W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki..
Wiecie co ja chyba musze zrezygnować z facebooka... co nie wejde któegoś dnia to zdj moich kolezanek w ciąży.. obłęd jakiś no.. to mnie prześladuje normalnie, ale już tłumaczyłam sobie fajnie niech sie cieszą itd a ja na pewno " kiedyś " też będę miała taką dzidzie, ale za kazdym razem gdy patrze na ich zdj z brzuszkami to mnie oczy łzami sie zalewają..... .olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Oj Lilys widzę, że masz takie myśli jak ja.. U mnie w otoczeniu tylko jedna koleżanka jeszcze nie ma dzieci i nie jest w ciąży, może temu że też ma z tym problemy.. A tak to już ostatnie niedobitki w ciążę pozachodziły, oczywiście za pierwszym razem.. Wszyscy k..wa zachodzą za pierwszym razem
Witam z rana, u nas właśnie było gradobicie jak jechałam do pracy Pogoda pod psem.. Wczoraj złamałam zakaz słodyczy i zjadłam ciasto z kremem jak wróciłam do domu, na poprawę humoru.. I w cale nie poczułam się lepiej..
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi
Trzymam za wszystkie kciuki
wielkie buziolerybka lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Ja tylko na chwilke nie zagladam do was bo przyjechala do mnie szwagierka i zagladam tylko na wykres i nie mam czasu nawet na chwilke tu zajrzec teraz nadrobilam Mam nadzije ze juz w piatek zajrze do was na pogaduchyrybka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..
Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeńrybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Dzień dobry, dziś dla odmiany świeci słońce.. Wczoraj deszcz i wiatr dał nam popalić, ale teraz zapowiada się ładny dzień..
Wieczór w końcu zmusiłam M do pogadania o naszej sytuacji i jakoś tak mi smutno, bo na nim też się to wszystko mocno odbija choć nie daje po sobie poznać. Nawet zagadnął o adopcję, choć stwierdził że zawsze myślał że najpierw będzie miał swoje Zawsze chciałam adoptować dziecko, ale mieszkając z rodzicami nie mam szans. Mojemu ojcu wszystko przeszkadza, głównie ja, nie pozwolę żeby się wyżywał na bogu ducha winnym dziecku, bo będzie obce I nawet nie ma jak odbić się od dna i wyprowadzić jak pół wypłaty daję na lekarzy i leczenie..
Potrzeba mi jakiegoś światełka w tunelu, daję sobie ostatni miesiąc, ale chyba już bez wspomagania i odpuszczam starania Skoncentruję się na swoim życiu, spróbuję coś zmienić, ale smutno mi na duszy że to już koniec marzeńiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:to pijemy jaki humorek???
nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze..
rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoannaaa wrote:Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
rybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Hej dziewczyny! Co u Was? Ja nadal nie dostałam @.. od 4dni mam miesiączkowe bóle tylko krwawienia brak.. dziś nie spałam z bólu w nocy. Eh.. pierwszy raz chyba już chcę i tak czekam na @
iza30 lubi tę wiadomość
-
Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..
rybka, lilys, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:nastawienie bojowe. . Szkoda ze nie do pracy. Poddalam sie i odpuscilam starania . I lepiej mi z tym troche. Powiedzialam tesciowej ze jak chce maskotke to jej malpke kupie. A nie wnuka urodze..
iza30 lubi tę wiadomość