X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    w szpinaku bardzo wazny jest czosnek :) tylko trzeba go sporo dac bo szpinak go pochlania :)
    Tak dokładnie Aniu szpinak bardzo lubi czosnek :) ja to juz od samego zaczęcia podsmażania czosnku i cebuli już bym mogła tylko to zjesc hehe ;)

rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/

Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi :) kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie :)

A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. :) az mnei zatkalo :) bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie uda :)

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co rybko ;) jeszcze proponowałabym ci ZUMBE :) jak masz duzo miejsca w domu, nie musisz nawet wychodzic na jakies spotkania z ZUMBY :) wystarczy w necie znalezc :) a to jest na prawde super sprawa :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo zumba to jest czad :D ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa :D bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam :P

zoosiaa, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/

Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi :) kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie :)

A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. :) az mnei zatkalo :) bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie uda :)
    wierzyc zawsze trzeba do konca :-) <3

zoosiaa lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    wiesz co rybko ;) jeszcze proponowałabym ci ZUMBE :) jak masz duzo miejsca w domu, nie musisz nawet wychodzic na jakies spotkania z ZUMBY :) wystarczy w necie znalezc :) a to jest na prawde super sprawa :)
    o sprobuje z wielka checia a miejsca mam bardzo duzo :-)

zoosiaa lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Łoo zumba to jest czad :D ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa :D bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam :P
    OOoo Ania widze że mamy dużo upodobań :) heh ja uwielbiam ZUMBE :) i dzięki niej tak praktycznie udało mi się tyle zrzucić.. ;) oprócz tego były inne cwiczenia były spacery był rowerek ( i jest ) :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ja tez chce xboxa :-) planujemy kiedys go kupic bo jak moi lubia grac to siedza teraz a tak bedzie ruch :-) bedziemy chudzi jak patyki :-)

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpinak tez jest dobry z feta i ciastem francuskim czesć dziewczyny i sorki jesli przeszkadzam :-)

rybka lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    OOoo Ania widze że mamy dużo upodobań :) heh ja uwielbiam ZUMBE :) i dzięki niej tak praktycznie udało mi się tyle zrzucić.. ;) oprócz tego były inne cwiczenia były spacery był rowerek ( i jest ) :)
    a no tez jest bardzo wazne wlasnie zeby co sie zgubi nie nadrabiac wiec super ze dalej cwiczysz :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Szpinak tez jest dobry z feta i ciastem francuskim czesć dziewczyny i sorki jesli przeszkadzam :-)
    witam super ze przeszkadzasz :-) witam nowa forumowiczke mam nadzieje ze zawitasz u nas na dluzej(czytaj do konca)

iza30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a no tez jest bardzo wazne wlasnie zeby co sie zgubi nie nadrabiac wiec super ze dalej cwiczysz :-)
    tak dokładnie :) a w lato chce sie dobrze czuć a nie męczyć chodząc, bo w tamtym roku to była jakaś masakra..

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe ;) boks, siatka i inne i fajnie sie gra :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to zadomowiłam się na monitoringu cyklu ale nieraz zagladam po ciekawych wątkach :-)

Ania_84, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    W sumie to zadomowiłam się na monitoringu cyklu ale nieraz zagladam po ciekawych wątkach :-)
    ale u nas tez mozesz byc zapraszamy im nas wiecej tym wiecej tematow i nadrabiania w czytaniu :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe ;) boks, siatka i inne i fajnie sie gra :)
    glupoty gadaja tak samo jak gadaja ze jak sie ma telewizor w sypialni zycie seksualne umiera nie prawda!!! mamy telewizor w sypialni i jak sie ktoremus chce i jak drugiemu tez jest seks i niewazne czy jest fajny film czy nie :-) wlasnie moze jest tego plus ze mamy bo tak bysmy chodzili osobno do lozka bo moj lubi filmy dlugo ogladac ja az tak nie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:02

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez mamy tv w sypialni :D z racji tego ze jakbym miala isc ogladac na kanapie czy fotelu to po portsu by mi sie odechcialo ja llubie sie rozlozyc wózeczku i wtedy ogladac ;D a dwa.. przy okazji mozna posmyrac mezusia i gotowe :D

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    glupoty gadaja tak samo jak gadaja ze jak sie ma telewizor w sypialni zycie seksualne umiera nie prawda!!! mamy telewizor w sypialni i jak sie ktoremus chce i jak drugiemu tez jest seks i niewazne czy jest fajny film czy nie :-) wlasnie moze jest tego plus ze mamy bo tak bysmy chodzili osobno do lozka bo moj lubi filmy dlugo ogladac ja az tak nie :-)
    Dokładnie jestem tego samego zdaniaa :) My też mamy telewizor w sypialni i nie wazne czy cos ciekawego leci itd.. to jest tak samo jak u ciebie rybko :) :*

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba mam plodne bo mam ochote posmyrac swojego :-)

Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Dokładnie jestem tego samego zdaniaa :) My też mamy telewizor w sypialni i nie wazne czy cos ciekawego leci itd.. to jest tak samo jak u ciebie rybko :) :*
    a no wlasnie jak sie chce posmyrac to masz mez a obok a tak co ??? u mnie seks by byl raz na miesiac ;-)

zoosiaa, lilys, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ