X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Miłego dnia mimo kiepskiej pogody!
    Weekend minął tak szybko, w sobotę mąż zabrał mnie na zakupy do galerii, wieczorem do teatru a wczoraj mieliśmy gości. Męża kuzynka z synkiem Frankiem (ma 2 miesiące), taki malutki słodziak, i będzie męża chrześniakiem :) buziaki dla Was!

zoosiaa lubi tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam pytanie i proźbe.. okropnie bolą, wręcz pieką mnie sutki :( @ się zbliża to normalne, ale nigdy nie bolały aż tak bardzo! do tego całe w taki gruczołach.. można jakoś zadziałać na ten ból :(

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

rybka lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Witam ;)

Hej! :) u mnie w koncu słonce i nie wieje!

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej hej ;) a u mnie nadal pochmurno ale juz nie tak wietrznie jak przez ostatnie 2 dni.. ;)

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    no hej hej ;) a u mnie nadal pochmurno ale juz nie tak wietrznie jak przez ostatnie 2 dni.. ;)

A jak dzisiejsze samopoczucie? :)

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    A jak dzisiejsze samopoczucie? :)
    Nie wiem nawet.. hehe takie nijakie , nie jest zle inie jest dobrze tak pół na pół ;) a u ciebie jak tam ? :)

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie całkiem całkiem.. mimo, że wyczekuje @ :) Pogoda piękna, aż chce się zyć! :P

zoosiaa lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u mnie dalej paskudnie i wieje, ale trochę mniej niż wczoraj..

Joanna mnie w tym cyklu tak bolały piersi i sutki, że myślałam że pękną :(
    Już mi wychodzi bokiem stymulacja hormonalna, ale przede mną już ostatni cykl :( Dziś zaczęło się plamienie, więc @ się rozkręca. Mam dość wszystkiego. Moje pieprzone życie nie ma sensu skoro nie dane mi być matką. Mój jedzie na powtórne badanie nasienia, choć wyniki miał niezłe.. W sumie szkoda kasy, bo wiem że wina tkwi po mojej stronie :(

Mam nadzieję, że wy będziecie mieć lepszy dzień dziś niż ja.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam, u mnie dalej paskudnie i wieje, ale trochę mniej niż wczoraj..

Joanna mnie w tym cyklu tak bolały piersi i sutki, że myślałam że pękną :(
    Już mi wychodzi bokiem stymulacja hormonalna, ale przede mną już ostatni cykl :( Dziś zaczęło się plamienie, więc @ się rozkręca. Mam dość wszystkiego. Moje pieprzone życie nie ma sensu skoro nie dane mi być matką. Mój jedzie na powtórne badanie nasienia, choć wyniki miał niezłe.. W sumie szkoda kasy, bo wiem że wina tkwi po mojej stronie :(

Mam nadzieję, że wy będziecie mieć lepszy dzień dziś niż ja.

Ja nie biorę leków. Wczoraj cały dzień umierałam ból brzucha, do tego te suty!!! a dzisiaj odziwo spokojnie, nic mnie nie boli.. :) okres powinnam dostać dzisiaj więc go wyczekuje, bo intuicja mi mówi że się zjawi.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli wszystko, a muszę siedzieć w pracy i udawać że żyję, a @ się nie chce rozkręcić :(

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Mnie boli wszystko, a muszę siedzieć w pracy i udawać że żyję, a @ się nie chce rozkręcić :(

Może się nie rozkręci :))

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wczoraj zawitała @ ... a tak dała popalić razem z bólem głupia pinda...

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    u mnie wczoraj zawitała @ ... a tak dała popalić razem z bólem głupia pinda...

Ja wciąż na tą pinde czekam..

rybka lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Ja wciąż na tą pinde czekam..
    Nie warto na nią czekać hee ;) ona jest zła... :)

rybka lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Nie warto na nią czekać hee ;) ona jest zła... :)

Zła to mało powiedziane! ;P Ale im szybciej przyjdzie, tym szybciej sobie pójdzie ;)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoras z Was miala robiona laparoskopie diagnistyczna?

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    Hej. Czy ktoras z Was miala robiona laparoskopie diagnistyczna?
    Nie kojarzę lilys..

@ się rozkręciła koło południa. Chyba sobie odpuszczę ovufriend, będę tu tylko czasem zaglądać.. Nie mam już na to siły..

rybka lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Nie kojarzę lilys..

@ się rozkręciła koło południa. Chyba sobie odpuszczę ovufriend, będę tu tylko czasem zaglądać.. Nie mam już na to siły..

Ja wciąz czekam..

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze uslyszalam ze przez kilka zbednych operacji moglam sie popsuc i dobrzeby bylo zebym ti cholerstwo zrobila.. chyba wole lapariskopie niz hsg.. a moze po prostu nie jest mi dane miec dziecka? 10 lat zabawy 5 lat czekalam zeby ew. Dziecku nie zaszkodzila chemia ktora mialam a potem potem tylko gorzej.. powiem szczerze ze gdybym nawet byla w ciazy i poronila inaczej by na mnie rodzina patrzyla.. mam juz wszystkiego dosc.. temperaturki okresiki przytulanka .. juz chyba jak maszyna ... teraz teraz teraz...i co i tak k...a sie nie uda
    a wrrr.... a gdyby nie wy nie mialabym z kim pogadac bo wszystkie moje kolezanki albo z malenkimi dziecmi albo w ciazy...
    nawet moja bratowa po 40 zaszla w ciaze od tak se bo chcieli i trach za pierwszym razem..

flustracja owszem.. chodzaca...

olka30, rybka lubią tę wiadomość

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ