W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam tak:
staraliśmy się z 1,5 roku o bobo, też mialam torbiel. usuneli i w 2 cyklu zaszlam w ciąże. Niestety nie trwalo to dlugo ale wiem ze laparo mi pomogla.
tak wiec glowy do gory dziewczynki.olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:Powiem wam tak:
staraliśmy się z 1,5 roku o bobo, też mialam torbiel. usuneli i w 2 cyklu zaszlam w ciąże. Niestety nie trwalo to dlugo ale wiem ze laparo mi pomogla.
tak wiec glowy do gory dziewczynki. -
lilys wrote:Tak. Tylko Sloneczko ja mam jeden jajnik i do tego jeszcze chory- po chemii i wogole po usumieciu poprzedniego torbielka -a propo torbielki one mnie uwielbiaja.. . Kim ja bylam w poprzednim wcieleniu ze w tym zyciu ciagle pod gorke?
-
Hej dziewczynki
OLa mam nadzieje ze nie bedzie tej powodzi
Ja o dziwo wogole od poczatku cyklu prawie nie czuje jajnikow..i to mnie martwi a na dodatek od wczorja jakos jakies dziwne odczucie.. weszlo.. w okolice pachwiny tylko nizej tak jak poslaek... jakbym miala zdretwiale tam.. co jakis czas odczucie jakby mi mrowki chodzily ..nie wiem od czego.. takie uczucie jakbym za duzo siedziala.. -
nick nieaktualnyJusWik wrote:lilys sorki nie wiedziałam. No to masz poważne problemy. Nie chciałam się wymądrzyć, raczej was pocieszyć. Mam nadzieję że Cię nie zraniłam.
Zupelnie mnie to nie ruszylo. Nie przejmuj sie. Napisalam jak to u mnie aktualnie wyglada;)
Cud ze i tak jest mini szanska na fasolka;p ale ciagle cos sie babra. Zastanawia mnie czemu lekarz nie chce mnie puscic na laparoskopie diagnostyczna z udroznieniem jajowodu ..