W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wrocila posprzatane oczywiscie tylko tak z grubsza bo mi sie nie chcialo.
Powiem wam ze wczoraj doznalam szoku, bylam w listopodzie u lekarza GP(lekarz rodziny) bo tu wszystko sie w ten sposob odbywa i poprosilam zeby skierowalm mnie no ginekologa bo juz tyle czasu sie staramy i nie wiem co jest grane i wyslal zgloszenie do szpitala do gina pozniej mialam wypadek i miala prerwe w starankach czekalam caly czas na list od gina i cisza w lutym poszlam znowu do GP i pytam sie czy to normalne ze az tyle czekam dal mi numer do lekarza dzwonimy tam a oni ze nie dostali zgloszenia i mam znowu udac sie do GP ale moj lekarz odrazu wyslal ponaglenie wiec czekalam grzecznie miesiac i znowu cisza wiec wczoraj dzwonie do szpitala czy maja maje zgloszenie i czy wiedzia ile trzeba czekac na wizyte a kobieta mi mowi ze jestem na liscie i czas oczekiwania na wizyte to 6 miesiecyrybka lubi tę wiadomość
-
lilys wrote:Mozliwe ze u nas wina lezy po obu stronach.
Na meza rodzice czekali 10 lat ja jestem po nowotworze. Wiec dlatego myslalam o genetycznej.
szukam kazdego sposoburybka lubi tę wiadomość
-
Ale skoro jestes po nowotworze to mysle ze spokojnie zorbia..bo tam mozna zrobic tylko kobiecie..bo mi sie pytali czy chcemy razem czy tylko maz wiec zadzwoni sie spytaj zaraz Ci podam namiary
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tam dzwoniliśmy się omówić na wizytę do dr. Łukasza Kępczyńskiego:
Przychodnia NZOZ Genos Łódź
Poradnia Genetyczna
90-212 Łódź
ul. Seweryna Sterlinga 27/29
tel.: 42 611 63 11
wejdz na ich strone chyba tez maja genetyczne zwiazane z nowotworami ..wiec moze nawet pod to bys sie zalapalarybka lubi tę wiadomość
-
A na meza.. powiedz zeby zrobil to dla ciebei ..zebyscie miei czyste sumienie ze wszytsko jest dobrze
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za co ?? mnie ozłocisz
Ja tylko dziele sie info zdobytymi na naszej drodzeolka30, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie za to ze nie bede bladzic jak dziecko we mgle.
a przy mojej awersji do lekarzy.(2 rozne bledy lekarskie gdzie wynikiem tego stracilam jajnik wezlytroche jelit piekne wlosy a nabylam 50 szwowy szlaczek) kazda sprawdzona klinika jest na miare zlotaolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Też mi się nie chce pracować, masakra.. Ale za oknem tak pięknie, że moje myśli już błąkają się po drugiej połowie dnia Jeszcze pół godz. i zwijka
A w ogóle przyszłam godz. później więc nie narzekam Choć chciałabym pracować tak jak większość moich znajomych rozsianych po Europie - po 38 godz. tygodniowo.. Piątek mają 6 godz. i do domu Tylko w tym kraju się nie da..iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze w niej nie bylam dopeiro czekam wiec nie wiem czy dokladnie sprawdzona .ael mysle ze spokojnie powinni porobic badanka
Wazne ze juz jest po i powoli wszytsko sie ukladalilys, rybka lubią tę wiadomość