W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Nie przejmuj się Joanna nie jesteś sama, mnie bóle @ męczą już tydzień, dziś temp. zaczęła spadać i jedyne co mnie wku...a to to, że muszę czekać na @. Skoro wiem że nic z tego cyklu to byłaby już ta @ i do nowa wszystko.. Nie cierpię czekać
To tak samo jak u mnie.. co prawda @ jeszcze nie mam, ale już ją czuje.. ;/ Im wcześcniej przyjdzie, tym szybciej sobie pójdzie.. -
hejka pijemy kawke??? sorrki ze tak bez slowa odeszlam ale chcialam troszke odpoczac od owu,forum,itp. bede zagladac co jakis czas ale narazie chce wyluzowac i dazyc do swojego celu zgubic kilka kilo kilka tylko okolo 15 ola niegniewam sie ja nie z tych co sie z byle powodu obrazaja luzik
olka30, iza30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
U nas wieje od piątku.. Dziś pół nocy nie spałam przez ten pie... wiatr... Przez to mnie łeb boli, a ochotę do pracy mam wręcz nieziemską.. Jeszcze mam mieszkanie na poddaszu, na dachu blachy, więc wrażenia niezapomniane..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:29
-
olka30 wrote:U nas wieje od piątku.. Dziś pół nocy nie spałam przez ten pie... wiatr... Przez to mnie łeb boli, a ochotę do pracy mam wręcz nieziemską.. Jeszcze mam mieszkanie na poddaszu, na dachu blachy, więc wrażenia nieziemskie..
-
nick nieaktualny