W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Jak ja to mówie FOB czyli Fachowa Obsługa Bułeczki hehehe
a dodatkowo miał zrobic cos dla kociczki jakis domek poleczki zeby sobe zsmigala, poarzadek w szafie, ma mi zrobic kuchnie i nauczyc sie programu do projektowania mebliAnia_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
Aaa masaze tez byly tanca erotycznego jeszcze nie..trzeba dawkowac heheh
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
dobra slonka pisac mi tu duzo zebym miala duzo do nadrobienia super ze odzylyscie i piszecie jestem z was dumna ja zmykam bo musze troche ogarnac i isc po mlodego a tak w nawiasie mowiac miedzy nami (ale miedzy nami) dzis moj syn odbiera DYPLOM jestem mega z niego dumna !!!! zajal pierwsze miejsce w konkursie z matematyko-przyrodniczo..cos tam byl to konkurs miedzy szkolami i moj geniusz ma pierwsze miejsze szok!!! dobra zmykam bo pisze i pisze a obiad sam niechce sie zrobic zycze wam wszystkim szalonego i super humorku,duzo seksu pa pa pa pa oj cos mi przykro was zostawiac ale oki juz ide pa pa
olka30, Ania_84, iza30 lubią tę wiadomość
-
Pa Rybka
Ja mam dziś dylemat Zaczynać nową serię z CLO czy odpuścić ten cykl Jajniki mnie już bolą cały miesiąc, mam tego serdecznie dość, przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu Ale boję się że jak nie wezmę to będzie dupa z cyklu No i mam dylemat...rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis robie brokuły z sosem smietanowo serowym do tego moze jakas rybka
ale tez jak wroce do domku nastawie pranie i moze wyrzue na troche posciel na tarasiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ojj moj M to by oddal wiele za taki obiadek a ja go faszeruje warzywami i rybami
iza30, rybka lubią tę wiadomość