X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    a teraz w promocji jest nawet w Rossmannie ocet jabł. za 6.99 :)
    oj a ja niewiem kiedy bede na miescie zeby se kupic :-( u mnie na wiosce niema rossmana :-( a szkoda ale pewnie niebawem bede bo mam do odbioru telefon :-)

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije duzo wody,bieznia ale zguba do slodkiego;/

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie kobetki ze najlepsze spalanie jet po 30 min cwiczeniach
    czyli najperw ogolnie przzez 30 min rozciaganie cwiczenia w po 30 min dopiero na bieznie bo wtedy dopier zaczyna sie faktyczne spalanie kalorii :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hej...tak pol kilo :-( ale mialam dluga przerwe bo bylam (czytaj jeszcze jestem) zaziebiona :-( ale od wczoraj znow orbitek odkurzony :-) chce jeszcze sprobowac diety owsianej czyli gotujesz sobie owsianke dzielisz ja na caly dzien i do tego oczywiscie owoce i warzywa i ddduuuuzzzzooo wody :-)
    No ale rybko idziesz w dobrym kierunku ;) tracisz to juz jest + :* u mnie tez jest duzo duzooo wody i duzooo zielonej herbaty, warzyw , i owocow tez duzoo :) spróbój rybko zrobić sobie ryż ze szpinakiem czosnkiem i cebulą oraz jajkiem :)( pół cebuli i 1 ząbek czosnek podsmażasz przez chwile potem dodajesz szpinak pare kostek mrożonych , i mieszasz aż sie to rozpusci i ladnie uklepie z tym czosnkiem i cebulą i na koniec dodajesz ugotowany ryż na patelnie i mieszasz to razem i na koncu wbijasz jajko i razem mieszasz przez chwile i gotowe :) oczywiscie troche przypraw pysznee mówie Ci :)

rybka, olka30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rybka i to jest najwazniejsze- my tez przez kilka miesiecy jak bylo na teraz serduszkowanie nasze relacje sie bardzo osłabily .. a od stycznia owszem mielismy duzo złych wiadomosci ..ale ja sama teraz wiem jak bardzo na plus to na Nas wplynelo... zaczelismy dostrzegac inne wartosci niz tylko starania :)
    Maz zmienil sie i to o 180 stopni... spedzamy wiecej czasu razem, rozmawiamy o glupoach i nie tylko.dbamy o siebie..on np nie wypuszcza mnie bez sniadanka rano :) wzesniej nie zwracal na to uwagi ;) gotujemy rzem chodzimy na speery, zaczelismy razem uczestniczyc w drazeniu do tego jakie sa opcje, bo u nas w ggre wchodzi juz tylko adopcja, ewentualnei jesli uda sie pobrac plemniki z jader to pozaustrojowo .. i co dziwniejsze.. moj M zaczal sam drzayc temat o inseminacji z nasieniem dawcy .. bo jak t okreslil jesli juz nie bedzie szans to on woli taka opcje bo chce widziec jak maluch rozwija sie jak rosnie u mnie w brzuszku .. iod poczatku chcialby kszaltowac jego charakter.. ja osobiscie mam duzo ale do tej ostatniej opcji.. i wiem ze bedzieona ostatecznosca... i wymagac bedzie od nas duzej dawki rozmowo, analizy :)
    Teraz zajmuje sie rozwojem firmy :) zobaczymy bo samo leczenie meza pochlonie okolo 15 tys razem z biopsja
    wiem o czym piszesz u nas bylo normalnie koszmarnie teraz jest naprawde dobrze kochamy sie rozmawiamy i czuje od niego od nowa ta milosc :-) nawet jak ja ide na kijki(a chodzi sie z nimi szybko) on idzie ze mna,ale idzie se wolno potem ja troszke do niego dolanczam itp.ale spedzamy teraz razem bardzo duzo czasu wiec nawet niewchodze popoludniu na owu :-) mocno trzymam kciukaski zebys miala dzidzie swojego :-) <3 <3 <3 super ze jestescie jeszcze silniejsi i wlasnie niestety takie sytuacje dawaja nam dowod jak nas kocha inna osoba..mojej kumpeli maz jest bezplodny czesto myslala zeby go zostawic sa razem ale sa bo sa juz sie tak nie kochaja kloca sie i wiem ze do rozstania niestety dojdzie..

Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem aniu xd

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RYBKO- W pelni cie rozumiem... seks kojarzyl mi sie tylko z mechanika.. az doszlo do tego ze nie mialam zupelnie ochoty.. nie wiele brakowalo a byloby po malzenstwie

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiecie kobetki ze najlepsze spalanie jet po 30 min cwiczeniach
    czyli najperw ogolnie przzez 30 min rozciaganie cwiczenia w po 30 min dopiero na bieznie bo wtedy dopier zaczyna sie faktyczne spalanie kalorii :)
    tak slonko wiem to wiec dlatego najpierw robie rozgrzewke(czytaj seks) ha ha ha nie zartowalam znowu mam kuku na muniu :-D rozgrzewam sie okolo 20 minut,jezdze tez na rowerku nieraz przed orbitkiem i co jest super na poczatku cwiczylam na jedynce(sila)teraz juz dwojka i po 15 min 3 :-)

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    wiem o czym piszesz u nas bylo normalnie koszmarnie teraz jest naprawde dobrze kochamy sie rozmawiamy i czuje od niego od nowa ta milosc :-) nawet jak ja ide na kijki(a chodzi sie z nimi szybko) on idzie ze mna,ale idzie se wolno potem ja troszke do niego dolanczam itp.ale spedzamy teraz razem bardzo duzo czasu wiec nawet niewchodze popoludniu na owu :-) mocno trzymam kciukaski zebys miala dzidzie swojego :-) <3 <3 <3 super ze jestescie jeszcze silniejsi i wlasnie niestety takie sytuacje dawaja nam dowod jak nas kocha inna osoba..mojej kumpeli maz jest bezplodny czesto myslala zeby go zostawic sa razem ale sa bo sa juz sie tak nie kochaja kloca sie i wiem ze do rozstania niestety dojdzie..
    Moj M w pierwszej chwili jak sie dowiedzial to widzialam ze troche chyba sie bal ze moze mi cos glupiego przejsc przez mysl. bo jak sie dowiedzial to jak szlismy trzymal mnie tak mocno za ree.. jak kladl sie spac to wtulal sie jak sie gdzies obrucilam to zaraz reka mnie szukal.. ale za zadne skarby nawet mi to nieprzeszlo przez mysl :) wrecz przeciwnie.. teraz mam jeszcze wiecej sily i checi dbac o niego ;) wspierac go i isc znim dalej razem :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak cwicze poce sie jak swinka :-D

iza30 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    tak slonko wiem to wiec dlatego najpierw robie rozgrzewke(czytaj seks) ha ha ha nie zartowalam znowu mam kuku na muniu :-D rozgrzewam sie okolo 20 minut,jezdze tez na rowerku nieraz przed orbitkiem i co jest super na poczatku cwiczylam na jedynce(sila)teraz juz dwojka i po 15 min 3 :-)
    Ojj tam podczas sexu najwiecej sie traci :D heheh ;D
    tekst mojego kumpla jak mnie zobaczyl po roku ze tyle schudlam.. wy to chyba nie wychodzicie z łózka skoro tyle schudlas ;P a ja mu na to no pewnie zyjemy tylko sexem :P

iza30 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Moj M w pierwszej chwili jak sie dowiedzial to widzialam ze troche chyba sie bal ze moze mi cos glupiego przejsc przez mysl. bo jak sie dowiedzial to jak szlismy trzymal mnie tak mocno za ree.. jak kladl sie spac to wtulal sie jak sie gdzies obrucilam to zaraz reka mnie szukal.. ale za zadne skarby nawet mi to nieprzeszlo przez mysl :) wrecz przeciwnie.. teraz mam jeszcze wiecej sily i checi dbac o niego ;) wspierac go i isc znim dalej razem :)
    o ja az sie mi lezka zakrecila :-( super slonko tak trzymaj jestes WIELKA <3

Ania_84 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    RYBKO- W pelni cie rozumiem... seks kojarzyl mi sie tylko z mechanika.. az doszlo do tego ze nie mialam zupelnie ochoty.. nie wiele brakowalo a byloby po malzenstwie
    U nas tak samo moze niemyslelismy o rozstaniu ale bylo tragicznie seks do dni plodnych potem juz mi nie zalezalo (uwazalam ze przeciez juz nie ma potrzeby) ojjj dziekuje bogu ze zmadrzalam :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ojj tam podczas sexu najwiecej sie traci :D heheh ;D
    tekst mojego kumpla jak mnie zobaczyl po roku ze tyle schudlam.. wy to chyba nie wychodzicie z łózka skoro tyle schudlas ;P a ja mu na to no pewnie zyjemy tylko sexem :P
    to ja dzis swojego dorwe zeby sie rozgrzac(zart)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    o ja az sie mi lezka zakrecila :-( super slonko tak trzymaj jestes WIELKA <3
    Ee tam wielka to moze jestem w szerz :D albo w cycach :D hehe ;)

Ja po porstu wiem ze widac po cos sie poznalismy :) moze wlasnie dlatego zeby sie wspierac na wzajem.. i ewentualnie dac milosc jakiemus bablowi ktoremu milosci rodzicow zabraklo ;)

rybka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    No ale rybko idziesz w dobrym kierunku ;) tracisz to juz jest + :* u mnie tez jest duzo duzooo wody i duzooo zielonej herbaty, warzyw , i owocow tez duzoo :) spróbój rybko zrobić sobie ryż ze szpinakiem czosnkiem i cebulą oraz jajkiem :)( pół cebuli i 1 ząbek czosnek podsmażasz przez chwile potem dodajesz szpinak pare kostek mrożonych , i mieszasz aż sie to rozpusci i ladnie uklepie z tym czosnkiem i cebulą i na koniec dodajesz ugotowany ryż na patelnie i mieszasz to razem i na koncu wbijasz jajko i razem mieszasz przez chwile i gotowe :) oczywiscie troche przypraw pysznee mówie Ci :)
    dziekuje sprobuje choc jest mala obawa bo niewiem czy lubie szpinak :-(

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybko ja na początku też nie wiedziałam jak to smakuje tylko slyszalam ze to bez smaku itd.. ale wlasnie o to chodzi by to przyprawic, troche soli pieprzu itd.. :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ee tam wielka to moze jestem w szerz :D albo w cycach :D hehe ;)

Ja po porstu wiem ze widac po cos sie poznalismy :) moze wlasnie dlatego zeby sie wspierac na wzajem.. i ewentualnie dac milosc jakiemus bablowi ktoremu milosci rodzicow zabraklo ;)
    i to wlasnie sie nazywa wielka prawdziwa milosc!!!! wlasnie to ze jestescie razem ze pomimo tego co was spotyka sie kochacie oj jestem z was dumna jak paw :-D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooZosia widze juz przepisa na dzis :D szpinak cos co lubie najbardziej :D a moj Maz sie tak przyzwyczail do spzinaku ze sie dopytuje keidy bede robic ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpinaku bardzo wazny jest czosnek :) tylko trzeba go sporo dac bo szpinak go pochlania :)

rybka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ