X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a moze nie przyjdzie??? sikalas na testa?? bole nieraz sa i w ciazy wiec dopoki nas nie zaleje jest nadzieja :-)

Jeszcze nie.. nie chce rozczarowania. No i dziś zmienił mi się śluz.. był taki wodnisty lepki, ale bardzo mało. Dziś biały gęsty.. Sama nie wiem co myśleć, wciąż czekam.

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    A Ty Rybka - co u Ciebie Ślicznotko?
    u mnie ??? hm...dieta cwiczenia i zgubienie troche kil to moje cele teraz :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..

proponuje przejsc sie do gina. Zeby to jakies paskudztwo nie bylo tak jak u Mnie.

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Jeszcze nie.. nie chce rozczarowania. No i dziś zmienił mi się śluz.. był taki wodnisty lepki, ale bardzo mało. Dziś biały gęsty.. Sama nie wiem co myśleć, wciąż czekam.
    jak uwazasz tak zrob..jak chcesz czekac to czekaj ja zawsze w dniu terminu robie testy zeby niemiec nadzieji ale kazda z nas jest inna...trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

iza30 lubi tę wiadomość

• Joannaaa Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    jak uwazasz tak zrob..jak chcesz czekac to czekaj ja zawsze w dniu terminu robie testy zeby niemiec nadzieji ale kazda z nas jest inna...trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poczekam jeszcze dzisiaj :) Jak się nie zjawi jutro zatestuje :) Dziękuje :*

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Dawno mnie nie bylo :) ale juz jesem.. nawet na innych watkach jakos troche odpuscilam :) ale powrocilam :)
    U nas bez rewelacyjnych zmian maz po USG okazalo sie ze Jaderka sa obje ponizej normy androlog nie daje sznas.. ale pisalam z innym lekarzem opisalam wyniki dokladnie i daje nam 10 % sznas na znalezienie plemniczkow podczas biopsj i jader ;) poki co mamy zrobic mezowi badania genetyczne, testosteron wolny i normalny, DHEAS bete HCG i merkery nowotworowe.. tych dwoch najbardziej sie boje..choc na USG lekarz powiedzial ze nie widzi nic co by wskazywalo na sprawy nowotworowe..ale matrtwi mnie bo wyszla jakas mala torbielka 3 mm u meza i drobna przestrzen hipoechogeniczna ( 2mm) wiec wole zrobic tebadania mezowi zeby z czystym sumieniem mozna bylo robic biopsje i wdrozyc leczenie

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    u mnie ??? hm...dieta cwiczenia i zgubienie troche kil to moje cele teraz :-)
    To podobnie jak ja tyle ze nie mam kiedy cwiczyc. .

tez postawilam sobie inne priorytety. Zobaczymy jak to bedzie.
    Od dnia slubu przytylam 8 kg. Najgorsze jest to ze nie mam pojecia jak bo nie wpierdzielam duzo i kalorycznie. A sadelko ukochalo sobie brzuch ;)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannaaa wrote:
    Poczekam jeszcze dzisiaj :) Jak się nie zjawi jutro zatestuje :) Dziękuje :*
    wiem ze boli okropnie widok jednej kreski ale jak ja to wole juz ujrzec jedna kreske niz miec nadzieje (oczywiscie jak mi sie nieraz spoznia) niechce cie nakrecac i namawiac :-)

olka30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hej dziewczynki :)

Dawno mnie nie bylo :) ale juz jesem.. nawet na innych watkach jakos troche odpuscilam :) ale powrocilam :)
    U nas bez rewelacyjnych zmian maz po USG okazalo sie ze Jaderka sa obje ponizej normy androlog nie daje sznas.. ale pisalam z innym lekarzem opisalam wyniki dokladnie i daje nam 10 % sznas na znalezienie plemniczkow podczas biopsj i jader ;) poki co mamy zrobic mezowi badania genetyczne, testosteron wolny i normalny, DHEAS bete HCG i merkery nowotworowe.. tych dwoch najbardziej sie boje..choc na USG lekarz powiedzial ze nie widzi nic co by wskazywalo na sprawy nowotworowe..ale matrtwi mnie bo wyszla jakas mala torbielka 3 mm u meza i drobna przestrzen hipoechogeniczna ( 2mm) wiec wole zrobic tebadania mezowi zeby z czystym sumieniem mozna bylo robic biopsje i wdrozyc leczenie
    hej hej..faktycznie dawno cie nie bylo...mocno kciukam aby bylo wszystko oki :-) wpadaj do nas czesciej <3 plosimy :-) :-D a tak na marginesie masz zawsze super tytuly cyklu :-)

Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    To podobnie jak ja tyle ze nie mam kiedy cwiczyc. .

tez postawilam sobie inne priorytety. Zobaczymy jak to bedzie.
    Od dnia slubu przytylam 8 kg. Najgorsze jest to ze nie mam pojecia jak bo nie wpierdzielam duzo i kalorycznie. A sadelko ukochalo sobie brzuch ;)
    a ile jestescie po slubie??? (jak mozna wiedziec) ja musze schudnac koniec i kropka no bo jak zajde to co?? bede wygladac jak slon :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata w maju stuknie.
    Tak dbalam o meza zeby zlapal kg (patyczak )ze w koncu on zlapal 20 a ja 8. On dalej tyje - stworzylam lodowkowego potwora ja mam cel - 8 . Jakas konkretna diete stosujesz?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hej hej..faktycznie dawno cie nie bylo...mocno kciukam aby bylo wszystko oki :-) wpadaj do nas czesciej <3 plosimy :-) :-D a tak na marginesie masz zawsze super tytuly cyklu :-)
    Ajj..ostatnio jakos komp ni ejest mi w głowie.. :) ale postaram sie czesciej wpadac :)
    A dziekuje :) inspiracje czerpie z meza ;D heheh :)

Dzis robie wiosenne porzadki wywalam posciel na taras :D
    Słoneczko mnei pienie nastraja :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przez fajki chyba i brak jajnika..

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ajj..ostatnio jakos komp ni ejest mi w głowie.. :) ale postaram sie czesciej wpadac :)
    A dziekuje :) inspiracje czerpie z meza ;D heheh :)

Dzis robie wiosenne porzadki wywalam posciel na taras :D
    Słoneczko mnei pienie nastraja :D
    u nas slonko ale wietrznie...super ze masz energie,zapal i super meza czuc to :-)

Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest odwrotnie ja od slubu chyba oddaje mojemu M kilogramy bo nawet jgo mama mowi ania chudnie a tobie sie robi tatusiowy brzuszek chyba ania o ciebie za bardzo dba :D hehhe :D ale on zawsez taki wysoki i chudy byl a tera z wyglada dobrze :) tyle ze moj to jest łakociarz i moglby pochlaniac kg slodycze.. jak z nim sie zpaoznalam to jak chodzilismy a to do klubu, a to na pizze i zawsze moje ostatnie danie dnia bylo hamburger lub cos innego ;P
    Pozniej zaczelam na rok przed slubem chodzic a fitness basen odchudzalam sie a kg przybywaly ;/
    az do jednego pieknego dni kiedy zrobilam TSH ;/ dostalam magiczne tabletki na tarczyce i od maja 2013 spadło mi juz 20 kg :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    2 lata w maju stuknie.
    Tak dbalam o meza zeby zlapal kg (patyczak )ze w koncu on zlapal 20 a ja 8. On dalej tyje - stworzylam lodowkowego potwora ja mam cel - 8 . Jakas konkretna diete stosujesz?
    dieta taka ze staram sie jesc 5 malych posilkow dziennie,duzo owocow i warzyw,staram sie unikac kolacji,wiecej ruchu,cwiczenia i kijki + unikania slodyczy(pomaga mi ocet jablkowy w tym)

Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    u nas slonko ale wietrznie...super ze masz energie,zapal i super meza czuc to :-)

U nas wietrzyk tez jets ale nie duzy - las nas chroni :D hehe bo my w lesie mieszkamy :D noo przy lesie :D
    mezusia mam cudnego ;) nie raz zepsuje mi troche krwi ale i tak go kocham :) a jak za bardzo mi podpadnie to dostaje zlta kartke dwei e zolte i go strasze patelnia ;D

lilys, olka30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.. no to ryba dzis serduszkowo bedzie co?;*

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    dieta taka ze staram sie jesc 5 malych posilkow dziennie,duzo owocow i warzyw,staram sie unikac kolacji,wiecej ruchu,cwiczenia i kijki + unikania slodyczy(pomaga mi ocet jablkowy w tym)
    DOkladnie i to jest to regularnie jesc nie duze porcje plus do tego sporo wody :) ograniczyc sol i biale pieczywo :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    U nas jest odwrotnie ja od slubu chyba oddaje mojemu M kilogramy bo nawet jgo mama mowi ania chudnie a tobie sie robi tatusiowy brzuszek chyba ania o ciebie za bardzo dba :D hehhe :D ale on zawsez taki wysoki i chudy byl a tera z wyglada dobrze :) tyle ze moj to jest łakociarz i moglby pochlaniac kg slodycze.. jak z nim sie zpaoznalam to jak chodzilismy a to do klubu, a to na pizze i zawsze moje ostatnie danie dnia bylo hamburger lub cos innego ;P
    Pozniej zaczelam na rok przed slubem chodzic a fitness basen odchudzalam sie a kg przybywaly ;/
    az do jednego pieknego dni kiedy zrobilam TSH ;/ dostalam magiczne tabletki na tarczyce i od maja 2013 spadło mi juz 20 kg :)
    oj to zazdroszcze ci tych zgubionych kil,ja jestem dopiero od poltora tygodnia na diecie i cwiczeniach ale narazie za duzo kil nie ubylo..moj przytyl i to dosc duzo (tyl od maja) bo rzucil fajki a zaczal palic ta e fajke i kil mu przybywa a na slodycze to masakra :-) jak zje obiad musi zjesc cos slodkiego :-D

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ