W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:a moze nie przyjdzie??? sikalas na testa?? bole nieraz sa i w ciazy wiec dopoki nas nie zaleje jest nadzieja
Jeszcze nie.. nie chce rozczarowania. No i dziś zmienił mi się śluz.. był taki wodnisty lepki, ale bardzo mało. Dziś biały gęsty.. Sama nie wiem co myśleć, wciąż czekam.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoannaaa wrote:Cykle mam 27-28d. Dziś 31.. więc mi się spóżnia.. Co prawda nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze dzień przed bolał mnie krzyż i brzuch, a na drugi dzień @była i dwa pierwsze dni umierałam z bólu. Teraz od 4 dni czuje się jakby była.. tyle że ciągle jej nie ma..
proponuje przejsc sie do gina. Zeby to jakies paskudztwo nie bylo tak jak u Mnie.
rybka lubi tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Jeszcze nie.. nie chce rozczarowania. No i dziś zmienił mi się śluz.. był taki wodnisty lepki, ale bardzo mało. Dziś biały gęsty.. Sama nie wiem co myśleć, wciąż czekam.
iza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:jak uwazasz tak zrob..jak chcesz czekac to czekaj ja zawsze w dniu terminu robie testy zeby niemiec nadzieji ale kazda z nas jest inna...trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Poczekam jeszcze dzisiaj Jak się nie zjawi jutro zatestuje Dziękuje :*rybka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Dawno mnie nie bylo ale juz jesem.. nawet na innych watkach jakos troche odpuscilam ale powrocilam
U nas bez rewelacyjnych zmian maz po USG okazalo sie ze Jaderka sa obje ponizej normy androlog nie daje sznas.. ale pisalam z innym lekarzem opisalam wyniki dokladnie i daje nam 10 % sznas na znalezienie plemniczkow podczas biopsj i jader poki co mamy zrobic mezowi badania genetyczne, testosteron wolny i normalny, DHEAS bete HCG i merkery nowotworowe.. tych dwoch najbardziej sie boje..choc na USG lekarz powiedzial ze nie widzi nic co by wskazywalo na sprawy nowotworowe..ale matrtwi mnie bo wyszla jakas mala torbielka 3 mm u meza i drobna przestrzen hipoechogeniczna ( 2mm) wiec wole zrobic tebadania mezowi zeby z czystym sumieniem mozna bylo robic biopsje i wdrozyc leczenierybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:u mnie ??? hm...dieta cwiczenia i zgubienie troche kil to moje cele teraz
tez postawilam sobie inne priorytety. Zobaczymy jak to bedzie.
Od dnia slubu przytylam 8 kg. Najgorsze jest to ze nie mam pojecia jak bo nie wpierdzielam duzo i kalorycznie. A sadelko ukochalo sobie brzuchrybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Joannaaa wrote:Poczekam jeszcze dzisiaj Jak się nie zjawi jutro zatestuje Dziękuje :*
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki
Dawno mnie nie bylo ale juz jesem.. nawet na innych watkach jakos troche odpuscilam ale powrocilam
U nas bez rewelacyjnych zmian maz po USG okazalo sie ze Jaderka sa obje ponizej normy androlog nie daje sznas.. ale pisalam z innym lekarzem opisalam wyniki dokladnie i daje nam 10 % sznas na znalezienie plemniczkow podczas biopsj i jader poki co mamy zrobic mezowi badania genetyczne, testosteron wolny i normalny, DHEAS bete HCG i merkery nowotworowe.. tych dwoch najbardziej sie boje..choc na USG lekarz powiedzial ze nie widzi nic co by wskazywalo na sprawy nowotworowe..ale matrtwi mnie bo wyszla jakas mala torbielka 3 mm u meza i drobna przestrzen hipoechogeniczna ( 2mm) wiec wole zrobic tebadania mezowi zeby z czystym sumieniem mozna bylo robic biopsje i wdrozyc leczenieAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
lilys wrote:To podobnie jak ja tyle ze nie mam kiedy cwiczyc. .
tez postawilam sobie inne priorytety. Zobaczymy jak to bedzie.
Od dnia slubu przytylam 8 kg. Najgorsze jest to ze nie mam pojecia jak bo nie wpierdzielam duzo i kalorycznie. A sadelko ukochalo sobie brzuch -
nick nieaktualny
-
rybka wrote:hej hej..faktycznie dawno cie nie bylo...mocno kciukam aby bylo wszystko oki wpadaj do nas czesciej plosimy a tak na marginesie masz zawsze super tytuly cyklu
A dziekuje inspiracje czerpie z meza heheh
Dzis robie wiosenne porzadki wywalam posciel na taras
Słoneczko mnei pienie nastrajarybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ajj..ostatnio jakos komp ni ejest mi w głowie.. ale postaram sie czesciej wpadac
A dziekuje inspiracje czerpie z meza heheh
Dzis robie wiosenne porzadki wywalam posciel na taras
Słoneczko mnei pienie nastrajaAnia_84, olka30 lubią tę wiadomość
-
U nas jest odwrotnie ja od slubu chyba oddaje mojemu M kilogramy bo nawet jgo mama mowi ania chudnie a tobie sie robi tatusiowy brzuszek chyba ania o ciebie za bardzo dba hehhe ale on zawsez taki wysoki i chudy byl a tera z wyglada dobrze tyle ze moj to jest łakociarz i moglby pochlaniac kg slodycze.. jak z nim sie zpaoznalam to jak chodzilismy a to do klubu, a to na pizze i zawsze moje ostatnie danie dnia bylo hamburger lub cos innego ;P
Pozniej zaczelam na rok przed slubem chodzic a fitness basen odchudzalam sie a kg przybywaly ;/
az do jednego pieknego dni kiedy zrobilam TSH ;/ dostalam magiczne tabletki na tarczyce i od maja 2013 spadło mi juz 20 kgrybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
lilys wrote:2 lata w maju stuknie.
Tak dbalam o meza zeby zlapal kg (patyczak )ze w koncu on zlapal 20 a ja 8. On dalej tyje - stworzylam lodowkowego potwora ja mam cel - 8 . Jakas konkretna diete stosujesz?Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:u nas slonko ale wietrznie...super ze masz energie,zapal i super meza czuc to
U nas wietrzyk tez jets ale nie duzy - las nas chroni hehe bo my w lesie mieszkamy noo przy lesie
mezusia mam cudnego nie raz zepsuje mi troche krwi ale i tak go kocham a jak za bardzo mi podpadnie to dostaje zlta kartke dwei e zolte i go strasze patelnialilys, olka30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:dieta taka ze staram sie jesc 5 malych posilkow dziennie,duzo owocow i warzyw,staram sie unikac kolacji,wiecej ruchu,cwiczenia i kijki + unikania slodyczy(pomaga mi ocet jablkowy w tym)
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U nas jest odwrotnie ja od slubu chyba oddaje mojemu M kilogramy bo nawet jgo mama mowi ania chudnie a tobie sie robi tatusiowy brzuszek chyba ania o ciebie za bardzo dba hehhe ale on zawsez taki wysoki i chudy byl a tera z wyglada dobrze tyle ze moj to jest łakociarz i moglby pochlaniac kg slodycze.. jak z nim sie zpaoznalam to jak chodzilismy a to do klubu, a to na pizze i zawsze moje ostatnie danie dnia bylo hamburger lub cos innego ;P
Pozniej zaczelam na rok przed slubem chodzic a fitness basen odchudzalam sie a kg przybywaly ;/
az do jednego pieknego dni kiedy zrobilam TSH ;/ dostalam magiczne tabletki na tarczyce i od maja 2013 spadło mi juz 20 kgiza30 lubi tę wiadomość