W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
CZesc dziewczyni ja dorpieor weszlam wczesniej milo wykorzytsywalam meza pozniej juz mniej milo dla niego bo musielismy jechc po zakupy ..a na koncu wykorzystalam go do pomocy w ogarnieciu czesci ogrodu teraz jedzie puscic sobie totka wiec wykorzystalam go i ma mi kupic loodddyyy
olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
Witam, u nas nie pada, ale wg. prognoz będzie Ładnie nie jest, szkoda że weekend nas nie rozpieszcza, dwa dni takiej pogody jak wczoraj i byłoby bosko.. Jutro do pracy ale nie chce mi się o tym myśleć, też czekam do świąt i może jakiś dłuższy urlopik
Anastazjaaa, Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
a ja za 1,5h jae do pracy ..ehh wyklady... i to jeszcze tylko 1,5 h .. wolalabym caly dzien miec wyklady niz jechac na 1,5 h ;/
-
Anastazjaaa wrote:A ja wolałabym 1,5 godziny niż siedzieć tamcaly dzień
-
Hej dziewczyny!!!!!!!
Wracam do Was po dłuższej przerwie ale musiałam troszkę odpocząć
Opowiadać mi tu co słychać, co się działo jak mnie nie było bo chyba nie dam nadrobić zaległości
Gratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym bo pewnie sporo ich się pojawiłoiza30 lubi tę wiadomość
-
U mnie..... Bałagan i kurz w całym mieszkaniu, nie mogę się doczekać końca, chociaż jak skoncza budować łazienkę, to zaczynamy wymianę drzwi i okien, znów syf, później gdzieś w wakacje wymieniamy kuchnie.... Także fala masa roboty,
A u mnie.... Ból brzucha przypaletal się dziś, chyba @ idzie, wszystko na to wskazuje, chyba hormony z wkładki jeszcze działały, mam nadzieję że w następnym cyklu się uda
Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
Hej kochana
Chyba wszyscy tak "kochają remonty" ale pomyśl jak później będziecie mieli pięknie:-)
U mnie powolutku leci. Dzisiaj odwiedziła mnie @ i nawet się cieszę.
Od miesiąca łykam bromek bo prolaktynka szaleje. Na koniec maja muszę sprawdzić czy spadła i wtedy monitoring itp:-)Anastazjaaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:ale pomyśl jak później będziecie mieli pięknie:-)
Ta myśl trzyma mnie przy zdrowych zmysłach
Tynka1990 wrote:
U mnie powolutku leci. Dzisiaj odwiedziła mnie @ i nawet się cieszę.
Od miesiąca łykam bromek bo prolaktynka szaleje. Na koniec maja muszę sprawdzić czy spadła i wtedy monitoring itp:-)
No to mocno trzymam kciuki za kolejny cykl
Tynka1990 lubi tę wiadomość