X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki.. ;)
    Wiecie co ja chyba musze zrezygnować z facebooka... co nie wejde któegoś dnia to zdj moich kolezanek w ciąży.. obłęd jakiś no.. to mnie prześladuje normalnie, ale już tłumaczyłam sobie fajnie niech sie cieszą itd a ja na pewno " kiedyś " też będę miała taką dzidzie, ale za kazdym razem gdy patrze na ich zdj z brzuszkami to mnie oczy łzami sie zalewają..... . :/

olka30, rybka lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lilys widzę, że masz takie myśli jak ja.. U mnie w otoczeniu tylko jedna koleżanka jeszcze nie ma dzieci i nie jest w ciąży, może temu że też ma z tym problemy.. A tak to już ostatnie niedobitki w ciążę pozachodziły, oczywiście za pierwszym razem.. Wszyscy k..wa zachodzą za pierwszym razem :(

Witam z rana, u nas właśnie było gradobicie jak jechałam do pracy :( Pogoda pod psem.. Wczoraj złamałam zakaz słodyczy i zjadłam ciasto z kremem jak wróciłam do domu, na poprawę humoru.. I w cale nie poczułam się lepiej..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam tez ten dzien tak sie ciagnie?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys ciągnie się jak nie powiem co.........

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się ciągnie jak krew z nosa, a chęci do pracy brak..

rybka lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi

Trzymam za wszystkie kciuki ;)

wielkie buziole ;)

rybka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :)
    Ja tylko na chwilke nie zagladam do was bo przyjechala do mnie szwagierka :) i zagladam tylko na wykres i nie mam czasu nawet na chwilke tu zajrzec teraz nadrobilam :) Mam nadzije ze juz w piatek zajrze do was na pogaduchy :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..

Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje :( Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce :( I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
    Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania :( Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń :(

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :-) pije ktoras ze mna kawke???

zoosiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.. potrzebuje wiadra kawki

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    Ja.. potrzebuje wiadra kawki
    to pijemy :-) jaki humorek???

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..

Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje :( Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce :( I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
    Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania :( Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń :(
    hej <3 super ze pogadalas se ze swiom on napewno przezywa to tak samo jak ty,musicie byc silni<3 <3

iza30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej rybeńko :* jak tam u Ciebie? :)

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    to pijemy :-) jaki humorek???

nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze.. :)

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
    A na kiedy masz termin @?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    a moze nie przyjdzie??? sikalas na testa?? bole nieraz sa i w ciazy wiec dopoki nas nie zaleje jest nadzieja :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..

rybka, lilys, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Rybka - co u Ciebie Ślicznotko?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze.. :)
    coraz wiecej dziewczyn odpuszcza staranka..ja np.postawilam sobie inne cele na pierwszym miejscu,seks ma byc i bedzie kiedy bedzie ochota a nie ze trzeba a mierze tempke bo jak przejde sie do ginka chce jej wydrukowac kilka wykresow :-)

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ