W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:widzę rybka, że do najbliższej owu, mamy tak samo - 3tygodnie, 3 długie tygodnie i oby tylko po drodze nic nie zakłóciło owulki;)
Malenq, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczyny..
Gratulacje Joanna..
Ja dziś później, bo byłam na badaniach, kolejne 200 poszło się paść, ale pielęgniarce zrobiło się mnie chyba szkoda bo mi dała rabat na 25 zł.. Już mnie znają bo o dane nie muszą pytać Jednego badania nie zrobiłam bo kosztuje bagatela 150 zł.. Jak te wyjdą dobrze to wtedy będę myśleć nad kolejnymi..
Pogoda przednia jeżeli chodzi o słońce, magnolie kwitną więc widać wiosnę, ale u nas taki halny, że pół nocy nie spałam bojąc się o swój dach A rano tylko straże było słychać, pewnie znów same szkody Jak nie urok to sraczka.. Ale i tak fajnie, że wiosna przyszłazoosiaa, olka30 lubią tę wiadomość
-
A mnie zaskoczyl moj cykl w ciagu 10 miesiecy tylko dwa razy mialam owulke w 15-16dc .. a tu bach tylko mnie wkurza ten moj jajnik co jakis czas kłuje .. raz jeden raz drugi.. i tak jakby ciagnal.. i nie wiem czy we wtorek jak dalej tak bedzie sie zachowywal to cyz niepojde do gina na usg ;/
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Olka30 znam ten bol.. my w ciagu tego miesiaca wydalismy 1500 złn badania i wizyty.. dobrze ze te genetyczn na nfz udalo sie zalatwic bo by bylo next 2000 ;/
rybka, iza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A mnie zaskoczyl moj cykl w ciagu 10 miesiecy tylko dwa razy mialam owulke w 15-16dc .. a tu bach tylko mnie wkurza ten moj jajnik co jakis czas kłuje .. raz jeden raz drugi.. i tak jakby ciagnal.. i nie wiem czy we wtorek jak dalej tak bedzie sie zachowywal to cyz niepojde do gina na usg ;/
-
boje sie ze znowu bedzie zapalenie jajnika bo przez 3 dni od spadku do zaznaczonej owulki mialam bardzooo duzooo białego czysto balego lsuzy kremowego.. ale bez grudek bez zapachowego,troche mnie zdiziwlo bo dosłownie sory za wyrazenie ale mnie zalewało ;/ i z srody na czwartek latałam co rusz siusiu .. ale w sume nic mnie nie boi nie raz zakluje jjnik z prawej raz z lewej ale jak cos to we wtorek pojde do mojego ginka
albo owulka byla wczoraj . b w sumie wczoraj mialam juz lepki wieczorem.. co by sie zgadzalo bo takie klucia i bole mam wdzien owulki . a wykres łądny ale coz z tego ja szans nawet nie ma oddałabym ta łądna tempke nie jedenj z was ktorea ma sznaserybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:izunia nas zaraz nawiedzie daje mi lubie to i daje a nic narazie niepisze pewnie klnie tam pod nosem ze miala tyle do nadrobienia
-
nick nieaktualnyOlka tak to są uroki swojego domu, ja też ostatnio jak wiało, to nocy nie przespałam.....ech te badania, kupę kasy kosztują....
a ovufr to jak owulkę zaznacza to bierze pod uwagę co same wpisujemy...a każdy cykl jest inny, przynajmniej u mnie, jego długość też się różni, więc zawsze trzeb brać na poprawkę...
rybka ;( cóż to ja czekam dalej.....rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ha ha ha psikus nam sie udal witamy co sie dzialo u ciebie ze cie tak tu malo ostatnio???
A no odwiedzila mnie szwagierka i nie chcialam tak siedziec przed kompem, a po za tym mielismy dlug weekend w irlandii troszke imprezowalam no i troche zalatwiania spraw teraz bede juz nagminnie
Musze isc tylko odprowadzic synka do szkoly i wracam do was na pogaduchy mam nadzieje ze jeszcze bedziecierybka lubi tę wiadomość
-
Aaa..bo ostatnio mialam sporo pracy , dwa ze koncentrowalam sie bardziej na mezu chcialam zeby czul sie potrzebny wiec wymyslalam mu rozne dziwne zadania heheh
-
iza30 wrote:A no odwiedzila mnie szwagierka i nie chcialam tak siedziec przed kompem, a po za tym mielismy dlug weekend w irlandii troszke imprezowalam no i troche zalatwiania spraw teraz bede juz nagminnie
Musze isc tylko odprowadzic synka do szkoly i wracam do was na pogaduchy mam nadzieje ze jeszcze bedziecieiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:oj slonko mnie nie bedzie bo zaraz zmykam bo moj syn dzis juz konczy o11.30 lekcje a trzeba jeszcze isc po niego kilometr ale od poniedzialku bede was meczyc
rybka, olka30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:jakie jakie jakie zadania (tu rybka skacze)
a dodatkowo miał zrobic cos dla kociczki jakis domek poleczki zeby sobe zsmigala, poarzadek w szafie, ma mi zrobic kuchnie i nauczyc sie programu do projektowania mebliiza30, Malenq lubią tę wiadomość