke ale zaraz ide jeśc mój rosołek:D bo gotowałam na 2 dni:D tal luie zupyy na 2 dni gotowac o pożniej sie nei hce 3 4 dni jesc tej samej:)a u Ciebie jak tam?:*
-
nick nieaktualny
-
Mnie chyba choroba bierze juz 2gi dzień kicham cały czas sikam co 10min i mam zimne nogi zaczyna zbierać się katar jak ja nie lubię przeziębień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 13:13
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualnyKarolcia :) wrote:Ja również składam najserdeczniejsze życzenia A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki
Trzymam kciuki bardzo mocno :* -
Jeszcze raz dzięki no, ale ja też już zmykam, bo muszę obiad zrobić - mąż niedługo wraca z pracy no i pranko czeka a trzeba się już brać pomału za porządki przed świętami Buziaki dla wszystkich które się starają i dla tych, którym się już udało :************************************************
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malutka1989571 wrote:Mnie chyba choroba bierze juz 2gi dzień kicham cały czas sikam co 10min i mam zimne nogi zaczyna zbierać się katar jak ja nie lubię przeziębień[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Malutka to tak jak mnie!! Zimno mi ale pod pachą temperatury nie mam mierzyłam teraz i w pochwie 37,28... Krew z nosa z rana mi leciała czuje się fatalnie jakoś dziś....
osłabienie jakies masz;/ nie dobrze;/Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia :) wrote:Ja również składam najserdeczniejsze życzenia A przede wszystkim witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa. Mam na imię Karolina i staramy się z mężem już od 9 m-cy o nasze upragnione niemowlę 27 listopada dali mi zastrzyk z pregnylu (oczywiście po 3 m-cach brania clo), , wczoraj miałam ból w podbrzuszu i nie wiem co dalej... Wizytę mamy dopiero 19 grudnia. Proszę - trzymajcie za nas kciuki
Trzymamy kciuki -
nick nieaktualny