W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie kobetki ze najlepsze spalanie jet po 30 min cwiczeniach
czyli najperw ogolnie przzez 30 min rozciaganie cwiczenia w po 30 min dopiero na bieznie bo wtedy dopier zaczyna sie faktyczne spalanie kaloriirybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hej...tak pol kilo ale mialam dluga przerwe bo bylam (czytaj jeszcze jestem) zaziebiona ale od wczoraj znow orbitek odkurzony chce jeszcze sprobowac diety owsianej czyli gotujesz sobie owsianke dzielisz ja na caly dzien i do tego oczywiscie owoce i warzywa i ddduuuuzzzzooo wody
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Rybka i to jest najwazniejsze- my tez przez kilka miesiecy jak bylo na teraz serduszkowanie nasze relacje sie bardzo osłabily .. a od stycznia owszem mielismy duzo złych wiadomosci ..ale ja sama teraz wiem jak bardzo na plus to na Nas wplynelo... zaczelismy dostrzegac inne wartosci niz tylko starania
Maz zmienil sie i to o 180 stopni... spedzamy wiecej czasu razem, rozmawiamy o glupoach i nie tylko.dbamy o siebie..on np nie wypuszcza mnie bez sniadanka rano wzesniej nie zwracal na to uwagi gotujemy rzem chodzimy na speery, zaczelismy razem uczestniczyc w drazeniu do tego jakie sa opcje, bo u nas w ggre wchodzi juz tylko adopcja, ewentualnei jesli uda sie pobrac plemniki z jader to pozaustrojowo .. i co dziwniejsze.. moj M zaczal sam drzayc temat o inseminacji z nasieniem dawcy .. bo jak t okreslil jesli juz nie bedzie szans to on woli taka opcje bo chce widziec jak maluch rozwija sie jak rosnie u mnie w brzuszku .. iod poczatku chcialby kszaltowac jego charakter.. ja osobiscie mam duzo ale do tej ostatniej opcji.. i wiem ze bedzieona ostatecznosca... i wymagac bedzie od nas duzej dawki rozmowo, analizy
Teraz zajmuje sie rozwojem firmy zobaczymy bo samo leczenie meza pochlonie okolo 15 tys razem z biopsjaAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:wiecie kobetki ze najlepsze spalanie jet po 30 min cwiczeniach
czyli najperw ogolnie przzez 30 min rozciaganie cwiczenia w po 30 min dopiero na bieznie bo wtedy dopier zaczyna sie faktyczne spalanie kaloriiAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:wiem o czym piszesz u nas bylo normalnie koszmarnie teraz jest naprawde dobrze kochamy sie rozmawiamy i czuje od niego od nowa ta milosc nawet jak ja ide na kijki(a chodzi sie z nimi szybko) on idzie ze mna,ale idzie se wolno potem ja troszke do niego dolanczam itp.ale spedzamy teraz razem bardzo duzo czasu wiec nawet niewchodze popoludniu na owu mocno trzymam kciukaski zebys miala dzidzie swojego super ze jestescie jeszcze silniejsi i wlasnie niestety takie sytuacje dawaja nam dowod jak nas kocha inna osoba..mojej kumpeli maz jest bezplodny czesto myslala zeby go zostawic sa razem ale sa bo sa juz sie tak nie kochaja kloca sie i wiem ze do rozstania niestety dojdzie..
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:tak slonko wiem to wiec dlatego najpierw robie rozgrzewke(czytaj seks) ha ha ha nie zartowalam znowu mam kuku na muniu rozgrzewam sie okolo 20 minut,jezdze tez na rowerku nieraz przed orbitkiem i co jest super na poczatku cwiczylam na jedynce(sila)teraz juz dwojka i po 15 min 3
tekst mojego kumpla jak mnie zobaczyl po roku ze tyle schudlam.. wy to chyba nie wychodzicie z łózka skoro tyle schudlas ;P a ja mu na to no pewnie zyjemy tylko sexemiza30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Moj M w pierwszej chwili jak sie dowiedzial to widzialam ze troche chyba sie bal ze moze mi cos glupiego przejsc przez mysl. bo jak sie dowiedzial to jak szlismy trzymal mnie tak mocno za ree.. jak kladl sie spac to wtulal sie jak sie gdzies obrucilam to zaraz reka mnie szukal.. ale za zadne skarby nawet mi to nieprzeszlo przez mysl wrecz przeciwnie.. teraz mam jeszcze wiecej sily i checi dbac o niego wspierac go i isc znim dalej razem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
lilys wrote:RYBKO- W pelni cie rozumiem... seks kojarzyl mi sie tylko z mechanika.. az doszlo do tego ze nie mialam zupelnie ochoty.. nie wiele brakowalo a byloby po malzenstwie
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojj tam podczas sexu najwiecej sie traci heheh
tekst mojego kumpla jak mnie zobaczyl po roku ze tyle schudlam.. wy to chyba nie wychodzicie z łózka skoro tyle schudlas ;P a ja mu na to no pewnie zyjemy tylko sexemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja az sie mi lezka zakrecila super slonko tak trzymaj jestes WIELKA
Ja po porstu wiem ze widac po cos sie poznalismy moze wlasnie dlatego zeby sie wspierac na wzajem.. i ewentualnie dac milosc jakiemus bablowi ktoremu milosci rodzicow zabraklorybka lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:No ale rybko idziesz w dobrym kierunku tracisz to juz jest + :* u mnie tez jest duzo duzooo wody i duzooo zielonej herbaty, warzyw , i owocow tez duzoo spróbój rybko zrobić sobie ryż ze szpinakiem czosnkiem i cebulą oraz jajkiem ( pół cebuli i 1 ząbek czosnek podsmażasz przez chwile potem dodajesz szpinak pare kostek mrożonych , i mieszasz aż sie to rozpusci i ladnie uklepie z tym czosnkiem i cebulą i na koniec dodajesz ugotowany ryż na patelnie i mieszasz to razem i na koncu wbijasz jajko i razem mieszasz przez chwile i gotowe oczywiscie troche przypraw pysznee mówie Ci
-
Ania_84 wrote:Ee tam wielka to moze jestem w szerz albo w cycach hehe
Ja po porstu wiem ze widac po cos sie poznalismy moze wlasnie dlatego zeby sie wspierac na wzajem.. i ewentualnie dac milosc jakiemus bablowi ktoremu milosci rodzicow zabrakloAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
oooZosia widze juz przepisa na dzis szpinak cos co lubie najbardziej a moj Maz sie tak przyzwyczail do spzinaku ze sie dopytuje keidy bede robic
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
w szpinaku bardzo wazny jest czosnek tylko trzeba go sporo dac bo szpinak go pochlania
rybka lubi tę wiadomość