W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki..
Wiecie co ja chyba musze zrezygnować z facebooka... co nie wejde któegoś dnia to zdj moich kolezanek w ciąży.. obłęd jakiś no.. to mnie prześladuje normalnie, ale już tłumaczyłam sobie fajnie niech sie cieszą itd a ja na pewno " kiedyś " też będę miała taką dzidzie, ale za kazdym razem gdy patrze na ich zdj z brzuszkami to mnie oczy łzami sie zalewają..... .olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Oj Lilys widzę, że masz takie myśli jak ja.. U mnie w otoczeniu tylko jedna koleżanka jeszcze nie ma dzieci i nie jest w ciąży, może temu że też ma z tym problemy.. A tak to już ostatnie niedobitki w ciążę pozachodziły, oczywiście za pierwszym razem.. Wszyscy k..wa zachodzą za pierwszym razem
Witam z rana, u nas właśnie było gradobicie jak jechałam do pracyPogoda pod psem.. Wczoraj złamałam zakaz słodyczy i zjadłam ciasto z kremem jak wróciłam do domu, na poprawę humoru.. I w cale nie poczułam się lepiej..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi
Trzymam za wszystkie kciuki
wielkie buziolerybka lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Ja tylko na chwilke nie zagladam do was bo przyjechala do mnie szwagierkai zagladam tylko na wykres i nie mam czasu nawet na chwilke tu zajrzec teraz nadrobilam
Mam nadzije ze juz w piatek zajrze do was na pogaduchy
rybka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..
Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swojeZawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce
I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam staraniaSkoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..
Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swojeZawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce
I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam staraniaSkoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeń
super ze pogadalas se ze swiom on napewno przezywa to tak samo jak ty,musicie byc silni<3
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to pijemy
jaki humorek???
nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze..
rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoannaaa wrote:Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
rybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
iza30 lubi tę wiadomość
-
Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..
rybka, lilys, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze..
iza30 lubi tę wiadomość