W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ojj moj M to by oddal wiele za taki obiadek a ja go faszeruje warzywami i rybami
ale musze mojego Andrzeja nakarmic po pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:07
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:I siedze teraz glodna przy biurku . Glupota nie bolii nie jadkam caly dzien
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
do tej genetycznej ??
czy do poradni andrologii i endokrynologii płodnosci ??
Do genetycznej wczoraj sie zapisalam i na 9 maja wizyta
ado tej drugiej jeszcze nie wiem..bo musze zeskanowac meza dowod i skierowanie ale babka mowila ze jak do poludnia to czeka sie okolo tyg a jak po poludniu dto okolo miesiacarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Czy przy staraniach korzystałyście może z jakiś prywatnych ubezpieczeń medycznych ? Załamują mnie ceny wizyt, i to przecież częstych wizyt u lekarzy, i zastanawiam się nad wykupieniem pakietu w jednym z banków, nieograniczony dostęp do specjalistów, badanie laboratoryjne hormonów itd.
Ania_84, iza30, rybka lubią tę wiadomość
Staramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
Szzcerze nie myslalam nad tym a ile kosztuje taki pakiet..i czy we wszytskich klinikach go honoruja.. ?? i jacy specjalisci wchodza w gre- bo z tego co kiedys dostalam propozycje to tylko wchodzil w gre onkolog, hematolog i chirurg chyba
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i do genetycznej i do tej drugiej musicie miec skierowan do genetycznej oboje.. bo genetyczne robia i kobiecie i mezczyznie
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Miesięcznie wychodzi ok 200zł,a rozważam mbank, http://www.mbank.pl/indywidualny/ubezpieczenia/ubezpieczenie-opieka-medyczna24h/ znajoma mi poleciła, sama miała problemy i dużo zaoszczędziła, mają wybranych partnerów, ale z tego co prześledziłam to jest ich dużo, zawsze coś można wybrać, np w Warszawie INVICTA jest ich partnerem.
rybka lubi tę wiadomość
Staramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
nick nieaktualny
-
wiec ta w łaodzi raczej tez odpada bo oni specjalizuja sie w problemach z meska plodnoscia..choc widze ze sa tam lekarze dla kobiet.. z probmlemami homonalnymi.. endokrynologicznm problemam
powiem ci ze moj tez na poczatku nie chcial sie badac.. i na odczepnego poszedl na badanie nasienia..ale juz pozniej to on mnie ciagal bardziej po lekarzach i bez problemu chodzi jak juz sory jajca sobie dal wymacac przez lekarza to przeszlo moje najlsmielsze oczekiwania a teraz nawe powiedzial ze bez problemu pojdzie na biopsje jader.. mi szczena opadla
Genetyczne sa wazne przy prblemach meskich - i to bardzo bo oceniaja czy mozna znalesc plemnikiiza30, olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Zreszta w kazdej klinice ktora zajmuje sie nieplodnoscia leczy sie teraz pary ..nie tylko jenda strone
lilys, rybka lubią tę wiadomość