Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki.. ;)
    Wiecie co ja chyba musze zrezygnować z facebooka... co nie wejde któegoś dnia to zdj moich kolezanek w ciąży.. obłęd jakiś no.. to mnie prześladuje normalnie, ale już tłumaczyłam sobie fajnie niech sie cieszą itd a ja na pewno " kiedyś " też będę miała taką dzidzie, ale za kazdym razem gdy patrze na ich zdj z brzuszkami to mnie oczy łzami sie zalewają..... . :/

olka30, rybka lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lilys widzę, że masz takie myśli jak ja.. U mnie w otoczeniu tylko jedna koleżanka jeszcze nie ma dzieci i nie jest w ciąży, może temu że też ma z tym problemy.. A tak to już ostatnie niedobitki w ciążę pozachodziły, oczywiście za pierwszym razem.. Wszyscy k..wa zachodzą za pierwszym razem :(

Witam z rana, u nas właśnie było gradobicie jak jechałam do pracy :( Pogoda pod psem.. Wczoraj złamałam zakaz słodyczy i zjadłam ciasto z kremem jak wróciłam do domu, na poprawę humoru.. I w cale nie poczułam się lepiej..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam tez ten dzien tak sie ciagnie?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys ciągnie się jak nie powiem co.........

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się ciągnie jak krew z nosa, a chęci do pracy brak..

rybka lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi

Trzymam za wszystkie kciuki ;)

wielkie buziole ;)

rybka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :)
    Ja tylko na chwilke nie zagladam do was bo przyjechala do mnie szwagierka :) i zagladam tylko na wykres i nie mam czasu nawet na chwilke tu zajrzec teraz nadrobilam :) Mam nadzije ze juz w piatek zajrze do was na pogaduchy :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..

Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje :( Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce :( I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
    Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania :( Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń :(

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :-) pije ktoras ze mna kawke???

zoosiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.. potrzebuje wiadra kawki

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    Ja.. potrzebuje wiadra kawki
    to pijemy :-) jaki humorek???

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..

Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje :( Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce :( I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
    Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania :( Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń :(
    hej <3 super ze pogadalas se ze swiom on napewno przezywa to tak samo jak ty,musicie byc silni<3 <3

iza30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej rybeńko :* jak tam u Ciebie? :)

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to pijemy :-) jaki humorek???

nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze.. :)

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
    A na kiedy masz termin @?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    a moze nie przyjdzie??? sikalas na testa?? bole nieraz sa i w ciazy wiec dopoki nas nie zaleje jest nadzieja :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..

rybka, lilys, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Rybka - co u Ciebie Ślicznotko?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze.. :)
    coraz wiecej dziewczyn odpuszcza staranka..ja np.postawilam sobie inne cele na pierwszym miejscu,seks ma byc i bedzie kiedy bedzie ochota a nie ze trzeba a mierze tempke bo jak przejde sie do ginka chce jej wydrukowac kilka wykresow :-)

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ