W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogolnie dobrze troche pracy pozniej domek moje kocie sie tak stesknilo ze chodzi i non stop mnie zaczepia
A ja czekma na mezusiarybka lubi tę wiadomość
-
W ogóle to jakiś smutek mnie dopadł.. Byłam u weterynarza zaszczepić moje dwa króliki.. Zawsze szczepionka kosztowała 10 zł, więc miałam przygotowane 20, a wet mi wyskoczył z ceną 64 zł.. Zęby do teraz zbieram z podłogi.. Dobrze że rano wybrałam kasę na przerejestrowanie auta, ale była kolejka i mi się nie udało Bo bym ładnie świeciła oczami..
Mam najdroższe króliki na świecieiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
a czemu az tyle..moze jakas ina szczeponke im dal ?? nasza kocica siedzi tylko w domku i dostaje szczepionke za 25 zl jakby wychodzila i miala kontkt z innymi kotami to okolo 60 zl
rybka lubi tę wiadomość
-
Potem podskoczyłam na pocztę, bo miałam przesyłkę do wysłania, a koło poczty jest tablica z ogłoszeniami.. Zawszę idę popatrzeć na klepsydry.. Takie zboczenie
I trochę mnie podłamało, bo jutro ma pogrzeb były pracownik mojej firmy, który wyleciał za picie.. 44 lata.. Chłop jak dąb.. I do trumny.. Tak to jest jak zamiast baby jest samotność i wódeczkarybka lubi tę wiadomość
-
my mamy ajnych wet .. od malutkiego do nich chodzimy z kicia
Zapunktowali u nas tym ze walczyli z nami o nia przez 2 tyg codziinie na krplowke dwa razy lezala u nich na obserwacji..bo stwierdzili ze ni ma sensu jej brac bo bedziemy mueili co 3 h przyjezdzac.. mala mialy koci tyfus..miala 4 tyg.. na wstpi e nam powiedzieli ze ma 2% sznas bo malo wazy niecale pol kg ;/ ale walczyli o nia i dopeiro po 2 tyg jak juz wyzdrowiala to sie zgodzili na oplate zaplacilismy wteyd 200 zl .. do tej pory jak chodzimy a minelo juz 1,5 roku od tego momentu smieja sie ze przyszla ich czarnuleczka ..kocica z charaterkiemolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ja też mam czarnulkę tylko króliczą Zwie się Czarna Mamba, została przygarnięta ze schroniska gdzie oddał ją hodowca węża, z którym siedziała tydzień w terrarium, ale nie chciał jej zjeść.. Długo była biedna zestresowana, a teraz rozstawia wszystkich po kątach Królik to taki mały ni kot ni pies, bo cechy ma pół na pół z tych zwierzątek
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Nasz kocica to tez maly terrorysta heheh
tylko zadzwoni budzik a ta juz przy mnie i miauczy.. lize mnie, dokucza wasami .. tylko po to zebym wstal i dala jej jedzonko
Meza nigdy nie meczy tylko mnieiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki
Piękna pogoda, lato wręcz.. Mój M mi przyniósł dziś śniadanie i kawkę do łóżeczka więc piłam z nim Teraz praca wrze Przebrałam pościel i już piorę, sprzątam, a potem do ogródka poprzycinać drzewka Od razu bardziej się chce żyć
Miłego weekendu wam życzęrybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
hejka kochane moje wpadam tylko na chwilke troszke was podczytac dowiedziec sie co i jak u ktorej itp u nas dzis cieplutko ale i parno ciekawe czy sie sprawdzi pogoda ze bedzie burza mam nadzieje ze nie wpadam do was z samego rana w poniedzialek na kawke milego popoludnia pa pa
olka30, iza30 lubią tę wiadomość