W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Joannaaa wrote:Dziękuje Kochane chociaż jeszcze w to nie wierze! spokojnaa bd jak gin mnie zbada i powie ze wszystko w porzadku! myslicie ze gin juz zobaczy ciaze?
-
rybka wrote:a wiec tak moje doswiadczenie jest w tym takie spoznial mi sie okres na tescie nie bylo drugiej(bratowa ja ujrzala ale po okolo dniu wiec byl dla mnie test niewazny) i poszlam do ginka i mnie zbadala i bylam w ciazy 5 tygodni,ale niewiem czy cos bedzie widac ale sprobowac mozesz
Dziękujeeee!!! Jak lekarz potwierdzi bo u mnie byłby to tez ok 5tydz. będe Was zarażać ile się da :*:*:*
rybka lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:Ja juz mojego cyklu nie czaje.
Kolejna dawka duphastonu a okresu znowu brak tempka p wyzej 36.4..
Masakra(((
czenu ja.tak musze miec;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny..
Gratulacje Joanna..
Ja dziś później, bo byłam na badaniach, kolejne 200 poszło się paść, ale pielęgniarce zrobiło się mnie chyba szkoda bo mi dała rabat na 25 zł.. Już mnie znają bo o dane nie muszą pytać Jednego badania nie zrobiłam bo kosztuje bagatela 150 zł.. Jak te wyjdą dobrze to wtedy będę myśleć nad kolejnymi..
Pogoda przednia jeżeli chodzi o słońce, magnolie kwitną więc widać wiosnę, ale u nas taki halny, że pół nocy nie spałam bojąc się o swój dach A rano tylko straże było słychać, pewnie znów same szkody Jak nie urok to sraczka.. Ale i tak fajnie, że wiosna przyszłarybka, Malenq, iza30 lubią tę wiadomość
-
Natu - jak dla mnei idz nawet do prywatnego..wiem ze to koszt..ale to nie jest normalne ze 2 dawki dupka i nic ;/
rybka, iza30 lubią tę wiadomość