W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:w szpinaku bardzo wazny jest czosnek tylko trzeba go sporo dac bo szpinak go pochlania
rybka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/
Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie
A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. az mnei zatkalo bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie udarybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
Łoo zumba to jest czad ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam
zoosiaa, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Znacie jakis sposob a zgage ?? kurde od 2 dni mnie meczy ;/
Rybenko ..mysle ze kazda z nas ma bardzo duzo miłosci .. i sa momnety kiedy po ports ta milosc w nadmiarze wychodzi kiedy troski trzeba jakos zniwelowac i dac sobie zastrzyk jakis pozytywow..my znalezlismy pozytywy i en zastrzyk w sobie
A tak wogle to ostatnio bylismy u sipsrzenca ma 3 miesiace.. i wiecei jakie bylo pierwsze pytanie mojego M do mojej siostry Ty chyba trzymba mu zmienic pieluche..sistra mowi no fakt pmpers jest pelny a moj M.. a pokazesz mi jak to sie robi ?? bo widzialem to tylko nafilmach a chce sie wprawiac.. az mnei zatkalo bo nie wiem skad w nim tyle wiary ze sie udazoosiaa lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:wiesz co rybko jeszcze proponowałabym ci ZUMBE jak masz duzo miejsca w domu, nie musisz nawet wychodzic na jakies spotkania z ZUMBY wystarczy w necie znalezc a to jest na prawde super sprawa
zoosiaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Łoo zumba to jest czad ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Łoo zumba to jest czad ja chodzilam przez rok do Pura na zumbe.. a teraz maz mi kupil na Xboxa bo stwierzil ze lubi jak sie tak ruszam
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Szpinak tez jest dobry z feta i ciastem francuskim czesć dziewczyny i sorki jesli przeszkadzam
rybka lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:OOoo Ania widze że mamy dużo upodobań heh ja uwielbiam ZUMBE i dzięki niej tak praktycznie udało mi się tyle zrzucić.. oprócz tego były inne cwiczenia były spacery był rowerek ( i jest )
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe boks, siatka i inne i fajnie sie gra
-
W sumie to zadomowiłam się na monitoringu cyklu ale nieraz zagladam po ciekawych wątkach
Ania_84, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja sie obawialam ze jak kupimy xboxa to jak to moja kolezanka okreslila " najlepszy srodek antykoncepcyjny" ale nie kupilismy gry sportowe boks, siatka i inne i fajnie sie gra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:02
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
my tez mamy tv w sypialni z racji tego ze jakbym miala isc ogladac na kanapie czy fotelu to po portsu by mi sie odechcialo ja llubie sie rozlozyc wózeczku i wtedy ogladac a dwa.. przy okazji mozna posmyrac mezusia i gotowe
rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:glupoty gadaja tak samo jak gadaja ze jak sie ma telewizor w sypialni zycie seksualne umiera nie prawda!!! mamy telewizor w sypialni i jak sie ktoremus chce i jak drugiemu tez jest seks i niewazne czy jest fajny film czy nie wlasnie moze jest tego plus ze mamy bo tak bysmy chodzili osobno do lozka bo moj lubi filmy dlugo ogladac ja az tak nie
-
zoosiaa wrote:Dokładnie jestem tego samego zdaniaa My też mamy telewizor w sypialni i nie wazne czy cos ciekawego leci itd.. to jest tak samo jak u ciebie rybko :*
zoosiaa, lilys, iza30 lubią tę wiadomość