X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj to potrafi 2 czekolady wtrynic ..;/ ale teraz ogranicza cukier bo lekarz mu zumyslowil ze slodycze fatalnie dzialaja na plemniki wiec zamienil slodycze na salate lodowa pomidory i inne owoce i warzywa :D :)

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    DOkladnie i to jest to regularnie jesc nie duze porcje plus do tego sporo wody :) ograniczyc sol i biale pieczywo :)
    ja pije od 1.5 do 2 litra wody i wiem ze dzieki temu mniej nawet zmieszcze jedzenia :-) powiadaja nawet zeby najpierw wypic szklanke wody przed jedzeniem musze sie i tego dostosowac :-) a nawet woda pomaga na ilosc sluzu(choc ja na niego nie narzekam)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Hejo.. no to ryba dzis serduszkowo bedzie co?;*
    moj suwaczek zle dziala,jestem jeszcze przed owulka chyba bo szczerze teraz mam to gdzies ;-D pelen luzik sa serduszka kiedy chcemy juz mam to gdzies czy plodne czy nie !!!! nawet nie serduszkowalismy nigdy(bardzo rzadko) po owulce bo slyszalam ze to moze zaszkodzic sie zaplodnic jajeczku itp teraz stop mowie stop kocham sie kiedy chce nawet do konca cyklu ;-)

Ania_84, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    moj to potrafi 2 czekolady wtrynic ..;/ ale teraz ogranicza cukier bo lekarz mu zumyslowil ze slodycze fatalnie dzialaja na plemniki wiec zamienil slodycze na salate lodowa pomidory i inne owoce i warzywa :D :)
    oj znam to!!!!!!!!!!!!!!!! moj zawsze wszystko slodkie wciaga jak odkurzac ba nawet lepiej a potem zonk bo kilo przybylo,a jeszcze moja wscieklosc jak przyszli goscie a wszystkie ciastka i czekolady sa zjedzone i niemam co do kawy postawic!!!! :-D

• Natu93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tegobsamego zdania.

Ja ide do innego gina 13maja dopiero;/

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. ocet jablkowy .. slodyczy nie jadam u mnie przyczyna to slodkie napoje gazowane.. ale wez z tego zrezygnuj...
    po za tym mam slabe miesnie brzucha i tam najlepiej tyje

rybka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    moj suwaczek zle dziala,jestem jeszcze przed owulka chyba bo szczerze teraz mam to gdzies ;-D pelen luzik sa serduszka kiedy chcemy juz mam to gdzies czy plodne czy nie !!!! nawet nie serduszkowalismy nigdy(bardzo rzadko) po owulce bo slyszalam ze to moze zaszkodzic sie zaplodnic jajeczku itp teraz stop mowie stop kocham sie kiedy chce nawet do konca cyklu ;-)
    I prawidłowo :)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Jestem tegobsamego zdania.

Ja ide do innego gina 13maja dopiero;/
    a bo to juz bylo calkowicie mechaniczne :-( fajnie bylo kiedys jak sie niestaralismy,pelen luz potem jak zaczelismy starania o spadek tempki trzeba serduszkowac i patrz na slowo trzeba!!!! juz tak niechce juz chce luzik,teraz mam diete na glowie i pilnowanie czy za duzo nie zjadalam :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo.
    Wiesz moze czasem lepiej rzucic sie w wir czegos innego i niemyslec o serduchowaniu.wtedy zaskoczy na pewno;**
    trzymam kciuki

iza30 lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilys wrote:
    Hm.. ocet jablkowy .. slodyczy nie jadam u mnie przyczyna to slodkie napoje gazowane.. ale wez z tego zrezygnuj...
    po za tym mam slabe miesnie brzucha i tam najlepiej tyje
    ale niepije jego duzo bo tylko raz dziennie a jest tu nawet osobny watek na jego temat poczytaj sobie ze warto ze jak sie go pije pomaga wlasnie w slodyczach(zeby ich nie jesc) po drugie slonko gdybym sie moze zle czula itp.olalabym go,wiec spoko :-) ale przedewszystkim trzymam sie jednego ruch i cwiczenia

iza30 lubi tę wiadomość

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka agdziekupilas ten oceti e jakiej cenie?

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Noo.
    Wiesz moze czasem lepiej rzucic sie w wir czegos innego i niemyslec o serduchowaniu.wtedy zaskoczy na pewno;**
    trzymam kciuki
    a no wlasnie i powiem ci ze teraz jest bombowo :-) mam diete,cwiczenia na drugim planie(bardzo wazne) praca,jeszcze wazniejsze odbudowac milosc ktora uschla przez staranka :-( niestety ale u mnie bylo juz krucho(nie bardzo zle) ale zaczelismy serduszka traktowac jak przymus,malo spedzalismy czasu ze soba bo oboje czulismy sie winni temu co sie dzieje teraz jest o niebo lepiej,powiedzialam swojemu ze juz sie nie starajmy ze chce schudnac ze musze znalezc prace i jest lepiej(seks jest bo sprawia nam od nowa wielka satysfakcje)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:11

lilys, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybko udało już Ci się coś zrzucić? :) jak w ogóle wola? dalej sie tego trzymasz? :)

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryba i tak trzymaj.rozpal ogien w lozku na nowo;P

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Bliźniaki <3
  • rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Rybka agdziekupilas ten oceti e jakiej cenie?
    w rosmanie za okolo 15 zl,sa w sklepach ale niekupuj bo niemoze on zawierac alkoholu i musi byc metny..jest super do picia nie jest jakis tam blleee :-) zaraz bedzie w tvn jak zgubic kila w domu(cwiczenia) musze obejrzec :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Ryba i tak trzymaj.rozpal ogien w lozku na nowo;P
    moj byl zdziwiony ze sie poddaje,ze niechce sie juz starac a ja chce chce ale seksu bo chcemy,i tak bedzie co ma byc :-) ucieszyl sie jak mu wytlumaczylam ze bedziemy sie kochac kiedy bedzie ochota ze wpadaka moze byc(oj napisalam to :-D) ale najwazniejsze miec inne plany,inne cele :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz w promocji jest nawet w Rossmannie ocet jabł. za 6.99 :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    rybko udało już Ci się coś zrzucić? :) jak w ogóle wola? dalej sie tego trzymasz? :)
    hej...tak pol kilo :-( ale mialam dluga przerwe bo bylam (czytaj jeszcze jestem) zaziebiona :-( ale od wczoraj znow orbitek odkurzony :-) chce jeszcze sprobowac diety owsianej czyli gotujesz sobie owsianke dzielisz ja na caly dzien i do tego oczywiscie owoce i warzywa i ddduuuuzzzzooo wody :-)

iza30 lubi tę wiadomość

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo super ;)

rybka lubi tę wiadomość

Bliźniaki <3
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka i to jest najwazniejsze- my tez przez kilka miesiecy jak bylo na teraz serduszkowanie nasze relacje sie bardzo osłabily .. a od stycznia owszem mielismy duzo złych wiadomosci ..ale ja sama teraz wiem jak bardzo na plus to na Nas wplynelo... zaczelismy dostrzegac inne wartosci niz tylko starania :)
    Maz zmienil sie i to o 180 stopni... spedzamy wiecej czasu razem, rozmawiamy o glupoach i nie tylko.dbamy o siebie..on np nie wypuszcza mnie bez sniadanka rano :) wzesniej nie zwracal na to uwagi ;) gotujemy rzem chodzimy na speery, zaczelismy razem uczestniczyc w drazeniu do tego jakie sa opcje, bo u nas w ggre wchodzi juz tylko adopcja, ewentualnei jesli uda sie pobrac plemniki z jader to pozaustrojowo .. i co dziwniejsze.. moj M zaczal sam drzayc temat o inseminacji z nasieniem dawcy .. bo jak t okreslil jesli juz nie bedzie szans to on woli taka opcje bo chce widziec jak maluch rozwija sie jak rosnie u mnie w brzuszku .. iod poczatku chcialby kszaltowac jego charakter.. ja osobiscie mam duzo ale do tej ostatniej opcji.. i wiem ze bedzieona ostatecznosca... i wymagac bedzie od nas duzej dawki rozmowo, analizy :)
    Teraz zajmuje sie rozwojem firmy :) zobaczymy bo samo leczenie meza pochlonie okolo 15 tys razem z biopsja

rybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ