W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Mój synek jak zrobiłam pierwszy test ale to przed spodziewanym terminem @ mówię do niego Igorek widzisz tu druga kreskę on do mnie ze nie ale dorysuje...
Tynka1990, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Mój synek jak zrobiłam pierwszy test ale to przed spodziewanym terminem @ mówię do niego Igorek widzisz tu druga kreskę on do mnie ze nie ale dorysuje...
he he dzieci są dobre ale na szczescie nie trzeba było dorysowywaćWaniulka, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Igor jest mądrym chłopcem pierwsza klasa dopiero ale uczy się szybko i świetnie...Ale uwagi przynosi dzień w dzień to zgasi światło to zamknie dzieci w szatni to rozmawia to się kręci to biega
mój tato zawsze tak mówił heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 18:45
MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:O dobre powiem to tej głupiej pani wychowawczyni jego bo wydaje mi się ze troszkę przesadza że on taki niegrzeczny
Nie zawsze dzieci są winne, wiadomo że nie są święte ale trzeba zachować zdrowy rozsądek i zanim kogoś się oskarży poznać faktyMartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny