X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    w szpinaku bardzo wazny jest czosnek :) tylko trzeba go sporo dac bo szpinak go pochlania :)
    Tak dokładnie Aniu szpinak bardzo lubi czosnek :) ja to juz od samego zaczęcia podsmażania czosnku i cebuli już bym mogła tylko to zjesc hehe ;)

rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/

Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi :) kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie :)

A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. :) az mnei zatkalo :) bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie uda :)

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co rybko ;) jeszcze proponowałabym ci ZUMBE :) jak masz duzo miejsca w domu, nie musisz nawet wychodzic na jakies spotkania z ZUMBY :) wystarczy w necie znalezc :) a to jest na prawde super sprawa :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo zumba to jest czad :D ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa :D bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam :P

zoosiaa, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/

Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi :) kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie :)

A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. :) az mnei zatkalo :) bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie uda :)
    wierzyc zawsze trzeba do konca :-) <3

zoosiaa lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    wiesz co rybko ;) jeszcze proponowałabym ci ZUMBE :) jak masz duzo miejsca w domu, nie musisz nawet wychodzic na jakies spotkania z ZUMBY :) wystarczy w necie znalezc :) a to jest na prawde super sprawa :)
    o sprobuje z wielka checia a miejsca mam bardzo duzo :-)

zoosiaa lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Łoo zumba to jest czad :D ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa :D bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam :P
    OOoo Ania widze że mamy dużo upodobań :) heh ja uwielbiam ZUMBE :) i dzięki niej tak praktycznie udało mi się tyle zrzucić.. ;) oprócz tego były inne cwiczenia były spacery był rowerek ( i jest ) :)

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ja tez chce xboxa :-) planujemy kiedys go kupic bo jak moi lubia grac to siedza teraz a tak bedzie ruch :-) bedziemy chudzi jak patyki :-)

zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpinak tez jest dobry z feta i ciastem francuskim czesć dziewczyny i sorki jesli przeszkadzam :-)

rybka lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    OOoo Ania widze że mamy dużo upodobań :) heh ja uwielbiam ZUMBE :) i dzięki niej tak praktycznie udało mi się tyle zrzucić.. ;) oprócz tego były inne cwiczenia były spacery był rowerek ( i jest ) :)
    a no tez jest bardzo wazne wlasnie zeby co sie zgubi nie nadrabiac wiec super ze dalej cwiczysz :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Szpinak tez jest dobry z feta i ciastem francuskim czesć dziewczyny i sorki jesli przeszkadzam :-)
    witam super ze przeszkadzasz :-) witam nowa forumowiczke mam nadzieje ze zawitasz u nas na dluzej(czytaj do konca)

iza30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a no tez jest bardzo wazne wlasnie zeby co sie zgubi nie nadrabiac wiec super ze dalej cwiczysz :-)
    tak dokładnie :) a w lato chce sie dobrze czuć a nie męczyć chodząc, bo w tamtym roku to była jakaś masakra..

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe ;) boks, siatka i inne i fajnie sie gra :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to zadomowiłam się na monitoringu cyklu ale nieraz zagladam po ciekawych wątkach :-)

Ania_84, rybka, iza30 lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    W sumie to zadomowiłam się na monitoringu cyklu ale nieraz zagladam po ciekawych wątkach :-)
    ale u nas tez mozesz byc zapraszamy im nas wiecej tym wiecej tematow i nadrabiania w czytaniu :-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe ;) boks, siatka i inne i fajnie sie gra :)
    glupoty gadaja tak samo jak gadaja ze jak sie ma telewizor w sypialni zycie seksualne umiera nie prawda!!! mamy telewizor w sypialni i jak sie ktoremus chce i jak drugiemu tez jest seks i niewazne czy jest fajny film czy nie :-) wlasnie moze jest tego plus ze mamy bo tak bysmy chodzili osobno do lozka bo moj lubi filmy dlugo ogladac ja az tak nie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:02

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez mamy tv w sypialni :D z racji tego ze jakbym miala isc ogladac na kanapie czy fotelu to po portsu by mi sie odechcialo ja llubie sie rozlozyc wózeczku i wtedy ogladac ;D a dwa.. przy okazji mozna posmyrac mezusia i gotowe :D

rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    glupoty gadaja tak samo jak gadaja ze jak sie ma telewizor w sypialni zycie seksualne umiera nie prawda!!! mamy telewizor w sypialni i jak sie ktoremus chce i jak drugiemu tez jest seks i niewazne czy jest fajny film czy nie :-) wlasnie moze jest tego plus ze mamy bo tak bysmy chodzili osobno do lozka bo moj lubi filmy dlugo ogladac ja az tak nie :-)
    Dokładnie jestem tego samego zdaniaa :) My też mamy telewizor w sypialni i nie wazne czy cos ciekawego leci itd.. to jest tak samo jak u ciebie rybko :) :*

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba mam plodne bo mam ochote posmyrac swojego :-)

Mika85, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Dokładnie jestem tego samego zdaniaa :) My też mamy telewizor w sypialni i nie wazne czy cos ciekawego leci itd.. to jest tak samo jak u ciebie rybko :) :*
    a no wlasnie jak sie chce posmyrac to masz mez a obok a tak co ??? u mnie seks by byl raz na miesiac ;-)

zoosiaa, lilys, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ